Babycall med kamera test: Her er årets 7 vinnere i 2024

En babycall med kamera test er en nødvendighet for mange foreldre. Det er en praktisk innredning som lar deg ha full kontroll samtidig slik at du kan puste rolig ut. Dagens babycaller er svært teknologisk moderne og de tilbyr derfor en unik trygghet for deg og ditt barn. Du kan få informasjon om rommets temperatur, eller du kan spille av søvndyssende vuggesanger, med videofunksjon vil du også kunne se barnet ditt i full HD-kvalitet.

Etter grundige undersøkelser og gjennom gang av anmeldelser fra foreldre, kommer det tydelig fram at det er Dema V21 Babycall som er vår best-i-test vinner. Denne digitale foreldredrømmen kommer med en rekke suksess funksjoner som gjør tilværelsen med små barn mye bedre, lettere og tryggere. Dema v21 har videofunksjon, en lang rekkevidde på inntil 800 meter, nattlampe og temperaturmåler – alt pakket inn i en moderne liten og kompakt enhet med berøringsskjerm.

Babycall med kamera test: Årets 6 vinnere

Artiklen er en annonse, da den er sponset av våre samarbeidspartnere

BILDE PRODUKT
Dema V21 Babycall
Etter å ha testet flere ulike babycaller var det Dema V21 som stakk av med best-i-test seieren. Den har mange funksjoner og en rekkevidde på hele 300 meter. Skal du ha en babycall er det denne vi anbefaler.
SJEKK PRISEN →
Neonate BC-5800D Babycall
Neonate BC-5800D Babycall tilbyr imponerende funksjonalitet i budsjettklassen med utmerket lydkvalitet, tilpasset det nordiske klimaet, stor skjerm, og lang rekkevidde. Enheten kombinerer lav stråling med høy batterikapasitet og brukervennlige funksjoner.
SJEKK PRISEN →
Philips Avent Connected Babycall
Philips Avent Connected Babycall SCD921 er en imponerende babycall med kamera i premiumsegmentet. Her snakker vi sikker kryptert tilkobling, ubegrenset rekkevidde via app, toveis kommunikasjon og beroligende funksjoner som nattlys og lydspor. Den gir også varsler for romtemperatur, bevegelser og lyder.
SJEKK PRISEN →
Neonate BC-8000DV Babycall
Neonate BC-8000DV Babycall med kamera har mange smarte funksjoner. Vi snakker lang rekkevidde for både lyd og video, moderne touch-skjerm og en rekke innstillingsmuligheter. Den er også overraskende enkel i bruk.
SJEKK PRISEN →
Beemoo SAFE VM2610 Video Babycall
Beemoo SAFE VM2610 babycall med kamera tilbyr imponerende funksjonalitet for foreldre som ønsker å overvåke barna sine. Med en rekkevidde på 300 m utendørs og 50 m innendørs, night vision, mulighet for å spille vuggeviser og kommunikasjon via mikrofon, er denne enheten både praktisk og brukervennlig.
SJEKK PRISEN →
Padwico Babycall 850
Padwico Babycall 850 skiller seg ut med sin brukervennlighet og enkelhet, egnet for alle aldersgrupper. Selv uten banebrytende teknologi leverer den pålitelig og trygt, med imponerende funksjoner som lav stråling, temperaturindikator, og effektive alarmer, som alle sikrer barnets velvære.
SJEKK PRISEN →
Neonate BC-6500D
Neonate er et av de mest ettertraktede merkene i Norden. Her får du trygghet og kvalitet i en og samme pakke samt en rekke andre funksjoner som gjør livet med små barn mye lettere og mindre bekymringsfullt. Neonate BC-6500D har ingen kamerafunksjon, men den er allikevel svært populær og verdt alle pengene du investerer i den.
SJEKK PRISEN →

1. Dema V21 Babycall – Best i test

SJEKK PRISEN →

Med Dema babycall kan du som forelder slappe av mens babyen din sover trygt og godt i sengen sin.

Babycallen sitt videosignal har en rekkevidde på 300 meter, men lydfunksjonen har en rekkevidde på hele 800 meter. Det vil si at du kan høre babyen din selv om du er utenfor rekkevidden til videokameraet. Dema v21 har et moderne design med unike funksjoner. Fra skjermen kan du justere nattlampen, du kan koble enheten opptil fire kameraer samtidig, du kan zoome og innstille infrarøde lysdioder, slik at du ser babyen din tydelig i mørket.

