Badebalje voksen test: Disse 3 er best i 2024

Badebalje voksen

En badebalje er et mer plassbesparende, og ikke minst, et rimeligere alternativ enn tradisjonelle badekar. Særlig de med trangt budsjett eller som sliter med plass i hjemmet bør vurdere å investere i en badebalje dersom badekaret er et savn.

Faktisk er badebalje for voksne blant bestselgerne på flere av dagens nettbutikker. Kanskje ikke så rart når man nyte et varmt og deilig bad uten å bruke for mye penger, og samtidig enkelt kan stue dem vekk?

Vi har vurdert og sammenlignet dagens marked og valgt ut de tre badebaljene vi opplever som best. Dette er basert på innhenting av informasjon fra troverdige kilder, der målet vårt er at du enklere skal finne din favorittbalje.

Best i test er ingen ringere enn Coolest Badebalje voksen XL. Her får du en prisvennlig modell med enorm kapasitet og genial passform. Her vil alle, både stor og små, kunne nyte et deilig varmt bad.

Les videre for å se resten av våre favoritter, og hva som gjør dem til blant de beste på markedet.

VÅRE favoritter

 • Meget prisvennlig badebalje
 • Rommer 200 liter
 • Utstyrt med både kurv og avløp
SJEKK PRISEN →
 • Romslig badebalje – 300 liter
 • Plassbesparende og enkel å stue vekk
 • Overkommelig pris
SJEKK PRISEN →
 • Ekstra romslig badebalje
 • Materialer av skyhøy kvalitet
 • Meget komfortabel
SJEKK PRISEN →

Badebalje voksen test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Coolest Badebalje voksen XL
Badebaljen Coolest XL er perfekt til alle som elsker å bade, men som mangler plass til et badekar. Den er svært romslig, rommer 300 liter vann, samtidig som den er meget plassbesparende.
SJEKK PRISEN →
Coolest Badebalje
Denne badebaljen er så å si identisk med testvinneren, den er også utviklet av anerkjente Coolest, men rommer noe mindre vann, samt at den har en lavere pris. Den er blant markedets billigste, og derfor et åpenbart valg om du handler på budsjett eller ønsker et billig alternativ.
SJEKK PRISEN →
Coolest Badebalje sammenleggbar
Nøyer du deg ikke med annet enn det beste av det beste, er det denne badebaljen du burde gå for. Den er svært praktisk da den er sammenleggbar, samt at den er ekstra romslig. Det gjør at hvem som helst kan sitte i baljen, uavhengig av lengde og størrelse.
SJEKK PRISEN →

1. Coolest Badebalje voksen XL — Best i test

Coolest Badebalje XL

SJEKK PRISEN →

Badebaljen Coolest XL er perfekt til alle som elsker å bade, men som mangler plass til et badekar. Den er svært romslig, rommer 300 liter vann, samtidig som den er meget plassbesparende. Baljen kan nemlig enkelt klappes sammen og den måler da 65x120x56 cm. Vekten er på kun 8 kilo. Det gjør at den også er enkel å flytte rundt ved behov.

Til baljen får du en praktisk oppbevaringskurv, der du kan oppbevare badeskum, såpe og morsomme badeleker. Badebaljen er utstyrt med et avløp, slik at du enkelt kan tømme den når du har badet ferdig. Den beskrives også som tett, det er altså ingen risiko for at vann renner ut, samt at den også får gode skussmål for sin komfort.

Den er visstnok meget behagelig å sitte i og passer selv til voksne menn som trenger ekstra benplass. Prisen er heller ikke den verste, hvilket gjør at du får mye for pengene. Derfor var det egentlig ikke noe vanskelig valg å kåre denne badebaljen til best i test.

Oppsummert

 • Romslig badebalje – 300 liter
 • Plassbesparende og enkel å stue vekk
 • Overkommelig pris

Les mer →

2. Coolest Badebalje voksen — Best på budsjett

Coolest Coolest Badebalje

SJEKK PRISEN →

Denne badebaljen er så å si identisk med testvinneren, den er også utviklet av anerkjente Coolest, men rommer noe mindre vann, samt at den har en lavere pris. Den er blant markedets billigste, og derfor et åpenbart valg om du handler på budsjett eller ønsker et billig alternativ.

Denne populære baljen rommer rundt 200 liter vann, hvilket gjør den optimal for både voksne og barn. Menn som strekker lengre enn 180 cm burde imidlertid gå for testvinneren da denne kan oppleves som i det minste laget.

Videre inngår både kurv, der du kan oppbevare badeskum og morsomme badeleker, samt at den er utstyrt med et avløp. Avløpet gjør det enkelt å tømme baljen når du har badet ferdig. Baljen er også plassbesparende, den har målene 63x86x44 cm, og den veier kun 6 kilo. I tillegg klappes den problemfritt sammen slik at du kan enkelt gjemme den bort mellom bruk.

