Betakaroten test: Disse 5 gir best resultater (2023) – Anmeldelse

betakaroten test

 

VÅRE favoritter

  • Sterk og velfungerende
  • Gir dyp brunfarge
  • Godt og populært kosttilskudd
SJEKK PRISEN →
  • Best-i-test vinner
  • Gir raske resultater
  • For deg som ønsker en naturlig brunfarge
SJEKK PRISEN →
  • Sterk brunfarge til billig penge
  • Rikelig med naturlig betakaroten
  • Beskytter mot rynker og tørr hud
SJEKK PRISEN →

Betakaroten er et høyt elsket og mye brukt kosttilskudd fordi det gir deg den optimale hudfargen uansett hvilken hudtype og utgangspunkt du har. Kosttilskuddet, som av mange blir omtalt som et skjønnhetsprodukt, gjør deg ikke bare brun. Du vil også oppleve at huden blir yngre og sunnere, og at du samtidig får en god beskyttelse mot soleksem og solbrenthet samt andre bivirkninger mye kontakt med solen kan føre med seg.

Etter vår betakroten test var det ingen tvil om at det er Betakaroten premium som stikker av med best-i-test tittelen. Dette skjønnhetsproduktet inneholder alt du må ha for å få en lykkelig og brun hud som stråler gjennom hele året, selv om vinteren når solen er sjeldent å få øye på. Betakaroten Premium gir deg gløden som alle vil prate om og ha selv.

BILDE PRODUKT
Betakaroten Premium
Betakaroten Premium er vår best-i-test vinner fordi du får et dokumentert effektivt og testet kosttilskudd som gir raske resultater og som ivaretar huden din ved å bidra med tilførsel av helsebringende næringsstoffer – og du får så klart en naturlig brunfarge.
SJEKK PRISEN →
Royal tan
Royal Tan er et sterkt og velfungerende betakarotenprodukt som gir deg en dyp, varenende og vakker brunfarge, og som i tillegg styrker håret og neglene dine. Du får et ekstremt godt kosttilskudd som allerede er en favoritt blant mange brukere.
SJEKK PRISEN →
Super Tan 32
Super Tan 32 er det reneste miraklet. Skjønnhetsproduktet gir en sunn og sterk brunfarge uten at du trenger å eksponere kroppen for unødvendig mye UV-stråler. Produktet inneholder også så mye næring at du vil merke effekten på hud, hår og negler.
SJEKK PRISEN →

 

Betakaroten test: Våre 5 favoritter

1. Betakaroten Premium – Best i test

betakaroten test

SJEKK PRISEN →

Hvis du avskyr vinterblek, sliten hud og ønsker deg en glødende sommerfarge året rundt, er Betakaroten Premium absolutt produktet for deg. Betakaroten er opprinnelig en sunn og kraftig antioksidant som du finner i fargerike grønnsaker og frukter, og siden det også er et kraftig fargestoff hjelper det pigmentene i huden din med å få en gyllen farge. Med Betakaroten Premium får du samme effekt uten å måtte knaske i deg frukt og grønnsaker hele tiden.

Betakaroten Premium blir raskt tatt opp i kroppen din slik at du opplever effekten nærmest umiddelbart. Den hjelper deg ikke bare med å få en glødende brunfarge som alle vil misunne deg for. Den har også dokumentert virkning mot soleksem og den bidrar med å beskytte huden mot mer skadelige virkninger av solen. Mange kvinner oppgir at de ikke lenger er plaget av soleksem etter at de begynte å ta Betakaroten, hvor fantastisk er ikke det?

Grunnen til at dette kosttilskuddet er et Premium-produkt er fordi det er grundig testet, og det inneholder kun naturlige ingredienser samt kobber og biotin som styrker både huden, hår og negler. Betakaroten er rett og slett et supert skjønnhetsprodukt som strekker seg langt for å bidra til at kvinner føler seg vakre og lykkelige.

Kosttilskuddet kan også trygt benyttes av veganere og vegetarianere fordi det ikke er testet på dyr, eller inneholder noen former for animalske produkter. For best effekt bør du ta en tablett daglig. Pakken inneholder nok til en måned.


2. Royal tan – Best for pengene

SJEKK PRISEN →

Royal tan er en av Norges sterkeste betakarotenprodukter med dokumentert effekt som gir kvinner sommerfargen alle drømmer om. Dette kosttilskuddet er helt rent og fritt for genmanipulerte organismer, gelatin, gluten og alle ingrediensene er økologiske. Den passer derfor til alle, og det er bare en av grunnene til at Royal tan er så høyt elsket.

Royal tan har et høyt innhold av betakaroten som raskt omdannes til vitamin A i kroppen din, som igjen øker opptaket av melanin – og det er det som gir deg en jevn og skinnende brunfarge. Royal tan inneholder i tillegg noe som heter black carrot, som er et mørkt fargestoff som motvirker oransje fargen som betakaroten ofte kan gi – det er ikke mange andre lignende produkter som inneholder den optimale ingrediensblandingen. Grunnet næringsstoffene vil du også merke at håret og neglene dine vil bli sunnere og sterkere når du tar Royal tan.

