Test av bedside-crib: Disse 7 vil babyen elske (2024)

Som foreldre ønsker vi alle det beste for våre små, og søvn er en vesentlig del av deres vekst og utvikling. Derfor har vi samlet informasjon og utforsket det brede spekteret av bedside-cribs tilgjengelig i markedet, og identifisert de fremste alternativene innenfor forskjellige kategorier.

Denne gjennomgangen er designet for å gi deg en klar og informativ guide til å finne den perfekte bedside-crib, tilpasset både dine og ditt barns behov. Vi har konsentrert oss om en rekke viktige faktorer, inkludert sikkerhet, komfort, brukervennlighet, kvalitet, design og pris. Med dette omfattende blikket på markedet, har vi segmentert utvalget vårt for å sikre at du finner det som passer best for din situasjon og ditt budsjett.

Vi har sørget for å inkludere en rekke alternativer, fra luksuriøse modeller for de som ønsker det lille ekstra, til mer økonomiske alternativer som ikke går på bekostning av kvalitet eller sikkerhet. Vi har også tatt hensyn til forskjellige romstørrelser og livsstilpreferanser, for å sikre at vi presenterer et bredt utvalg av valgmuligheter.

Vi ønsker at denne produkttesten skal være en nyttig ressurs for deg i søket etter den perfekte bedside criben. Enten du er førstegangsforelder eller en erfaren veteran, håper vi at du vil finne denne informasjonen både relevant og verdifull.

Nederst har vi skrevet noen tips om hva du bør tenke på når du skal kjøpe bedside-crib.

Lyst til å vite mer? Les videre for en gjennomgang av favorittene.

Merk at mintest.no er en side for samletester. Våre tester er basert på innhenting av informasjon fra troverdige kilder og produsenter. Vi har ikke testet de ulike produktene omtalt i denne testen selv. 

Bedside-crib test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Moweo Bedside Crib
Moweo Bedside Crib er den ultimate sengen for babyen din med sin justerbare posisjon og praktiske design. Den er lett å bruke, demontere og reise med. Med høy kvalitet til en god pris er den vår klare testvinner.
SJEKK PRISEN →
Maxi-Cosi Iora Reiseseng
Maxi-Cosi Iora Reiseseng er den ultimate kombinasjonen av reiseseng og sideseng. Med fem høydeposisjoner, nettvindu og enkel tilgang til babyen din, gir den en trygg og komfortabel søvnopplevelse. Sammenleggbar og lett å vedlikeholde, er den ideell for både reiser og hjemmebruk.
SJEKK PRISEN →
JLY Future 2in1 Bedside
JLY Future 2in1 Bedside er den smarte og prisgunstige løsningen for de minste. Den fungerer både som seng og lekegrind, med justerbar høyde og praktiske hjul. Inkluderer madrass og oppbevaringspose.
SJEKK PRISEN →
Babybay Bedside Crib Original
Babybay Bedside Crib Original gir deg nærhet til babyen din i en trygg seng festet til foreldrenes seng. Justerbar høyde og bærekraftig design. Kan brukes på ulike måter etter at barnet vokser ut av sengen.
SJEKK PRISEN →
JLY Dream Bedside Crib
JLY Dream Bedside Crib er en flott og praktisk bedside crib med klassisk skandinavisk design. Den har justerbar høyde og fire hjul for enkel bevegelse. En trygg og stilfull tilvekst til barnerommet.
SJEKK PRISEN →
Shnuggle Air Bedside Crib
Shnuggle Air Bedside Crib er den ultimate bedside cribben i premiumsegmentet med høy kvalitet og praktisk funksjonalitet. Justerbar høyde, nettingstoff for luftsirkulasjon og allergivennlig madrass. Kan konverteres til barneseng.
SJEKK PRISEN →
JLY Future Bedside Crib
JLY Future Bedside Crib er den klart beste bedside-crib i budsjettklassen. Unik design med stabil stålramme. Inkluderer madrass og transportveske. Anbefalt for alderen 0-8 måneder.
SJEKK PRISEN →

