Babycall med kamera test: Her er årets 5 vinnere i 2023

babycall med kamera test

En babycall er en nødvendighet for mange foreldre. Det er en praktisk innredning som lar deg ha full kontroll samtidig slik at du kan puste rolig ut. Dagens babycaller er svært teknologisk moderne og de tilbyr derfor en unik trygghet for deg og ditt barn. Du kan få informasjon om rommets temperatur, eller du kan spille av søvndyssende vuggesanger, med videofunksjon vil du også kunne se barnet ditt i full HD-kvalitet.

Etter grundige undersøkelser og gjennom gang av anmeldelser fra foreldre, kommer det tydelig fram at det er Dema V21 Babycall som er vår best-i-test vinner. Denne digitale foreldredrømmen kommer med en rekke suksess funksjoner som gjør tilværelsen med små barn mye bedre, lettere og tryggere. Dema v21 har videofunksjon, en lang rekkevidde på inntil 800 meter, nattlampe og temperaturmåler – alt pakket inn i en moderne liten og kompakt enhet med berøringsskjerm.

VÅRE favoritter

  • Rekkevidde utendørs 300 m
  • Toveiskommunikasjon
  • Temperatur, Lyd
SJEKK PRISEN →
  • 360° Roterende kamera
  • Beroligende musikk
  • 2 veis kommunikasjon
SJEKK PRISEN →
  • Oppladbar babycall med kamera
  • Toveiskommunikasjon
  • IR nightvision
SJEKK PRISEN →

Babycall med kamera test: Årets 6 vinnere

Artiklen er en annonse, da den er sponset av våre samarbeidspartnere

BILDE PRODUKT
Dema V21 Babycall
Etter å ha testet flere ulike babycaller var det Dema V21 som stakk av med best-i-test seieren. Den har mange funksjoner og en rekkevidde på hele 300 meter. Skal du ha en babycall er det denne vi anbefaler.
SJEKK PRISEN →
Topcom Babyviewer 4248
SJEKK PRISEN →
Motorola MBP855
SJEKK PRISEN →
Vtech BM2600
SJEKK PRISEN →
Motorola MBP36SC
SJEKK PRISEN →
Neonate BC-6500D
SJEKK PRISEN →

1. Dema V21 Babycall – Best i test

SJEKK PRISEN →

Med Dema babycall kan du som forelder slappe av mens babyen din sover trygt og godt i sengen sin.

Babycallen sitt videosignal har en rekkevidde på 300 meter, men lydfunksjonen har en rekkevidde på hele 800 meter. Det vil si at du kan høre babyen din selv om du er utenfor rekkevidden til videokameraet. Dema v21 har et moderne design med unike funksjoner. Fra skjermen kan du justere nattlampen, du kan koble enheten opptil fire kameraer samtidig, du kan zoome og innstille infrarøde lysdioder, slik at du ser babyen din tydelig i mørket.

Denne geniale babycallen tillater at du prater med babyen din. Lydoverføringen er klar og ren, og du trenger ikke å bekymre deg for stråling. For å spare på batteriet kan du velge å skru av denne funksjonen. Batteriene kan lades opp, og et fulloppladet batteri har en levetid på ca. 25 timer. Den kan også kobles i veggen for å slippe å lade den.

Tror du at denne babycallen ikke kan bli mer imponerende? Tro om igjen, for Dema Babycall har en innebygd sensor som varsler deg om babyens soveplass er for kald eller for varm. Dette sikrer et godt sovemiljø.


2. Topcom Babyviewer 4248 – Mest for pengene

Topcom Digital Babycall med bildeovervåking KS-4248

SJEKK PRISEN →

Denne nyttige babycallen har et morsomt og praktisk design, som gjør at den er enkel ha med overalt hvor babyen din befinner seg. Den har videofunksjon, og bildekvaliteten er utrolig god. Det er ikke noe problem for deg som forelder å se babyen tydelig og klart, selv i mørket. Lydkvaliteten er like spektakulær som videofunksjonen, og du hører babyen din tydelig. Dette er en stor trygghet for alle foreldre å hele tiden vite at babyen puster eller sover riktig, spesielt når den er i et annet rom.

Topcom Babyviewer 4248 har selvfølgelig to enheter hvor kommunikasjonen kan gå begge veier. Den er også utstyrt med temperaturmåler og en varsler som melder ifra om din enhet befinner seg utenfor rekkevidde av babyens enhet.