Denne geniale babycallen tillater at du prater med babyen din. Lydoverføringen er klar og ren, og du trenger ikke å bekymre deg for stråling. For å spare på batteriet kan du velge å skru av denne funksjonen. Batteriene kan lades opp, og et fulloppladet batteri har en levetid på ca. 25 timer. Den kan også kobles i veggen for å slippe å lade den.

Tror du at denne babycallen ikke kan bli mer imponerende? Tro om igjen, for Dema Babycall har en innebygd sensor som varsler deg om babyens soveplass er for kald eller for varm. Dette sikrer et godt sovemiljø.

2. Neonate BC-5800D Babycall – Beste budsjettvalg

Neonate BC-5800D Babycall

SJEKK PRISEN →

Neonate BC-5800D Babycall har raskt blitt anerkjent for å tilby mye funksjonalitet til en svært vennlig pris, spesielt når man ser på hva man får i budsjettklassen. Denne enheten viser at høy kvalitet ikke nødvendigvis trenger å koste skjorta.

Først og fremst gir den digitale senderen en imponerende lydkvalitet. Den er utstyrt med forbedret mikrofonfølsomhet, slik at selv de minste lydene fra babyen kan fanges opp klart og tydelig. En viktig detalj er at den er utformet spesielt for det nordiske klimaet. Det er ikke alle babycalls på markedet som har en temperaturindikator med alarmfunksjon, og enda færre som kan stilles inn til -19 °C. Dette understreker virkelig Neonate BC-5800D sin tilpasningsevne til vår region.

Skjermen er stor med tydelig tekst, noe som gjør den svært brukervennlig. Det er enkelt å se og forstå informasjonen som vises uten å kaste bort tid på å finne ut av kompliserte menyer. Og med en rekkevidde på opptil 800 meter, gir det foreldrene frihet til å bevege seg rundt i hjemmet eller hagen uten bekymringer.

Strålingen er lav, noe som alltid er et pluss når det kommer til babyprodukter. Batterikapasiteten er også imponerende, med en 1450mAh-batteri som gir opptil 200 timers stand-by-tid. Dette, kombinert med at en lader inngår, gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at batteriet går tomt midt på natten. I tillegg har enheten LED-lys som indikerer hvilken av babyenhetene som registrerer lyd, noe som gir en ekstra sikkerhetssjekk.

Oppsummert

 • Imponerende lydkvalitet og mikrofonfølsomhet
 • Tilpasset nordisk klima med temperaturalarm
 • 800 meters rekkevidde
 • Lav stråling

Les mer →

3. Philips Avent Connected Babycall SCD921 – Premium

Philips Avent Connected Babycall SCD921

SJEKK PRISEN →

Philips Avent Connected Babycall SCD921 har satt en ny standard for babycall med kamera i premiumsegmentet. Med en rekke imponerende funksjoner skiller den seg ut og gir foreldre en trygghet og komfort som er vanskelig å matche.

For å starte, sikrer enheten en sikker tilkobling gjennom krypterte lenker, noe som gir foreldre ro i sinnet ved å vite at deres private øyeblikk forblir private. I tillegg gir den ubegrensede muligheter med Baby Monitor +-appen, noe som betyr at uansett hvor du befinner deg, kan du holde øye med ditt lille mirakel.

Denne babycallen har også et innebygd nattlys med timer, noe som gir en mild belysning uten å forstyrre barnets søvn. Og for de gangene babyen trenger litt ekstra trøst, tilbyr den 15 beroligende lydspor. Som en spesiell funksjon, kan foreldre også ta opp egne lyder via appen, noe som gir en personlig touch.

Mikrofonen og høyttalerne er imponerende, og lar foreldre snakke og lytte samtidig, skapende en toveis kommunikasjon mellom dem og deres baby. Med opptil 12 timers trådløs bruk, trenger man ikke bekymre seg for batterilevetiden i løpet av dagen eller natten.

I tillegg gir babycallen varsler ved høye eller lave temperaturer i rommet, samt ved bevegelser og lyder. Dette gir et ekstra lag av trygghet og informasjon for foreldrene.

Samlet sett gir Philips Avent Connected Babycall SCD921 en høy kvalitet og rikelig med funksjoner som forventes i premiumsegmentet.

Oppsummert

 • Sikker kryptert tilkobling
 • Toveis kommunikasjon
 • Har egen Baby Monitor + app
 • Varsler for temperatur, bevegelser og lyder

Les mer →

4. Neonate BC-8000DV Babycall – Smarte funksjoner

Neonate BC-8000DV Babycall

SJEKK PRISEN →

Neonate BC-8000DV Babycall med kamera er et ypperlig eksempel på en enhet som balanserer funksjonalitet med pris på en imponerende måte. Mens den kanskje ikke er utstyrt med alle de samme funksjonene som noen av de dyrere modellene i premiumsegmentet, gir den mye verdi for pengene, og skiller seg ut som en solid valgmulighet.

