...

Beste jaktdress test: De 7 Beste i 2020 (Testet og Anbefalt)

Vi har undersøkt flere av de mest relevante jaktdresser, jaktbukser og jaktjakker på markedet, slik at du skal få en bedre oversikt før du går til innkjøp.

I denne artikkelen viser vi deg de nyeste jaktdressene, som har gjort det best på våre undersøkelser. Testen, på flere plagg, har basert seg på plaggets funksjonalitet, vind- og vanntetthet, kamuflasjedesign, lydnivå, sikkerhet, praktiske løsninger og pris. Vi gir deg de 9 beste.

Disse er våre beste anbefalinger

Fladen Authentic Wear – Best i test

Sjekk Prisen →

Igjennom undersøkelser og opplesning av vi kommet frem til at dette er den jaktdressen du får mest for pengene. Den utmerker seg til kamuflasje, vanntetthet og til en god pris. Er du på jakt etter den beste jaktdressen er det ingen grunn til å lese lengre, denne kanditaten har knust test resultatene og sjekker av alle boksene for å kvalifisere som en god kandidat.

Jaktdressen fra Fladen kommer i sett av jakke og bukse, begge i kamuflasje inspirert av høstlig skogsmiljø. Dressens design vil også kamuflere greit i fjellterreng før snøen kommer. Skulderpartiets design er i fargen oransje som skal gjøre deg synlig for andre mennesker om du jakter med andre, eller i et jaktområde med høy sannsynlighet for å treffe andre jegere.

Dressens ytterstoff er 100% polyester med TPU Mmbran. Stoffet er vind- og vanntett, samtidig som det lager minimalt med lyd. På dressen finner du også doble radiolommer, to sidelommer, to innerlommer, tapede sømmer og ekstra ventilasjon under armene.

Dressens praktiske løsninger resulterer i at den er fin å bruke i all slags vær siden den isolerer mot vann og vind, men samtidig puster godt i varme miljø. Den er utstyrt med oransje farge i skulderpartiet som delvis gjør deg synlig for andre jegere, oransjefargen er ikke stor – noe som gjør dressen fin for smygjakt og fulgejakt. Dressen er lagd med 100% polyester som ikke gjør den like slitesterk som andre alternativ. Selv om dressen har lufteåpninger vil den noen gang kunne gi kondens.


Swedteam Ridge Classic- Beste jaktdress for herre

beste pris på jaktdress

Sjekk Prisen →


Hvis Fladen Authentic Wear ikke falt ismak  er Swedteam en god andre kandidat. Den er både vind og vanntett, har doble lommer og tilbyr en god vidde i tøyet. 

Denne Hunter Vision Pro dressen er utviklet for jegeren som ønsker en dress som er slitesterk og egner seg godt ti

Jakken og buksen kommer i sett med senhøstinspirert kamuflasje, i tillegg har dressen flere oransje områder både på bukse og jakke, som gjør dressen perfekt for posteringsjakt.

Dressens ytterstoff består av børstet mikrofiber, en vanntett membran, med tapede sømmer. Jakkens innside vil ha nettingfôr.

Disse praktiske løsningene legger til rette for at dressen blir lydløs, vann- og vindtett, og en vil heller ikke oppleve kondens på innsiden av dressen. Med buksenes formsydde knær, blir dressen veldig behagelig å bevege seg i. Også på denne dressen finner du doble radiolommer, to ytterlommer og to innerlommer.

Dovrefjell Hunter Vision Pro-dressen er en av Norges bestselgende jaktdresser, og det er ikke uten grunn!


Seeland Hawker – Varm jaktdress

Sjekk Prisen →

Jaktdressen fra Seeland Hawker kommer i sett av jakke og bukse. Dressen har ikke kamuflasjeprint, men er i mørk grønn og svart, noe som fortsatt vil gi god kamuflasje i dyp skog. Dressen er lagd av et vindtett helfòret mikrofibermateriale. Dressen er ikke vanntett.

