Proteinpulver test: Disse 6 er forbrukernes favoritter (2024)

beste proteinpulver test

Et testpanel har trukket fram MyProtein Mocca Chocolate som en soleklar favoritt blant en rekke forskjellige proteinpulveret. Det som gjør dette produktet til en vinner, er at den er utviklet for å passe for alle og enhver med sine varierende og naturlige smaker. Selv om smaksvariantene er søte byr de ikke på noen dårlige ettersmaker som legger en demper på smaksopplevelsen av produktet.

Andre nevneverdige fordeler er at dette er et rent proteinpulver, som inneholder lite kalorier og fett, og næringsstoffene er nøye sammensatt for å gi deg en gunstig effekt av treningen din. Proteinpulveret passer perfekt for deg som trener for å bygge muskler, men den er også et godt valg for deg som er nøye med restitusjon etter en treningsøkt.

VÅRE favoritter

  • Bredt utvalg smaksvariante
  • Myseprotein
  • Blander lett
SJEKK PRISEN →
  • 30 doseringer
  • Lavt laktoseinnhold
  • 25 gram protein per servering
SJEKK PRISEN →
  • Veganvennlig protein
  • Naturlig søtet med Stevia
  • 20 g protein per porsjon
SJEKK PRISEN →

Beste proteinpulver test: Her er våre 6 favoritter

BILDE PRODUKT
MYPOROTEIN MOCCA CHOCOLATE
Myoprotein ble best i test grunnet sine gode smak, konsistent, og kvalitet. Det er sjeldent man får hendene på et slikt kvalitets produkt. Det var vennlig til magen og smaken var den beste vi har kommet over.
SJEKK PRISEN →
WHEY GOLD STANDARD
Whey gold standard har et høyt innhold med protein innhold og kommer i en rekke forskjellige smaker som smaker godt og har en god konsistent. Noe som har gjort den til årets favoritt blant forbrukerne.
SJEKK PRISEN →
Pure Form Vegan Protein
Skal du ha et vegan proteinpulver er pure form vår anbefaling. Et kvalitets produkt som er mild til magen, smaker godt og har et høyt protein innhold.
SJEKK PRISEN →
100 % WHEY PROTEIN ISOLAT
Med Whey protein 100% får du et billig og bra proteinpulver. Den er lett å blande ut, har en nydelig smak og blir solgt til en attraktiv pris.
SJEKK PRISEN →
WHEY PROTEIN 4000G
Dette er proteinpulveret vi anbefaler til de som skal gå ned i vekt eller som forbreder seg til konkuranse. Produktet inneholder lite fett og har en nøyaktig balanse mellom de ulike protein typene.
SJEKK PRISEN →
PROZYME 750G
Dette er et norskt produsert proteinpulver. Ekspertpanelet beskrev Prozyme som det reneste proteinpulveret og en av de med høyeste protein innholdet.
SJEKK PRISEN →

1. MYPOROTEIN MOCCA CHOCOLATE

SJEKK PRISEN →

Myoprotein Mocca Chocolate er et svært godt valg for deg som ønsker å gi kroppen din alle de byggeklossene den trenger, slik at du kan oppnå toppresultater av treningen din. Myoprotein kommer i fem ulike smaksvarianter, men det er en Mocca Chocolate-blandingen som gir en unik smaksopplevelse. Smaken er rund og fyldig, og det er en god balanse mellom mocca og sjokolade. Mocca Chocolate inneholder ingen kunstige søtstoffer, og derfor er den milde søtheten som sjokoladen gir helt naturlig og en fin brytning mot moccaens bitterhet.

En pakke Myoprotein inneholder nok proteinpulver til hele 30 doseringer, og du får gi deg 25 gram med essensielle proteiner per shake. Proteinpulveret er svært lett å blande ut, og den er derfor enkel å ta med seg dit du skal. En annen fordel med Myoprotein er at den ikke inneholder GMO, gluten eller aspartam. Produktene inneholder også svært lite laktose, og kan brukes av de aller fleste.