Babycaller blir bare mer og mer moderne samt teknologisk avanserte, og Topcom Babyviewer 4248 er ikke noe unntak. Den varsler deg om babyen din gråter, om du befinner deg utenfor rekkevidde, når batteriet bør lades opp, du kan sette på en nattlampe og du kan fjernstyre en vuggeviser.

Denne gir deg ekstremt mye for pengene dine, og den gir både deg som forelder og baby en ekstra trygghet som alle kan nyte godt av i hverdagen. Med en babycall trenger du som forelder aldri å uroe deg for om babyen din har det perfekt. Babycallen kan kobles til fire kameraenheter, men du kan kjøpe ekstra enheter om du har et ønske eller behov for det.


3. Motorola MBP855 – Kan kobles til telefonen

SJEKK PRISEN →

Hva er vel bedre enn å ha full kontroll over tryggheten til ditt barn når dere ikke er i samme rom? Babycallen fra Motorola kan kobles opp til nett, slik at du kan styre den både fra den medfølgende foreldreenheten og en app som du laster ned på din egen smarttelefon – sikkerhet rett i lommen med andre ord. Du trenger ikke å være bekymret for om andre kan få mulighet til å se ditt barn når du har koblet babycallen til internett. Motorola MBP855 har en sikker kryptering, så du trenger ikke å gå rundt med slike bekymringer.

Motorola MBP855 har et veldig vakkert og tidsriktig design, og den er kompakt og er lett å kunne ta med seg overalt eller plassere den der den trengs. Videokameraet sender bilder av HD-kvalitet og lydkvaliteten er 100 % god og helt uten forstyrrelser. Du kan se og kommunisere med barnet ditt uansett hvor dere er.

Motorola MBP855 har sensorer som varsler om det aller meste, alt fra lydnivå, batterilevetid og temperatur. Du styrer funksjonene uten problemer fra foreldreenheten eller appen på smarttelefonen din. Produsentene bak denne moderne babycallen har hatt miljøet i tankene under utvikling, og derfor kommer Motorola MBP855 med en ECO-mode som gjør at apparatets funksjoner forbruker mye mindre strøm. Tryggheten er allikevel like uklanderlig.

Hvis du bestiller med et kamerafeste kan du også henge babycallen over barnevognen når babyen ligger ute og sover. Den fungerer like fint ute som inne.


4. Vtech BM2600 – Billigst

SJEKK PRISEN →

Vtech BM2600 er en billig og bra babycall som gir deg den roen du trenger i en hverdag med en baby. Dette enkle og funksjonelle produktet sender tydelige fargebilder til skjermen på din foreldreenhet, og lydfunksjonen er 100 % klar. Dette gir deg en fullstendig oversikt over barnets rom. Videofunksjonen er beskyttet mot andre enheter, så det er kun du som kan se hva som skjer på videoen.

Som mange andre høyteknologiske babycaller måler også Vtech BM2600 temperaturen til barnets rom, og varsler deg om det er for varm eller for kaldt. Grunnen til at mange babycaller måler temperatur er fordi et sunt innemiljø er svært viktig for at babyen skal sove trygt, og en perfekt temperatur er med på å redusere risikoen for krybbedød.

Det er toveiskommunikasjon mellom babycallen og foreldreenheten, som gjør at dere kan prate sammen. Vtech BM2600 babycallen har ekstra omtanke for barnet ditt og den kan derfor spille av hele fem ulike vuggesanger. Det virker beroligende og trygt når man skal sove.

Vtech BM2600 har en batteritid på 14 timer, noe som holder litt over en natt. Kameraet kan zoomes inn og justeres slik at du har best mulig oversikt, og om natten kan du også sette på en svak nattlampe som er innebygd i enheten.

Som en ekstra fordel til deg som forelder så kommer denne med en 3 års garanti som dekker eventuelle skader og uhell babycallen kan bli utsatt for. Noe som gjør at den fortjente sin plass i vår babytest med kamera test artikkel.


5. Motorola MBP36SC

SJEKK PRISEN →

Denne unike babycallen har blitt et svært populært sikkerhetsprodukt, og det er fordi den gir deg full tilgang til babyen din enten dere er i ulike rom eller at du sitter ute i hagen og babyen ligger i vognen og sover. Babycallen har en innebygd LCD-skjerm og det betyr at bildekvaliteten kan nesten ikke bli stort bedre. Det gjelder selvfølgelig også om natten når det er mørkt fordi kameraet på babycallen har et infrarødt nattsyn.