1. Moweo Bedside-Crib – Best i test

SJEKK PRISEN →

Når det kommer til å velge den perfekte sengen for den lille er det viktig å finne en kombinasjon av kvalitet, komfort og brukervennlighet. I jungelen av tilbud på markedet skiller Moweo Bedside Crib seg ut som en klar testvinner. Denne praktiske og koselige sengen har alt du trenger for å sikre en trygg og komfortabel søvnopplevelse for både deg og babyen din.

En av de viktigste funksjonene til Moweo Bedside Crib er dens justerbare posisjoner. Med hele fem forskjellige høydenivåer kan du enkelt tilpasse sengen til din egen seng, slik at du alltid har babyen din innenfor rekkevidde. Dette gjør det enkelt å ta vare på barnet ditt om natten uten å måtte dele seng eller bekymre deg for sikkerheten.

Sengen er utstyrt med langsidige nettingpartier som gir god luftsirkulasjon og sikrer at babyen din alltid har god ventilasjon. Den ene veggen kan også slås ned, slik at du kan ha enda enklere tilgang til babyen din uten å forlate sengen. Denne praktiske funksjonen gjør det lettere for deg å pleie og trøste barnet ditt uten forstyrrelser i nattesøvnen.

Moweo Bedside Crib er ikke bare enkel å bruke, den er også enkel å ta med seg. Den kan enkelt slås sammen og pakkes ned, noe som gjør den ideell for reiser eller oppbevaring. Sengen tar minimalt med plass når den er demontert og leveres med en praktisk bæreveske, slik at du enkelt kan ta den med deg hvor enn du måtte ønske.

En annen fordel med Moweo Bedside Crib er det lettvaskede sengetrekket. Du kan enkelt fjerne trekket og vaske det når det blir skittent, noe som gjør det enkelt å holde sengen ren og frisk for babyen din. Med fokus på hygiene og komfort er Moweo Bedside Crib virkelig en drøm å ha for både babyen og foreldrene.

Når det gjelder pris, er Moweo Bedside Crib virkelig et funn. Denne sengen tilbyr skyhøy kvalitet til en svært god pris. Du får et produkt som er godt konstruert, slitesterkt og funksjonelt, uten å tømme lommeboken din. Moweo Bedside Crib er virkelig en investering i tryggheten og komforten til babyen din.

Spesifikasjoner

 • Maksimal vekt: 9
 • Høyde (cm): 84,5
 • Lengde (cm): 95
 • Vekt (kg): 6.8

Oppsummert

 • Justerbar posisjon og praktisk design
 • Lett å bruke, demontere og reise med
 • Høy kvalitet til en god pris

Les mer →

2. Maxi-Cosi Iora Reiseseng – Til reisen

Maxi-Cosi Iora Reiseseng

SJEKK PRISEN →

Maxi-Cosi Iora er en 2-i-1-seng som kan enkelt konverteres fra en sideseng til en frittstående barneseng. Med en praktisk skyvefunksjon kan du enkelt tilpasse sengen til din egen seng og sikre en perfekt passform. Du kan justere høyden og tilpasse den etter dine behov, takket være de fem forskjellige høydeposisjonene som tilbys.

En av de flotte funksjonene til Maxi-Cosi Iora er det praktiske nettvinduet. Dette gir deg en god oversikt over babyen din og sikrer at du alltid kan holde et øye med barnet ditt. I tillegg har sengen en stor oppbevaringskurv i bunnen, slik at du kan ha alle nødvendige ting innen rekkevidde.

Iora er utstyrt med en behagelig madrass som sikrer en god natts søvn for babyen din, uansett om du er hjemme eller på reise. Den har også en rullegardinfunksjon på den ene siden, som kan åpnes ved hjelp av en praktisk glidelås. Dette gir deg enkel tilgang til barnet ditt, slik at du kan pleie og trøste det uten problemer.