Med en ekstra lang rekkevidde for lyd på opptil 800 m og videosignal med en rekkevidde på 300 m, sørger denne babycallen for at foreldre kan holde øye og øre med sitt barn, selv fra en god avstand. Skjermen er moderne med touch-funksjonalitet, og den gir muligheten til å zoome inn på videoen, noe som er en hendig funksjon.

En imponerende kapasitet er at den kan kobles til fire enheter samtidig. Dette gir større fleksibilitet i større hjem eller for familier med flere barn. Med 8 IR lysdioder kan man enkelt se barnet selv i mørke rom, mens en nattlampe gir en rolig belysning. Fjernstyrt justering av belysningen på monitoren og evnen til å kommunisere med barnet via foreldre-enheten tilfører ytterligere komfort.

Digital lydoverføring uten stråling og klar lyd uten forstyrrelser betyr at kvaliteten alltid er på topp. Enheten har også en rekke innstillingsmuligheter som gir foreldre fleksibilitet etter behov. Den opplyser også om temperaturen i barnerommet, noe som er et nyttig tillegg, spesielt med tanke på dens evne til å tåle temperaturer ned til minus 19 grader. Med oppladbare Lithium-batterier som gir opptil 25 timers standby-tid og et medfølgende multifeste, leverer Neonate BC-8000DV Babycall på alle viktige punkter.

Oppsummert

 • Lang rekkevidde for lyd og video
 • Fire enheter kan kobles samtidig
 • Digital lydoverføring
 • Opptil 25 timers standby-tid

Les mer →

5. Beemoo SAFE VM2610 Video Babycall – Med vuggeviser

Beemoo SAFE VM2610 Video Babycall

SJEKK PRISEN →

Med en rekkevidde på 300 m utendørs og 50 m innendørs gir denne babycallen foreldre den friheten de trenger uten å miste kontakten med barnerommet. Den trådløse foreldre-enheten er utstyrt med en klar 3,5” LCD-skjerm, noe som gir et klart bilde av hva som skjer i barnets rom. Om natten skifter kameraet automatisk over til night vision, slik at du kan se barnet klart, selv i et mørkt rom. Og hvis du vil se enda nærmere, kommer digital zoomfunksjon godt med.

Lyden er også tatt hånd om. Ikke bare har enheten en mikrofon som lar deg snakke direkte til barnet ditt, men også en funksjon som gir deg muligheten til å spille av fem forskjellige vuggeviser fra babyenheten. Dette kan være akkurat det lille ekstra som får barnet til å drømme søtt.

For å sikre at rommet er komfortabelt, kommer Beemoo SAFE VM2610 med en temperatursensor som varsler ved for høye eller lave temperaturer. Videre kan du tilpasse enheten etter behov med tre forskjellige modus å velge mellom: stemmeaktivering, videomodus og lydmodus. Og skulle du ønske å plassere kameraenheten litt høyere opp, er det praktisk at veggfestet følger med.

Oppsummert

 • Imponerende rekkevidde på 300m/50m
 • Automatisk night vision-funksjon
 • Spill fem vuggeviser fra enheten
 • Mikrofon for direkte kommunikasjon

Les mer →

6. Padwico Babycall 850 – Enkel i bruk

Padwico Babycall 850

SJEKK PRISEN →

Padwico Babycall 850 setter brukeropplevelse i sentrum og fokuserer på enkelhet, slik at alle, selv besteforeldre, kan forstå og benytte den uten utfordringer. Dette er en sjelden kombinasjon i dagens teknologiverden, hvor produkter ofte kan være komplekse og krevende. Selv om denne babycallen kanskje ikke skilter med den mest avantgardistiske teknologien, leverer den det den lover på en imponerende, god og trygg måte.

Padwico Babycall 850 har blitt designet med tanke på å minimere forstyrrelser. Den kommer med en automatisk søkefunksjon som sømløst hopper til tilgjengelige kanaler, noe som gir en jevn og klar forbindelse mellom enhetene. Strålingsnivået er et annet høydepunkt. Med kun 8% av det en normal DECT ville utstrålt og 40% av en ECO-DECT, setter den en ny standard for miljøbevissthet. Videre bidrar det automatiske systemet for effektreduksjon til økt trygghet ved å halvere strålingen når foreldre- og babyenheten er i nærheten av hverandre.