Denne smarte babycallen kommer med en bombe av ulike og nyttige funksjoner som temperaturmåler, fjernstyring av panorering, kamera med mange zoom-innstillinger og Motorola MBP36SC kan selvfølgelig spille av rolige vuggeviser for babyen din når den skal sove. Med ECO-mode vil også batterilevetiden vare veldig lenge så du trenger ikke å stresse med å lade den opp. Du kan styre alle funksjonene via skjermen på foreldreenheten.

Motorola MBP36SC har en rekkevidde på 300 meter, og den vil varsle deg om du beveger deg utenfor rekkevidde. Med denne foreldredrømmen av en babycall kan du alltid føle deg trygg på at babyen din er i gode hender og at han eller hun vil alltid være trygg selv om du befinner deg i et annet rom.


6. Neonate BC-6500D – Beste standard babycall uten kamera

SJEKK PRISEN →

Neonate er et av de mest ettertraktede merkene i Norden. Her får du trygghet og kvalitet i en og samme pakke samt en rekke andre funksjoner som gjør livet med små barn mye lettere og mindre bekymringsfullt. Neonate BC-6500D har ingen kamerafunksjon, men den er allikevel svært populær og verdt alle pengene du investerer i den. Dette er en babycall du vil ha nytte av i mange år.

Neonate BC-6500D har en kompakt størrelse, og displayet har en LSD-skjerm med svært god oppløsning. Den er enkel å bruke og batterilevetiden er usedvanlig god. Den er 100 % digital og blir derfor ikke forstyrret av andre enheter, sendingsrekkevidden når 800 meter og den måler selvfølgelig temperaturen på rommet. Du vil heller ikke oppleve noen forstyrrelser på lyden, og du vil høre veldig tydelig at barnet har det slik det skal.

Neonate BC-6500D er innstilt med en rekke innstillinger som er ment å kutte ned energiforbruket slik enheten varer lenger. Den senker, for eksempel, forbruksnivået når den registrerer at enhetene er nærme hverandre, og den har en stemmeaktiveringsfunksjon som hindrer unødvendig energibruk når babyen sover.

Når du bestiller Neonate BC-6500D får du med deg et monteringsnett slik at enheten kan brukes i barnevognen, eller du kan henge den på veggen om du ønsker det. Den kan selvfølgelig også stå på nattbordet. Du kan i tillegg kjøpe flere enheter, som du kobler til foreldreenheten, slik at du kan ha en babycall i alle husets rom. Som gjorde den fortjent til en plass i vår babytest med kamera test artikkel.


Hvorfor skal du bruke en babycall med kamera?

Hvis du er interesert i flere artikler slik som denne anbefaler vi at du sjekker ut barnevogn test og bilstol test da disse kan komme godt til nytte.

Som forelder er det avgjørende å ha kontroll. Kontroll gir trygghet og det er noe alle familier trenger skal hverdagen fungere bra. En babycall er et nyttig og praktisk apparat som gir foreldre den tryggheten de trenger når de ikke er i samme rom som babyen, eller når barnet skal sove ute i vognen.

Dagens babycaller blir stadig mer moderne og praktiske, og de har en rekke funksjoner som gjør småbarns tilværelsen mer stressfri. De tillater toveiskommunikasjon, sender videoer i HD-kvalitet, har sensorer som måler temperaturen der babyen befinner seg og sender deg varsler om hvordan barnet har det. Med en babycall vil du og barnet ditt i realiteten aldri være ifra hverandre, men du får allikevel nok pusterom til å ta deg av andre gjøremål.

Tips til hva du skal se etter i en babycall med kamera test

Det beste tipset er at du velger det produktet du liker aller best. De aller fleste av dagens babycaller kommer med standardfunksjoner, men skal du ha en som virkelig er verdt alle pengene du legger i den så kontroller at den har en lang batterilevetid og at den dekker en rekkevidde på minst 300 meter. Da vil du ha full kontroll fra alle husets rom inkludert området ute. For ekstra kapasitet kan du gå for en som sender signaler innenfor en rekkevidde på 800 meter.

Når du skal kjøpe en babycall bør du også vurdere om du skal velge en standardmodell eller om du vil ha en med videofunksjon. Fordelen med videofunksjonen er at du kan se babyen din mens den sover eller leker i et annet rom, og det vil nok gi deg en ekstra trygghetsfølelse.

Vi håper at du fant vår babytest med kamera test artikkel til hjelp.

Legg igjen en kommentar