En annen fordel med Maxi-Cosi Iora er den enkle vedlikeholdsrutinen. Sengetøyet og de indre stoffene har glidelåser, slik at du enkelt kan fjerne og vaske dem. Dette gjør det enkelt å holde sengen ren og frisk for babyen din.

Med tanke på reiser er Maxi-Cosi Iora den perfekte følgesvennen. Den er sammenleggbar og tar minimalt med plass, noe som gjør den ideell for reiser. Uansett om du skal på ferie eller overnatte hos venner, kan du enkelt ta med deg denne sengen og gi babyen din en trygg og komfortabel soveplass.

Oppsummert kan vi trygt si at Maxi-Cosi Iora Reiseseng er den beste sengen på markedet når det gjelder reisevennlighet og funksjonalitet som en sideseng. Med sine fem høydeposisjoner, nettvindu og sammenleggbare design er den et perfekt valg for foreldre som er på farten. Gi babyen din den beste søvnopplevelsen med Maxi-Cosi Iora Reiseseng – en seng som kombinerer stil, komfort og praktisk bruk.

Spesifikasjoner

 • Maksimal vekt: 9
 • Høyde (cm): 74
 • Lengde (cm): 93
 • Vekt (kg): 10

Oppsummert

 • Kombinasjon av reiseseng og sideseng
 • Fem høydeposisjoner og nettvindu
 • Sammenleggbar og lett å vedlikeholde

Les mer →

3. JLY Future 2in1 Bedside – God deal

JLY Future 2in1 Bedside Crib

SJEKK PRISEN →

Med JLY Future 2in1 Bedside får du en seng som kan tilpasses dine behov. Den er justerbar i høyden, og den ene veggen kan enkelt foldes ned for å plassere den i perfekt høyde i forhold til din egen seng. Denne smarte funksjonaliteten gjør det mulig for deg å sove nær barnet ditt, samtidig som du opprettholder tryggheten og komforten til begge parter.

En av de mest imponerende egenskapene til JLY Future 2in1 Bedside er dens 2i1-funksjonalitet. Med en smart glidelås kan bunnen av sengen fjernes og et nettstoff kan slippes ned, og dermed omgjøres den til en lekegrind. Dette gir barnet ditt et trygt sted å leke og utforske når det ikke sover. Denne allsidigheten gjør det til en perfekt investering som kan vare lenger enn bare babyens første måneder.

Praktisk brukervennlighet er også et nøkkelaspekt ved JLY Future 2in1 Bedside. Med fire hjul kan du enkelt flytte sengen rundt etter behov. Når du vil bruke den som lekegrind, kan du låse alle de fire hjulene for å sikre stabilitet og sikkerhet. Det er også verdt å merke seg at en madrass med et avtakbart trekk er inkludert, slik at du kan holde sengen ren og frisk for babyen din. I tillegg får du en praktisk oppbevaringspose som gjør det enkelt å organisere og ha alt du trenger innen rekkevidde.

JLY Future 2in1 Bedside er ideell for babyer fra 0-6 måneder (til de kan sitte på egen hånd). Med sin smarte 2i1-funksjonalitet, inkludert madrass og oppbevaringspose, er den en bra deal for foreldre som ønsker både komfort og økonomisk fordel. Så gi din baby den beste sove- og lekeopplevelsen med JLY Future 2in1 Bedside – en seng som virkelig gir verdi for pengene.