Dressens fòr gjør at den isolerer godt i kjøligere klima, med gode luftemuligheter om det skulle bli for varmt. Stoffet som består av 100% polyester vil ikke være like slitesterkt som andre alternativer, men det er bygd forsterkninger rundt buksens knær. Stoffet kan heller ikke tilby seg å være lydsvakt ved bevegelse.

 


Force Pro Jaktdress

Sjekk Prisen →

Force Pro jaktdress er en lett og ventilerende jaktdress med fokus på lettest mulig vekt og maksimal ventilasjon.

Den er produsert av et lydsvakt mikrofiber kombinert med et vanntett og ventilerende membran på utsatte steder, mikrofiberet er slitesterkt så dressen kan uten problem benyttes i et røffere bruk. Dressen har ikke et kamuflasjeprint, men grønnfargen gjør seg utmerket for kamuflasje i skog.

Dressen vil ikke isolere varme på et høyt nivå, men passer utmerket for bruk i temperaturer rundt 3-10 grader.

Om denne dressen ikke skal benyttes til jakt, er det ellers en dress som fint kan benyttes til turbruk med tanke på dens ventilerende stoff og vekt.


Jagdhund Alpin 4 – Beste jaktbukse

Sjekk Prisen →

Jagdhund Alpin 4 er buksen for deg som ønsker en jaktbukse som holder i flere tiår. Dette var jaktdressen vi i mintest likebest. Den utmerket seg når det kom til holdbarhet, vanntetthet og varme. 

 


Jaktbukse hvor du får mest for pengene

Sjekk Prisen →

Bukse tilpasset bruk på tur, fritid og jakt produsert med en smalere passform og et slitesterkt vannavvisende materie. Takket være buksens smale passform med 4-veis stretch er den tettsittende og komfortabel. På utsiden av lårene er det muligheter for enkel ventilasjon, men buksen vil ikke være vindtett. Buksen har formsydde knær og vanntette glidelåslommer.


Beste jaktjakke

Mest jaktjakke for pengene

Sjekk Prisen →

Med Ridge Pro får du en kortere og mer tettsittende, smidig jakke som passer spesielt godt for aktiv jakt. Produsert med lydløst materiale og utstyrt med COVERTEX som gir god beskyttelse mot vann og vind.

Jakken har mange spesiallommer tilpasset for både høyre- og venstreskyttere. Litt tightere passform. En helt ny type membran, utviklet av jegere for jegere. Lydløs, myk og elastisk, med suveren pusteevne og god beskyttelse mot vind og væte. Samtidig er jakken tydelig oransje, som gjør deg lettere sett blant andre jegere.


Beste jaktjakke for vind og fjell

 

Härkila Moose Hunter jakke er en vindjakke med god kamuflasje for jakt. Kamuflasjen fungerer godt både til skogs og til fjells. Med windblock membran laminert på klesplaggets ytre lydsvake stoff får du et plagg som lar kroppen puste samtidig som vind blokkeres.

Plagget sitter lett og tett på kroppen, samtidig kan du justere størrelsen rundt den elastiske midjen for egen komfort. Jakkens lette bygning vil du dessverre ikke få mye varmeisolasjon, det vil heller ikke opptre vannavstøtende.

Sjekk Prisen →


Swedteam Ridge Zero Classic 54

swed team jacket

Swedteams Ridge Zero Classic er produsert i mønstret DESOLVE Zero – en kamuflasje som er helt ny for det norske markedet, utformet med dyrenes syn i fokus.

Mønsteret egner seg spesielt godt om vinteren eller i arktiske eller alpine miljøer – designet for jakt i kuldegrader. Jakken har flere detaljer som egner seg godt for fuglejakt, i tillegg til spesiallommer som passer for både høyre- og venstreskyttere.

Designet og konstruksjonen byr på flere funksjoner, bland annet er jakken vann- og vindtett, lavt lydnivå, avtagbar hette og et pustende materie. Jakken har ingen øvrige luftesystem, den passer derfor best for kjøligere klima.

Sjekk Prisen →

 


Vedlagt finner du tips til hvordan du best vasker Gore tex klær:
http://www.fjellogfiske.no/linkesider/utstyr/gt_behandling.asp

Leave a comment