Beste terrassevarmer test – Anmeldelse av de 11 beste (2024)

beste terrasse varmer

Vår- og sommersesongen nærmer seg like fort som vinteren slipper grepet, og flere venter spent på å ta i bruk terrasse og balkong. Terrassen er en møteplass for store, små, familier og venner, og ikke minst er det en plass man kan få litt alenetid. Det grilles, drikkes, leses og lekes på terrassen, gjerne så ofte som mulig.

 

Som de fleste kjenner til, er det ikke alltid det varmeste været i Norge, og for noen kan det sette en stopper på å bruke terrassen. Her kan en terrassevarmer bli en god støttespiller. For det å sitte med en kopp kakao, eller et glass vin på en varm terrasse en kjølig sommerkveld – Det er undervurdert.

Stor Test Av Terrassevarmere

Vi har i denne terrassevarmer testen sammenlignet ulike modeller på markedet, slik at det skal være lettere for deg å velge modellen som passer deg best. Vi har sammenlignet totalt 25 terrassevarmere, der vår vurdering er basert på spesifikasjoner, omtaler og andre tilgjengelige kilder.

VÅRE FAVORITTER

  • Lett å montere og varmer godt
  • Solid med klassisk design
  • Genererer mye varme
SJEKK PRISEN →
  • Flyttbar og stilren
  • Solid med lang brenntid
  • Gir god varme
SJEKK PRISEN →
  • VEKT 2,8 kg
  • Aluminium/Rustfritt stål
  • On/off knapp
SJEKK PRISEN →

1. Terrassevarmer Indus – Markedes Beste Gulvlampe

SJEKK PRISEN →

Flyttbar og stilren

Den flyttbare Terrassevarmeren fra Indus gir god varme, er lett å flytte og har en meget klassisk stil.
Ledningen på varmeren er nesten 2 meter som gir deg god rekkevidde på hvor du ønsker å ha den, samtidig kan man justere høyde og svingningen på lampen slik at man kan peke varmen mot dit man ønsker. Det gjør terrassevarmeren veldig tilpasningsdyktig for forskjellig bruk.

Samtidig som at den kan brukes veldig variert har varmeren flere innstillinger for hvor mye varme den skal sende ut. Den kan enkelt tilpasses temperaturen ute og man kan stille inn varmen mellom 900 og 2000 watt.

Ved 900 watt får du en mild varme for kvelder ute på terrassen, og på 2000 watt vil du holde deg veldig varm i de fleste temperaturer. Der kan man også varme opp et stort areal av balkong/Terrasse.

Solid med lang brenntid

Brenntiden er på 0ver 5000 timer, det vil si at den kan brenne i mange år uten at det skal være noe problem. At terrassevarmeren varer deg i mange år er svært gunstig, spesielt siden man ikke går ut å kjøper ny terrassevarmer hver dag.

Varmeren er også meget stødig til at det er en flyttbar gulvlampe, den tåler regn og vær – men vi anbefaler at den flyttes under tak eller inntil en vegg under storm og vindfulle dager.

Alt i alt så genererer den mye varme, den kan justeres akkurat slik som du selv ønsker, og den er solid med et klassisk design. Den vil vare deg lenge og varme deg mange kjølige sommerkvelder.

Les mer →


2. Terrassevarmer Indus – Markedets Beste Terrassevarmer (Montert)

SJEKK PRISEN →

Lett å montere og varmer godt

Modellen fra Indus monteres enkelt i taket eller i en søyle på terrassen. Den har lang ledning, og er enkel å skru av og på. Med et stilrent design, tar den liten plass på verandaen og gir fortsatt meget god varme.

Modellen har en effekt på 2100 Watt, noe som generer mye varme. Fastmonterte terrassevarmere er som regel litt varmere enn flyttbare, nettopp fordi de ofte blir litt lengre unna.

Solid med klassisk design

Modellen er lagd av rustfritt stål, det vil si at den kan henge ute hele året uten at kvaliteten blir dårligere. Den har garanti på 2 år fra leverandør, og har 5000 brenntimer. Det vil si at den vil vare deg i mange år, og gi deg mange år med oppvarmet veranda.

Den har et klassisk og enkelt design, men den passer definitivt best til verandaer som har tak – dette er av monteringsårsaker. Man kan selv regulere hvor høyt man ønsker terrassevarmeren, avhengig om hvor nærme man ønsker å sitte varmekilden. Med IP55 har terrassevarmeren også høy bestandighet mot vær og vann.

Kort oppsummert er modellen enkel og klassisk, lett å montere, gir meget god varme og er solid.

Les mer →


3. Terrassevarmer Sirius – Komfortabel Varme

SJEKK PRISEN →

Holder deg god og varm de sene sommerkveldene

Terrassevarmeren fra Sirius skiller seg litt ut fra konkurrentene, den er nemlig bygd slik i formen at den varmer størst mulig areal. Isteden for å varme et bestemt sted veldig mye, sprer den varmen ut i rommet. Det gir deg en veldig komfortabel varme, og er spesielt godt egnet for når flere sitter på terrassen samtidig.