Spesifikasjoner

 • Maksimal vekt: 9
 • Høyde (cm): 46
 • Lengde (cm): 82
 • Bredde mellom hjul (cm): 70

Oppsummert

 • Seng og lekegrind i ett
 • Justerbar høyde og praktiske hjul
 • Inkluderer madrass og oppbevaringspose

Les mer →

4. Babybay Bedside-Crib Original – Ekstra nærhet

Babybay Bedside Crib Original

SJEKK PRISEN →

En av de fremragende egenskapene til Babybay Bedside Crib Original er dens justerbare høyde. Dette gjør at du enkelt kan tilpasse sengen til din egen seng og sikre en perfekt passform. Du kan være trygg på at babyen din er innen rekkevidde og at du kan pleie og trøste den uten forstyrrelser i nattesøvnen.

Babybay Bedside Crib Original er ikke bare funksjonell, den er også vakkert designet. Sengen har runde hjørner og er laget av bøketre fra miljømessige og holdbare europeiske skoger. Den er både trygg og bærekraftig, slik at du kan hvile lett vel vitende om at du gir babyen din en sikker og ansvarlig soveplass.

En annen fordel med Babybay Bedside Crib Original er dens allsidighet. Når barnet ditt vokser ut av sengen, kan du fortsette å bruke den på ulike måter. Den kan omgjøres til en barnestol, et skrivebord, en benk eller til og med et stellebord for dukker. Mulighetene er uendelige, og du får virkelig valuta for pengene.

Babybay Bedside Crib Original er testet og godkjent i henhold til EU-standarder, noe som gir deg trygghet og sikkerhet når du velger denne sengen til babyen din. Med dens giftfrie farge og pålitelige kvalitet kan du sove godt vel vitende om at du har valgt det beste for din lille.

Oppsummert kan vi trygt si at Babybay Bedside Crib Original er den perfekte bedside cribben for deg som ønsker nærhet og tilgang til babyen din. Med dens justerbare høyde, vakre design og allsidighet gir den deg alt du trenger i en seng til babyen din. Så gi din baby den nærheten den trenger med Babybay Bedside Crib Original – en seng som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og trygghet på en enestående måte.

Spesifikasjoner

 • Maksimal vekt: 9
 • Høyde (cm): 79
 • Lengde (cm): 87
 • Liggeområde (cm): 81 x 43

Oppsummert

 • Nærhet og trygghet i en seng
 • Justerbar høyde og bærekraftig design
 • Allsidig bruk etter barnets vekst

Les mer →

5. JLY Dream Bedside-Crib – Klassisk design

JLY Dream Bedside Crib

SJEKK PRISEN →

Hvis du er ute etter en klassisk og praktisk bedside crib trenger du ikke lete lenger. JLY Dream Bedside Crib er den perfekte løsningen. Med sitt stilige skandinaviske design er denne sengen en flott tilvekst til barnerommet og gir deg både stil og funksjonalitet.

En av de fremragende egenskapene til JLY Dream Bedside Crib er dens sideseng-funksjon. Denne funksjonen gjør det mulig for deg å ha babyen din nær deg om natten. Enten det er for enkel mating eller for å opprettholde tryggheten ved å ha barnet i nærheten, gir denne sengen deg den nødvendige bekvemmeligheten uten å måtte dele seng.

Høyden på sengebunnen er justerbar i hele seks posisjoner, slik at du kan tilpasse den til høyden på din egen seng. Dette gjør det enkelt å skape en perfekt passform og sikrer enkel tilgang til babyen din. Du kan sove trygt vel vitende om at barnet ditt er rett ved siden av deg.

Praktisk brukervennlighet er også et viktig aspekt ved JLY Dream Bedside Crib. Den står på fire hjul som kan tas av eller låses, slik at du enkelt kan flytte sengen rundt etter behov. Dette gjør det enkelt å tilpasse plasseringen og sikre stabilitet når du har funnet den ideelle posisjonen. Lamellsidene er også montert med fire skruer, slik at du kan være trygg på at de sitter sikkert på plass.

JLY Dream Bedside Crib er virkelig den perfekte kombinasjonen av stil og funksjonalitet. Med sitt klassiske design og praktiske egenskaper gir den deg en flott seng til babyen din. Så gi barnerommet det tidløse preget det fortjener med JLY Dream Bedside Crib – en seng som er like flott som den er praktisk.