Les mer →


2. WHEY GOLD STANDARD

gold whey standard

SJEKK PRISEN →

Det er Optimum Nutrition som står bak det verdensselgende og høyt elskede proteinpulveret Whey Gold Standard. En av årsakene til at dette proteinpulveret er det foretrukne valget blant treningsentusiaster er at produktet inneholder en meget høy kvalitet, og at den hjelper kroppen din med å øke muskelmassen etter en treningsøkt.

En stor bonus med Whey Gold Standard er at den kommer i en rekke forskjellige, naturlige og velsmakende smaker – så her er det lett å finne en eller flere favoritter. Smaksvariantene er Double rich chocolate, Vanilla Ice cream, Banana Cream, Caramel toffee fudge, Cookies and cream og Raspberry. Siden det kun brukes naturlige ingredienser, så vil alle smakene gi en naturlig og ren smaksopplevelse. Double rich chocolate er, for eksempel, en herlig og fyldig sjokoladebombe av prima kvalitet – den minner om ekte sjokolade fra sørlige strøk.

Whey Gold Standard har et veldig høyt innhold av proteiner, og produktet er tilsatt enzymer for å hjelpe kroppen din med opptaket av de viktige næringsstoffene. Dette fantastiske produktet kan nytes opptil 3 ganger om dagen.

Les mer →


3. Pure Form Vegan Protein

SJEKK PRISEN →

Pure Form Vegan Protein er et skreddersydd proteinpulver for deg som er veganer eller vegetarianer, og ikke ønsker at proteinkildene skal stamme fra animalske kilder. Derfor er dette proteinpulveret helt fritt for laktose og andre melkeproteiner, og næringsstoffene er kun sammensatt av vegetabilske kilder. Selv om dette produktet ikke inneholder proteiner fra animalske kilder, kan du være helt trygg på at du får i deg nok proteiner (20 gram per porsjon) som hjelper deg på din vei for å nå dine treningsmål.

Pure Form Vegan Protein kommer i to smaksvarianter, og det er sjokolade og hasselnøtt. Den mektige og kremaktige sjokoladesmaken er en sikker vinner, men vi opplevde hasselnøtt-smaken som en morsom og annerledes smaksopplevelse. Den nøttaktige smaken var en aromatisk smaksbombe, men siden proteinpulveret et søtet med det naturlige søtningsmidlet Stevia ble det allikevel ikke for mye, og ettersmaken var både mild og passe søt som la seg perfekt på tungen.

Sammen med et sunt og variert kosthold, gir dette proteinpulveret deg den perfekte starten på dagen. Anbefalt døgndose er en porsjon. Du blander 30 gram proteinpulver med 2-3 dl væske, avhengig av hvor fyldig du ønsker shaken skal være. Blander du ut pulveret med vann vil du få den reneste smaksopplevelsen og i tillegg unngår du unødvendige kalorier, men om du ønsker kan du også bruke juice.

Les mer →


4. 100 % WHEY PROTEIN ISOLAT

SJEKK PRISEN →

Dette proteinpulveret er verdt alle pengene. Produktet består av myseprotein som på en skånsom måte blir utvinnet og filtrert ut på en lav temperatur. Denne behandlingsmetoden gir deg en svært ren kilde til proteiner, og derfor vil du oppleve at du får en gunstig effekt av treningen din over lenger tid. 100 % Whey Protein Isolat inneholder også litt karbohydrater, fett samt laktose og dette gir kroppen din den ekstra lille boosten den trenger for å reparere og bygge muskler.

100 % Whey Protein Isolat fås kjøpt i hele syv forskjellige smaker, deriblant skogsbær og fersken som med sin sunne, friske og litt tropiske aroma gir deg en velsmakende og fantastisk smaksopplevelse som du ikke vil gå glipp av. Vi syntes smakene var såpass gode at det var vanskelig å ikke forsyne seg flere ganger. Foretrekker du et helt rent produkt uten tilsatte smaker kan du også få 100 % Whey Protein Isolat uten smak.

Anbefalt døgndose er på 2-4 porsjoner, og du blander ut 30 gram med 2-3 dl væske som kan være melk, juice eller vann. Ett produkt inneholder nok proteinpulver til ca. 33 porsjoner, så du får mye for pengene dine.