Andre nyttige funksjoner inkluderer en indikator som viser temperaturen i barnerommet, slik at foreldre enkelt kan overvåke og sikre et behagelig miljø for barnet. Babyenheten kommer også med en beroligende nattlampe. Foreldre-enheten er utstyrt med en lyd- og lysalarm som gir beskjed når den er utenfor rekkevidde, samt en nivåmåler med lysdioder for å vise lydnivået i barnerommet. Den har også en vibrerende alarm for diskret varsling, og begge enhetene varsler ved lavt batterinivå. For ytterligere komfort og kommunikasjon er det en justerbar mikrofon på babyenheten og en praktisk talefunksjon.

Tatt i betraktning alle disse egenskapene, gir Padwico Babycall 850 foreldre en pålitelig og enkel måte å holde kontakten med barnet sitt på. Med sitt fokus på enkelhet og brukervennlighet, er dette produktet et sikkert valg for alle hjem.

Oppsummert

 • Solid og brukervennlig design
 • Lav stråling
 • Temperaturindikator for barnerommet
 • Effektive og varierte alarmer

Les mer →

7. Neonate BC-6500D – Beste standard babycall uten kamera

SJEKK PRISEN →

Neonate er et av de mest ettertraktede merkene i Norden. Her får du trygghet og kvalitet i en og samme pakke samt en rekke andre funksjoner som gjør livet med små barn mye lettere og mindre bekymringsfullt. Neonate BC-6500D har ingen kamerafunksjon, men den er allikevel svært populær og verdt alle pengene du investerer i den. Dette er en babycall du vil ha nytte av i mange år.

Neonate BC-6500D har en kompakt størrelse, og displayet har en LSD-skjerm med svært god oppløsning. Den er enkel å bruke og batterilevetiden er usedvanlig god. Den er 100 % digital og blir derfor ikke forstyrret av andre enheter, sendingsrekkevidden når 800 meter og den måler selvfølgelig temperaturen på rommet. Du vil heller ikke oppleve noen forstyrrelser på lyden, og du vil høre veldig tydelig at barnet har det slik det skal.

Neonate BC-6500D er innstilt med en rekke innstillinger som er ment å kutte ned energiforbruket slik enheten varer lenger. Den senker, for eksempel, forbruksnivået når den registrerer at enhetene er nærme hverandre, og den har en stemmeaktiveringsfunksjon som hindrer unødvendig energibruk når babyen sover.

Når du bestiller Neonate BC-6500D får du med deg et monteringsnett slik at enheten kan brukes i barnevognen, eller du kan henge den på veggen om du ønsker det. Den kan selvfølgelig også stå på nattbordet. Du kan i tillegg kjøpe flere enheter, som du kobler til foreldreenheten, slik at du kan ha en babycall i alle husets rom. Som gjorde den fortjent til en plass i vår babytest med kamera test artikkel.


Hvorfor skal du bruke en babycall med kamera?

Hvis du er interesert i flere artikler slik som denne anbefaler vi at du sjekker ut barnevogn test og bilstol test da disse kan komme godt til nytte.

Som forelder er det avgjørende å ha kontroll. Kontroll gir trygghet og det er noe alle familier trenger skal hverdagen fungere bra. En babycall er et nyttig og praktisk apparat som gir foreldre den tryggheten de trenger når de ikke er i samme rom som babyen, eller når barnet skal sove ute i vognen.

Dagens babycaller blir stadig mer moderne og praktiske, og de har en rekke funksjoner som gjør småbarns tilværelsen mer stressfri. De tillater toveiskommunikasjon, sender videoer i HD-kvalitet, har sensorer som måler temperaturen der babyen befinner seg og sender deg varsler om hvordan barnet har det. Med en babycall vil du og barnet ditt i realiteten aldri være ifra hverandre, men du får allikevel nok pusterom til å ta deg av andre gjøremål.

Tips til hva du skal se etter i en babycall med kamera test

Det beste tipset er at du velger det produktet du liker aller best. De aller fleste av dagens babycaller kommer med standardfunksjoner, men skal du ha en som virkelig er verdt alle pengene du legger i den så kontroller at den har en lang batterilevetid og at den dekker en rekkevidde på minst 300 meter. Da vil du ha full kontroll fra alle husets rom inkludert området ute. For ekstra kapasitet kan du gå for en som sender signaler innenfor en rekkevidde på 800 meter.

Når du skal kjøpe en babycall bør du også vurdere om du skal velge en standardmodell eller om du vil ha en med videofunksjon. Fordelen med videofunksjonen er at du kan se babyen din mens den sover eller leker i et annet rom, og det vil nok gi deg en ekstra trygghetsfølelse.

Vi håper at du fant vår babytest med kamera test artikkel til hjelp.

Legg igjen en kommentar