Med effekt på totalt 2000 Watt varmer den også et veldig stort areal, og på en «normal» Terrasse holder det med en terrassevarmer fra Sirius.

Den er spesielt godt egnet om terrassen er lite isolert, ettersom den sprer varmen så godt i rommet rundt seg.

Stilren og solid

Med et klassisk og enkelt design tar terrassevarmeren lite plass, og den er lagd av solide materialer som skal vare deg i mange år – noe som samstemmer bra med brenntiden på 5000 timer. Her kan man også justere hvilken varme man ønsker – slik at det blir mest komfortabel varme.

Totalt sett så gir Terrassevarmeren deg mye for pengene, du får en enkel, justerbar og komfortabel varme.

Les mer →


4. Infravarmer OZONA – Mest For Pengene

Mest for pengene terrassevarmer

SJEKK PRISEN →

Rustfri, kompakt og stilren

Modellen fra OZONA er liten, kompakt og anonym på verandaen. Den gir deg ekstremt god varme, og kan monteres på veggen eller i taket. Terrassevarmeren er lagd av aluminium, som gjør den rustfri og solid.

Varmeren passer godt for deg som ønsker en stilren terrasse ettersom den tar veldig liten plass på veggen. Den monteres enkelt opp på veggen eller i taket, uten å være for synlig. De skrues enkelt av og på etter behov med medfølgende fjernkontroll, og med 2000 watt leverer de meget god varme.

Om verandaen er stor er det anbefalt å bruke 2-4 ettersom modellen ikke er så veldig stor i størrelse.

Mye varme for pengene

Alt i alt leverer terrassevarmeren mye varme for både størrelsen og pengene, den er lav i pris og høy i kvalitet.

Les mer →


 

5. Terrassevarmer Sirius – Stilren Og Varm

SJEKK PRISEN →

Klassisk og høy gulvlampe

Fordelen med gulvlampen er at den sprer varmen godt i rommet, slik bli det ikke for varmt på en plass, og ikke for kaldt på en annen. En jevnt fordelt varme på terrassen er ikke en ulempe, spesielt om flere er på terrassen samtidig. Ledningen er på nesten 2 meter, slik har man god radius til å plassere den hvor man vil.

Gulvlampen fra Sirius gir jevnt fordelt varme, tar liten plass og er elegant og stilren i designet.
Skal man ha høy gulvlampe er det best å ikke ha tak over terrassen, noe av varmen går oppover, og det er ikke alltid taket vil være høyt nokk.

Mye varme med lang brenntid

Her, som mange av de andre toppmodellene, får du brenntid på 5000 timer, det vil si at den varer deg lenge. Regn og vann er ikke noe problem for lampen i moderate mengder, men blir det sterk vind eller storm anbefaler vi at du tar den inn. Lampen gir en god og komfortabel varme.

Les mer →


6. Terrassevarmer Nero – Solid Og Pålitelig

SJEKK PRISEN →

Rustfri og kompakt

Denne terrasselampen gjør jobben sin, og den gjør det bra.
Lagd av rustfritt stål og aluminium, i en kompakt bygning er denne modellen meget solid og tåler det meste. Den monteres enkelt fast i veggen, og man trenger ikke å tenke på noe mere annet enn å skru den av og på.

Juster varmen

Man kan justere varmen mellom 1200 Watt og 2000 Watt.
Da får man enten en mild og god varme, eller en ordentlig god varme, at terrassevarmeren kan tilpasse seg uteklimaet er en stor fordel. Slik blir det akkurat passe temperatur.

Les mer →


7. Heartlight Quartzvarmer VLRW15 aluminium – Liten Og Kompakt Terrassevarmer

SJEKK PRISEN →

Mye varme for pengene

Den kompakte modellen er lagd i aluminium, gir deg effekt på 1500 Watt, og er liten og kompakt. Den passer perfekt for deg som er opptatt av at det er solid, og at det fungerer som det skal – til hver og en tid.

Til en ganske lav pris, gir 1500 Watt mye varme for pengene.

Monteres på veggen

Terrassevarmeren monteres enkelt på veggen, gjerne oppunder et tak.
Der skrus den enkelt av og på etter behov. Den leverer samme varme til hver og en tid, og er av meget høy kvalitet. Det vil si at den har lang brenntid, og tåler regn og norsk vær.

Les mer →


8. Terrassevarmer Med Stang – Praktisk Og Sikker

SJEKK PRISEN →

Høy og sikker

Terrassevarmeren har en stang på 200 cm, jo høyere varmeren står, jo bedre fordeler den varmen utover rommet. Det er en stor fordel om man er flere på terrassen samtidig. Dette gir en jevnt fordelt og komfortabel varme.