Spesifikasjoner

 • Maksimal vekt: 20
 • Høyde (cm): 85
 • Lengde (cm): 86
 • Bredde (cm): 45.5

Oppsummert

 • Premium dehydrator med rustfrie stålinnsatser
 • Justerbar temperaturkontroll og timerfunksjon
 • Stor tørkeoverflate for effektiv matdehydrering

Les mer →

6. Shnuggle Air Bedside-Crib – Premium

Shnuggle Air Bedside Crib

SJEKK PRISEN →

Shnuggle Air Bedside Crib skiller seg ut med sin skyhøye kvalitet og omfattende praktiske funksjonalitet. Denne sengen tilbyr en førsteklasses opplevelse, selv om den er litt dyrere enn sine konkurrenter.

En av de imponerende egenskapene til Shnuggle Air Bedside Crib er dens høydejusterbare design. Du kan enkelt tilpasse sengen til din egen seng og sikre en perfekt passform. Dette gir deg muligheten til å ha babyen din innenfor rekkevidde og enkel tilgang til å pleie og trøste uten å måtte forlate sengen.

Sengen er utstyrt med sider i nettingstoff som gir god luftsirkulasjon til babyen din. Dette sikrer en trygg og komfortabel søvnopplevelse, samtidig som du har god oversikt over barnet ditt. Den sammenleggbare siden gir enkel tilgang til babyen din når den er oppe, og gir deg tryggheten ved å ha barnet ditt nær deg når du sover.

Shnuggle Air Bedside Crib er også ekstremt praktisk i bruk. Den kommer med en allergivennlig fibermadrass som har et ytre lag i vannavstøtende polyester. Dette sikrer en hygienisk og komfortabel søvnopplevelse for babyen din. Sengen har også et konverteringssett (selges separat) som gjør det mulig å transformere den til en barneseng når babyen vokser.

Med målene H 68,5 – 83 x B 94 x D 56 cm og madrassmål på 83 x 50 x 3 cm, tilbyr Shnuggle Air Bedside Crib god plass til babyen din. Sengen er CE-merket, noe som gir deg trygghet for kvaliteten og sikkerheten. Den har også en maksimal vektgrense på 9 kg.

Oppsummert kan vi trygt si at Shnuggle Air Bedside Crib er den ultimate bedside cribben i premiumsegmentet. Med sin skyhøye kvalitet, omfattende funksjonalitet og praktiske design, er den verdt prisen. Så gi babyen din den beste søvnopplevelsen med Shnuggle Air Bedside Crib – en seng som gir både komfort og sikkerhet på det høyeste nivået.

Spesifikasjoner

 • Maksimal vekt: 9
 • Høyde (cm): 83
 • Lengde (cm): 95
 • Bredde (cm): 56

Oppsummert

 • Høy kvalitet og praktisk funksjonalitet
 • Justerbar høyde og god luftsirkulasjon
 • Kan konverteres til barneseng

Les mer →

7. JLY Future Bedside-Crib – Beste budsjettvalg

JLY Future Bedside Crib

SJEKK PRISEN →

JLY Future Bedside Crib er det opplagte valget for deg som er ute etter en bedside-crib i budsjettklassen. Denne babysengen kombinerer god kvalitet og funksjonalitet til en svært overkommelig pris.

En av de fremtredende egenskapene til JLY Future Bedside Crib er dens unike design. Med en fin og rund form skiller denne sengen seg ut fra andre i samme prisklasse. Sengen er konstruert med en lett og stabil stålramme samt avtagbare sengebein, som gjør den enkel å montere og demontere etter behov.