Royal tan er mer enn et kosttilskudd, det er skjønnhet i tablettform. Ikke bare får huden din en dyp og ren hudfarge, hår og negler blir sterkere og Royal tan motvirker rynker fordi den inneholder virkestoffer som gjør huden mer elastisk. Den beskytter også mot flassing og skadelig stråling fra solen. Royal tan vil også styrke immunforsvaret ditt ved at du får i deg nok naturlig betakaroten og andre sunne næringsstoffer som kroppen setter pris på – du får rett og slett utrolig mye for pengene dine.

For ønsket effekt bør du ta Royal tan jevnlig.


3. SUPER TAN 32 – Billig og Bra

SJEKK PRISEN →

Ønsker du å bli brun på en effektiv, men trygg måte? Da er SUPER TAN 32 et kosttilskudd du helt klart bør prøve ut. Dette solskinnsproduktet inneholder en rekke virkestoffer som ivaretar, beskytter og nærer din hud og sjel. Du blir ikke bare solbrun, du får også en ungdommelig hud med mindre rynker og som er mer smidig og myk.

SUPER TAN 32 inneholder rikelig med superstoffet naturlig betakaroten som blir omgjort til vitamin A og melanin i kroppen din, og det er melanin som hjelper deg med å få den lekre sommertanen. Kosttilskuddet inneholder også kobber som styrker opptaket av melanin, og som videre smører huden din med næring. Det er alle virkestoffene som SUPER TAN 32 er nøye sammensatt av som holder huden din ung og frisk, i tillegg til at du blir beskyttet mot skadelige radikaler og stråling fra solen. Med SUPER TAN 32 kan du nyte solen og si nei til de negative bivirkningene.

Det er anbefalt at du tar inntil to tabletter hver dag under perioden du skal sole deg for å oppnå det gunstige resultatet. Du bør innta tablettene med vann for vann sammen med SUPER TAN 32 vil gi en optimal næringsbalanse for en hud som skal være mye ute i solen.

SUPER TAN 32 er et svært rimelig og fornuftig produktkjøp, og du vil ha en pakke ut en hel måned. Du får med andre ord ekstremt mye for pengene dine, og du vil helt klart ikke angre.


4. LECTINECT – BRUN OG SLANK!

betakaroten brun og slank

SJEKK PRISEN →

Hvis du er en av dem som lenge har ventet på et sunt og godt naturprodukt som tar vare på deg på en ekte og sunn måte, kommer du til å elske LECTINECT- BRUN OG SLANK! kosttilskuddet. Dette kosttilskuddet, med en dokumentert effekt, gjør så mye mer enn å bare gi deg en brunfarge. Med virkestoffer fra havet får du en frisk og ungdommelig hud, og sammen med antioksidanten betakaroten vil også huden bli naturlig solbrun. Mange av råvarene som er hentet fra havet hjelper også forbrenningen din, noe som betyr at du vil bli slankere.

Årsaken til at LECTINECT- BRUN OG SLANK! er et kosttilskuddprodukt som trumfer mange andre lignende produkter er fordi det er nøye sammensatt. Små mengder med betakaroten, som blir inntatt over en lenger periode, gir et bedre og jevnere resultat og du trenger ikke å utsette kroppen din for et lite sjokk før sommerperioden begynner. Følger du dagsdoseringen får du i deg akkurat det du trenger for å være klar til ny strandsesong.

LECTINECT- BRUN OG SLANK! inneholder også kobber og sink som ivaretar hudens evne til å styrke seg selv, og det bidrar til naturlig pigmentering. Næringsstoffene kommer fra mikroalger og grisetang. Grisetangen bør du være spesielt begeistret for da den inneholder jod og krom som bidrar til en naturlig forbrenning. Krom er spesielt kjent for å holde blodsukkeret ditt på et stabilt nivå slik at du har kontroll over søtsuget ditt. Havets kraft er virkelig unikt!


5. Maxosol, 60 kapsler

maxosol betakaroten

SJEKK PRISEN →

Er du en av de som drømmer om en brun og gyllen sommerkropp, men som føler at du soler deg og soler deg uten at brunfargen kommer på plass? Da må du ta Maxosol. En vinterblek hud vil det ta tid å få farge på, men begynner du å ta Maxosol før sommersesongen begynner vil du bli solbrun på 1-2-3.

Maxosol inneholder en stor mengde med betakaroten som skaper en gyllen farge i huden din, og sammen med beskyttelsesvitaminene B3, B6, C og E samt biotin, lykopen, sink vil du få en frisk og ungdommelig hud som er klar for badedraktsesongen.