Noe som er svært unikt med denne modellen er at den er sprutsikker, beskyttet mot overoppheting og har en vippebeskyttelsesbryter.

det gjør modellen langt sikrere i bruk, spesielt om man er redd for at modellen skal falle over, bli for varm eller bli ødelagt av vann eller annen veske.

Solid og varm

Totalt leverer denne modellen 1500 Watt, noe som er en moderat effekt og vil definitivt være varm nokk for de fleste forhold. Den er også konstruert for å holde brukeren lenge.

Les mer →


9. Tristar Terrassevarmer – Både Flyttbar og Monterbar

SJEKK PRISEN →

Varm og rimelig

Med effekt på 2000 Watt får du mye varme for pengene. Denne terrassevarmeren passer godt for den som både ønsker å montere den opp, og som ønsker stativ. De fleste som går for denne modellen bruker den ofte til camping, hytte eller om man har flere terrasser.

En av fordelene her er også at den er rimelig i forhold til mange av konkurrentene, og med en prislapp på under kroner 700,- får man mye for pengene.

Modellen er lagd av herdet plast, i fargen svart. Det er nokk en av årsakene til at den er såpass rimelig som den er. Den er ikke den mest solide modellen på markedet, men igjen koster den en brøkdel av mange konkurrerende modeller.

Les mer →


10. Heatlight Quartzvarmer HLW15 sølv – Naturlig Glød

SJEKK PRISEN →

Behagelig varme med komfortabelt lys

Denne modellen fra Heatlight er utviklet for å ha et mildt og komfortabelt lys, som ikke skal forstyrre opplevelsen av å sitte ute. Den har derfor et litt mildere lys, som blender godt inn i omgivelsene.

Det er fortsatt mye varme som kommer ut av den komfortabel terrassevarmeren. Med effekt på 1500 Watt gir den god varme, som holder deg komfortabel på de kjølige sommerkveldene.

Solid og enkel

Terrassevarmeren monteres enkelt på veggen, og er veldig anonym der den henger. Slik kan oppmerksomheten heller falle på å kose seg ute på terrassen. Den er lagd av aluminium, og er derfor rust- og strømfri, og tåler det meste.

Det kan også merkes at man får mye terrassevarmer for pengene, ettersom den er solid, komfortabel, varm og unik, og langt rimeligere enn flere av konkurrentene.

Les mer →


Hvordan Velge Terrassevarmer?

Det er mye en kan tenke på når en velger terrassevarmer:
Hvor mange trenger man? Hvor godt varmer den? Passer den designet på verandaen? Tåler den alt av vær? Skal den monteres på veggen eller være flyttbar? Og, hvor mye ønsker jeg å investere i å holde verandaen varm?

Hvor mange terrassevarmere trenger jeg?

Hvor mange terrassevarmere man trenger er avhengig av hvor godt isolert terrassen er, hvor stor den er og hvor varmt man ønsker det.

Er verandaen helt åpen, uten isolasjon kan det være gunstig å ha 2-3 tilgjengelig, spesielt om den er stor. Da vil man alltid ha terrassen varmet opp. Er terrassen helt uisolert vil varmen forsvinne veldig fort, og derfor ha flere tilgjengelig vil ikke være dumt, spesielt om man er flere som skal være ute er det gunstig for å gi alle tilstrekkelig med varme.

Om terrassen er isolert med for eksempel vegger eller vinterhage holder den på varmen langt mere, da holder ofte 1-2 stykker. Her kan det være lurt å varme opp litt før man bestemmer seg for å bruke terrassen.

Hvor godt varmer den?

I snitt har varmerene effekt på mellom 900 og 2000 W, og varmelengde på alt fra 0,5 og 4 meter. Her kan man vurdere hvor stor verandaen er, hvor mange som skal bruke den, og hvor mye man trenger å varme.

Terrassevarmerens design

De kommer i flere størrelser og farger. Men hovedsakelig er den største forskjellen at noen monteres fast opp på veggen, og andre står på gulvet.

Varmere som er montert på veggen tar langt mindre plass og blir langt mere anonyme. Varmere som står på gulvet kan flyttes etter hvor man ønsker å ha den stående. De tar litt større plass, og kan dyttes over ende.

Robust

Noen tåler vær og vind, andre er litt mere sårbare.
Har man vegg og tak over terrassevarmeren kan man være litt tryggere på at den er beskyttet, men er den ubeskyttet vil den være litt mere sårbar for vær og vind. Da kan det være snedig å sjekke at modellen tåler vann og er solid bygget, eller demontere den under vinterperioden.

Pris

Terrassevarmere varierer i alt fra kr 300,-  til 4 000,-
Dette er avhengig av hvor godt de varmer, hvor solide de er, hvilket design de har og hvilken produsent som har lagd den.

Legg igjen en kommentar