Les mer →


5. WHEY PROTEIN 4000G

SJEKK PRISEN →

Dette proteinpulveret er designet og utviklet med en ekstra omtanke for deg som følger en diett hvor målet er å redusere fettinntaket, eller for deg som trener med hovedfokuset på å øke din muskelmasse. Whey Protein 3000G er nøye sammensatt av melkeprotein, myseprotein og myseproteinisolat samt hydrolysert myseprotein. Dette er proteinkilder som har dokumentert positiv effekt på kroppens muskelmasse, og dette proteinpulveret er generelt et ypperlig valg hos deg som ønsker en sunnere livsstil.

Whey Protein 3000G får du i tre spennende smaksopplevelser: vanilje, jordbær og sjokolade. Disse tre smakene er så overraskede gode at det er helt klart at det ikke er foretatt noen snarveier under utvikling og produksjon av dette produktet. Både vaniljesmaken, jordbærsmaken og sjokoladesmaken er ekte, mild og med en god ettersmak av naturlige råvarer. Etter vår vurdering får du den reneste smaksopplevelsen hvis du blander proteinpulveret ut med vann.

For best mulig effekt kan du drikke shaken til frokost, lunsj og etter en treningsøkt for å sikre kroppen en jevn tilførsel av proteiner, dette vil også bedre opptaket.

Les mer →


6. PROZYME 750G

SJEKK PRISEN →

Dette norskproduserte proteinpulveret ligger på toppen i kvalitet. H her får du mye for pengene, og med sine klassiker smaker av jordbær eller sjokolade er produktet så anvendelig at det kan blandes ut i vann, melk eller juice samt brukes i smoothier og pannekake- og vaffelrører.

Prozyme 750G med jordbærsmak gir en ren og kraftig aroma av nyplukkede jordbær som minner oss om sol og varme sommerdager. Smaken er søtlig og god og passe balansert slik at jordbærets søthet ikke tar helt overhånd. Prozyme 750G med sjokoladesmak minner om en kald og forfriskende sjokolademelk. Smaken er lett og søt, men synes du det blir for mye sjokolade kan du blande ut proteinpulveret med litt mer væske for å avrunde sjokoladens aroma.

Prozyme 750G har et unikt høyt innhold av rene proteiner fordi fett og laktose er kraftig redusert. Det høye proteininnholdet gjør at du raskt vil merke effekten av din trening, og du kan være trygg på at du får tilført alle aminosyrene og mineralene du trenger.

Les mer →


Hvorfor skal du bruke proteinpulver?

hvordan velge protein pulver

Lurer du på hvorfor du skal bruke litt ekstra penger på proteinpulvere? Det enkle svaret et at proteinpulvere er sammensatt og produsert for å sikre deg rikelig tilførsel av essensielle aminosyrer du trenger for at kroppen din lettere skal bygge opp og reparere muskler etter en treningsøkt. Med andre ord vil du få en større effekt av treningen din ved at kroppen din raskere kommer til hektene igjen, og dette er en effekt du vil få en positiv opplevelse av over en lenger periode.

Siden de aller fleste proteinpulvere kan tas flere ganger om dagen, vil du hele tiden sikre deg at kroppen din har nok tilgang på proteiner slik at den alltid er klar for nye treningsmål. Forskning viser at det ideelle er at du får i deg 1,5 til 2 gram proteiner om dagen for maks utbytte og opptak av næringsstoffene.


Hvem passer proteinpulver for?

Proteinpulvere egner seg for alle som er opptatt av trening og en sunn og aktiv livsstil, enten du ligger på et toppidrettsnivå eller trener for å vedlikeholde kropp og helse. De fleste proteinpulvere er skreddersydd med tanke på deg som driver med hard styrketrening, og har et ekstra viktig behov for restitusjon av muskelmassen din slik at du raskt kommer deg til hektene igjen og er klar for nye økter.

Proteinpulvere passer også for deg som hovedsakelig driver med utholdenhetstrening, eller en blanding av utholdenhetstrening og styrketrening. Målet er jo best mulig ivaretakelse av kroppen, og en sunn kropp og en god helse har ingen begrensninger.

Legg igjen en kommentar