Det er vitaminer og mineraler som gir næring til huden og holder den sunn og vakker. Hadde huden din kunne fortalt deg hva den ville ha, så hadde Maxosol vært vinneren. Ikke bare får du en vakker og solbrun hud, men sommerfargen vil også bli bevart slik at du kan ha ønsket hudfarge hele året rundt. De rikelige virkestoffene som Maxosol består av motvirker også effekter som har en negativ påvirkning på kroppen din, dette inkluderer å bidra med å beskytte deg mot solens sterke kraft.

For å oppnå full effekt av mirakelproduktet Maxosol bør du begynne å ta kosttilskuddet i god tid før solen kommer frem eller du skal på ferie til et solrikt land. Anbefalt døgndose er på 1 tablett, og den må gjerne inntas sammen med et måltid. En pakke inneholder nok tabletter til ca. 2 måneders bruk.


6. proto-col Bronze

SJEKK PRISEN →

Dette kosttilskuddet er nærmest et mirakel. Det har en selvbruningseffekt, som også egner seg til de med lys hud, som gir deg en sommerlig, dyp brunfarge som varer hele året. Denne ønskede hudfargen oppnår du uten å måtte utsette deg selv for skadelig UV-stråling. proto-col Bronze eliminerer ditt behov for solarium, og på den måten sparer du faktisk penger. proto-col Bronze er skjønnhetstilskuddet du trenger og har lengtet etter.

proto-col Bronze er stappfull av sunne og effektive stoffer som ivaretar hele deg, spesielt hud, hår og negler. Betakaroten og Vitamin E tilfører huden næring, og nok og riktig tilførsel av næringsstoffer er veldig viktig for at huden din skal holde seg frisk og hydrert. Faktisk reduserer proto-col Bronze kroppens aldringsprosess, spesielt den aldringsprosessen som blir forårsaket av mye soling. Du får ikke bare en sommerbrun hud, som selv ikke vinterens mangel på sol kan knekke, men du får også en yngre hud med på kjøpet.

proto-col Bronze er svært vennlig mot sensitive mager fordi den er 100 % fri for gluten og meieriprodukter. Det at den er fri for meieriprodukter og andre animalske stoffer gjør også at proto-col Bronze er et perfekt valg for veganere og vegetarianere.

For å oppnå best mulig effekt av supertilskuddet proto-col Bronze er det anbefalt at du begynner med å ta 4 tabletter daglig til et måltid i ca. 14 dager. Deretter for at resultatet skal vare holder det med at du tar 2 – 3 tabletter hver dag.

 


Hvorfor skal du bruke betakaroten som kosttilskudd?

Naturlig Betakaroten finnes naturlig i frukt og grønnsaker med sterke farger, men de færreste av oss klarer å knaske i oss nok gulrøtter til at det skal få synlig effekt på blant annet huden din. Tar du betakaroten som tabletter får du i deg en daglig anbefalt døgndose uten problemer samt andre sunne vitaminer og mineraler som gir deg en rask og flott brunfarge. I tillegg får huden også en skikkelig boost som gjør den yngre og sterkere.

Mange slike produkter med betakaroten vil i tillegg gi en gunstig effekt på hår og negler, motvirke rynker, sørge for at huden din blir mer elastisk og myk og den vil beskytte deg mot soleksem og skadelige virkninger av solen.

Hvor mange betakaroten per dag?

Med tanke på dosering må du lese på pakken for å finne ut hvor mange tabletter du burde ta per dag. Etter vår erfaring har 1 tablett betakaroten per dag funket bra, men som sagt varierer dette utifra hvilket merke du velger.

Hvor mange mg betakaroten per dag?

Når du skal velge hvilket betakroten produkt du skal kjøpe er det lurt å se på mengden mg betakaroten per dag du får i deg. Vi har sett flere produkter på markedet som har inneholdet en svært liten mg mengde. Da dette er den viktige faktoren med tanke på effekten er det lurt å sjekke dette.

Aldri mer vinterblek hud

Noen slike produkter skal du kun ta under sommersesongen, men andre kan du fint bruke året rundt med samme gunstige effekt. Mange vil nok oppleve at den nydelige sommerfargen vi alltid drømmer om blir nærmest evigvarende når du tar betakaroten, selv vinterens mangel på sollys vil ikke knekke betakarotenets superkraft. Betakaroten er kjent for å omdannes til vitamin a. Dette har effekt på blant annet negler, hår og hud farge.

Som en bonus er de fleste betakaroten kosttilskuddprodukter egnet for absolutt alle, for de fleste er uten gluten, melkeprodukter og animalske stoffer. Dette er også et veldig rimelig produkt som varer lenge, er lett å få tak i og som rett og slett gir deg alt du trenger på en fantastisk og genial måte.

 

Vi har hentet informasjon til denne testen fra vår testkollega Velgenklere. 

Legg igjen en kommentar