Videre får baljen mye skryt blant eksisterende brukere, som særlig trekker frem den lave prisen. Så vi tror alle som elsker å bade og som ikke ønsker å grave for dypt i lommeboken, vil finne denne baljen som et godt kjøp.

Oppsummert

 • Meget prisvennlig badebalje
 • Rommer 200 liter
 • Utstyrt med både kurv og avløp

Les mer →

3. Coolest Badebalje voksen sammenleggbar — Premium

Coolest Badebalje Sammenleggbar

SJEKK PRISEN →

Nøyer du deg ikke med annet enn det beste av det beste, er det denne badebaljen du burde gå for. Den er svært praktisk da den er sammenleggbar, samt at den er ekstra romslig. Det gjør at hvem som helst kan sitte i baljen, uavhengig av lengde og størrelse. Den har i tillegg både nakkestøtte og en liten krakk i bunnen, noe som gir utmerket komfort.

Materialene til baljen er også av ypperste kvalitet. Den er nemlig laget av polytropen, termoplastisk elastomer, samt at den har robuste stålrammer. Øvre kant er laget av hardplast, mens resten av badebalja er myk. Stålrammen sørger for god stabilitet, og når badebalja er lagt sammen, tar den liten plass og er lett å ta med seg eller stille unna for lagring. Balja har et praktisk håndtak, som gjør den ekstra lett å bære med seg. En praktisk oppbevaringskurv for såpe inngår også.

Øvrige mål er på 124x59x57 cm, og den veier 10 kilo. Den skårer også skyhøyt på kundeanmeldelsene, der det skrytes hemningsløst av dens gode komfort. Prisen er for øvrig ganske høy, men samtidig ikke usaklig høy. Det gjør at du får god verdi for pengene, særlig fordi den er av ypperste kvalitet.

Oppsummert

 • Ekstra romslig badebalje
 • Materialer av skyhøy kvalitet
 • Meget komfortabel

Les mer →


Hvorfor kjøpe badebalje voksne?

Lite slår et deilig og varmt bad etter en hektisk dag. Dette er fullt oppnåelig med en badebalje, selv om det skulle være trangt om plassene i hjemme ditt. Dessuten koster de svært lite. Istedenfor å måtte pusse opp hele badet og bruke flere hundretusen kroner på å legge inn badekar, kan du altså enkelt kjøpe en balje til knappe tusenlappen. Det er med andre ord både billigere og mer plassvennlig.

Her er andre fordeler du får med en badebalje:

 • De veier nesten ingenting, noe som gjør de veldig mobile
 • Det er lett å både fylle de opp ved hjelp av et dusjhode/vask, men også å tømme de i en sluk
 • Noen av badebaljene er sammenleggbare, noe som gjør at de kan puttes i boden eller i skapet etter bruk
 • Badebaljene kan brukes utendørs på vår- og sommertid
 • Det å kjøpe denne type badekar er vel cirka 1000 ganger billigere enn å legge inn et badekar på badet ditt

Så slik har det seg altså: du har absolutt muligheten til å oppleve et behagelig bad – selv uten vanlig badekar! Badebaljene vi har kikket på fremstår som robuste og brukervennlige, og avløpsslange er inkludert, som også er alt du trenger for å tømme dem etter bruk: bare fest slangen på baljen og trekk den bort til et sluk eller avløp.

Baljene vi har vurdert er også enkle å rengjøre: alt du trenger er en fuktig klut og oppvaskmiddel! Her trenger du ikke bruke timevis på å skrubbe badekar rent for kalk og smuss – tenk så deilig! Utrolig deilig er det også at badebaljene er så lette å ta med seg, slik at man kan nyte dem hvor man selv måtte ønske. Med de sammenleggbare badebaljene følger det også med egne vesker hvor praktiske håndtak gjør det enda enklere å forflytte baljene.

Vi er ikke i tvil – en badebalje for voksne er et must i hjemmet!

Får voksne menn plass i badebaljer for voksne?

Det er mange som lurer på om det er plass til voksne menn i disse badebaljene for voksne, og svaret er ja. Det er absolutt plass, selv for deg som er over 1,90. Det kan være litt trangt for bena, og knærne kommer kanskje til å stikke litt opp av vannet, men ellers er det helt fint for selv store personer.

Viktig – Aldri la barnet være alene i badebaljen

Det er veldig viktig å huske på at alle disse badebaljene er som overskriften tilsier – beregnet for voksne. Man må aldri la barn være alene i badebaljen! Det er også svært viktig at baljene blir plassert på et rett og stødig underlag, slik at de ikke har mulighet til å velte mens man sitter der og koser seg.

Vær varsom ved bruk av badebaljer – og kos deg!

Legg igjen en kommentar