JLY Future Bedside Crib har en side som kan åpnes, noe som gjør den ideell for bruk ved siden av en voksenseng. Den gir deg muligheten til å ha barnet ditt nær deg om natten, samtidig som det opprettholder sin egen trygge soveplass. Med en passe høyde gir sengen deg også god oppsikt over barnet ditt gjennom hele sovestunden.

En myk og behagelig madrass, spesielt tilpasset for denne sengen, medfølger også. Dette sikrer en komfortabel søvnopplevelse for babyen din. I tillegg får du en praktisk transportveske som gjør det enkelt å ta med sengen når du er på farten.

JLY Future Bedside Crib anbefales for barn i alderen 0-8 måneder. Den gir en trygg og behagelig soveplass for babyen din i denne viktige utviklingsfasen.

Oppsummert kan vi trygt si at JLY Future Bedside Crib er den beste bedside cribben innenfor budsjettklassen. Med sin unike design, god kvalitet, medfølgende madrass og transportveske, gir den deg valuta for pengene. Så gi babyen din den tryggheten og komforten den fortjener med JLY Future Bedside Crib – en seng som gir både funksjonalitet og økonomisk fordel.

Spesifikasjoner

 • Maksimal vekt: 9
 • Høyde (cm): 83
 • Lengde (cm): 95
 • Bredde (cm): 56

Oppsummert

 • Unik design med stabil stålramme
 • Inkluderer madrass og transportveske
 • Anbefalt for alderen 0-8 måneder

Les mer →


Innkjøp av bedside-crib – hva bør man tenke på? 

Når man skal kjøpe en baby bedside-crib, er det viktig å ta hensyn til flere faktorer for å sikre at man velger den rette sengen for babyen sin. Her er noen viktige ting å tenke på:

Sikkerhet: Sikkerhet bør være den aller viktigste faktoren når man velger en bedside-crib. Sørg for at cribben er produsert i samsvar med gjeldende sikkerhetsstandarder. Sjekk at cribben har en stabil konstruksjon, uten skarpe kanter eller løse deler som kan utgjøre en fare for babyen. Sengen bør også ha passende avstand mellom spilene for å forhindre at babyen setter fast hodet eller kroppen sin mellom dem.

Størrelse og plass: Tenk på størrelsen på cribben og hvor mye plass den vil ta opp i rommet. Pass på at cribben passer inn i rommet ditt og gir tilstrekkelig plass til andre møbler og bevegelse rundt. Vurder også om cribben er justerbar i høyden, slik at den kan tilpasses til sengen din hvis du ønsker å ha babyen din ved siden av deg om natten.

Materiale og kvalitet: Sjekk hvilket materiale cribben er laget av. Tre er et vanlig valg på grunn av sin holdbarhet og naturlige utseende, men sørg for at treet er behandlet på en trygg og giftfri måte. Vurder også kvaliteten på cribben, inkludert stabilitet og holdbarhet. Det er viktig at cribben kan tåle belastningen og vare lenge.

Justerbarhet og funksjonalitet: Vurder cribbens justerbarhet og funksjonalitet. Noen cribber kan justeres i høyden for å tilpasses til foreldrenes seng eller for å tilpasses babyens vekst. Andre cribber kan konverteres til andre møbler som en barneseng eller en lekegrind. Vurder dine behov og preferanser når det gjelder funksjonalitet.

Madrass og tilbehør: Sjekk hvilken type madrass som følger med cribben. Madrassen bør være fast og støttende for å gi riktig støtte til babyens rygg og nakke. Pass på at cribben også har et passende sengetøy og tilbehør, som er enkle å vaske og holde rene.

Anbefalt alder og vektkapasitet: Sjekk cribbens anbefalte alder og vektkapasitet for å sikre at den passer til babyens behov. Noen cribber er designet for nyfødte, mens andre kan vare lenger og tilpasse seg babyens vekst og utvikling.

Husk også å følge produsentens instruksjoner for montering, bruk og vedlikehold av cribben for å sikre en trygg og behagelig søvnopplevelse for.

Bedside-crib test