Fotoprinter test: 5 Beste skrivere for kvalitetsutskrift i 2024

fotoprinter test

Når du er ute på farten er det viktig å ha med seg utstyr som leverer høy kvalitet, men som også er bærbart. Dette gjelder spesielt for fotoprintere som historisk sett har vært store og tunge, noe som egner seg dårlig til å ha med i sekken. Heldigvis har det skjedd mye på denne fronten de seneste årene og teknologien som tidligere krevde et helt kontor, får nå plass i lommen din.

Det har kommet en rekke små fotoskrivere på markedet de seneste årene, slik at du nå kan skrive ut dine beste bilder uansett hvor du er. Dette betyr at du enkelt kan kombinere din smarttelefon med en miniskriver, og dermed ha et fullverdig fotostudio med deg i lomma. Ta et høyoppløselig bilde med din smarttelefon og skriv det ut i full HD fargekvalitet på bare sekunder.

For å finne frem til de beste fotoprinterne har vi tatt utgangspunkt i tilgjengelig informasjon på nett. Vi har gått gjennom en rekke tidligere best i test artikler, innhentet informasjon fra produsenter og forhandlere, samt sett på verifiserte tilbakemeldinger fra tidligere kjøpere. Dette har gitt oss et solid grunnlag for vurdering og gjort det mulig å finne frem til kandidatene i denne testen.

Den fotoprinteren som kom best ut av våre undersøkelser var Polaroid Hi-print portabel fotoskriver. Denne lettbetjente fotoskriveren kommer med innebygd batteri som gjør det mulig å skrive ut dine favorittbilder uansett hvor du er hen. Skriveren benytter Bluetooth og er kompatibel med både iOS og Android.

VÅRE favoritter

 • Kompatibel med iOS, Windows, Android
 • USB, Wi-Fi og Bluetooth
 • Kun 860 gram
SJEKK PRISEN →
 • skriver ut bilder i farge
 • batteri nok til 20 utskrifter
 • kompatibel med både iOS og Android
SJEKK PRISEN →
 • Egen applikasjon
 • Bruk som fjernutløser
 • Brukervennlig
SJEKK PRISEN →

Fotoprinter test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Polaroid Hi-print Portabel
Kompakt og lettbetjent fotoprinter fra Polaroid som gjør det mulig å skrive ut dine favorittbilder uansett hvor du befinner deg. Det integrerte batteriet holder til 20 utskrifter og enheten er kompatibel med både iOS og Android.
SJEKK PRISEN →
Canon Selphy CP 1300
Selphy er en kompakt Wi-Fi skriver fra Canon som leverer fargesublimering og utskrifter av høy kvalitet. Ikke mye større enn en smarttelefon vil denne printeren enkelt få plass i ryggsekken og gjøre det mulig å gjøre utskrifter av bildene dine uansett hvor du er.
SJEKK PRISEN →
Fujifilm Instax Mini Link 2
Instax Mini Link 2 er en imponerende kompakt fotoskriver som gjør det mulig å skrive ut bilder av høy kvalitet fra mobilen eller et kompatibelt Fujifilm-kamera. Den tilbyr rask utskrift av bildene dine, som kan tilpasses med rammer, filtre og andre effekter via den dedikerte appen.
SJEKK PRISEN →
HP Sprocket 200
Sprocket 200 er et budsjettvennlig alternativ til HP sin Sprocket Studio fotoprinter. Her får du en kompakt fotoprinter på størrelse med en smarttelefon som leverer bilder med høy oppløsning via Bluetooth 5.0 teknologi direkte fra din smarttelefon.
SJEKK PRISEN →
HP Sprocket Studio Fotoprinter
Sprocket Studio er en kraftig og kompakt fotoprinter som leverer bilder i 300 x 300 dpi oppløsning. Dermed kan du skrive ut bilder av høy kvalitet rett fra din smarttelefon. Del bilder fra din kamerarull eller sosiale medier ved enkelt å skrive dem ut med denne bærbare fotoprinter.
SJEKK PRISEN →


1. Polaroid Hi-print Portabel – Best i test

Polaroid Hi-print Portabel fotoskriver

SJEKK PRISEN →

Hi-print portabel er en kompakt og lettbetjent fargeskriver fra Polaroid som gjør det mulig å skrive ut dine favorittbilder i farger uansett hvor du befinner deg. Størrelsen på fotoprinteren gjør det mulig å ha den med seg i jakkelommen eller ryggsekken, slik at du alltid har muligheten til å skrive ut og dele dine beste bilder.

Denne skriveren benytter seg av Polaroid sine egne fotopapirer som kommer i et helt unikt design. Det klassiske utseende kombinert med bakgrunn med klister gjør det mulig å gjøre utskrift og henge opp bildet hvor som helst. Perfekt for deg som liker å ta morsomme bilder på farten og deretter ønsker å dele det med andre.

Bildestørrelse fra Polaroid sin bærbare printer er 54x86mm og skriveren har et innebygd batteri som holder til 20 utskrifter. Skulle du gå tom for strøm kan skriveren enkelt lades opp igjen på bare en time og den er igjen klar for en ny runde med eventyr og utskrifter. Skriveren er kompatibel med både iOS og Android slik at du kan bruke alle typer smarttelefoner til å skrive ut bildene dine.

Uansett om du er på jakt etter en morsom skriver som kan dele arbeidet ditt med andre, eller bare ønsker å skrive ut de morsomste bildene når dere er ute vil denne fotoprinter være et utmerket alternativ. Skriveren leverer høyoppløselige bilder i farge og tar ikke mer plass enn at du enkelt kan ha den i lomma.

Oppsummert

 • skriver ut bilder i farge
 • batteri nok til 20 utskrifter
 • kompatibel med både iOS og Android

Les mer →

2. Canon Selphy CP 1300 – Beste WI-Fi skriver

Canon SELPHY CP1300

SJEKK PRISEN →

Selphy CP 1300 er en kompakt fotoprinter fra Canon som leverer avansert fargesublimering og høyoppløselige bilder. Dette gjør det mulig å skrive ut bildene dine uansett hvor du er. Det smarte designet gjør at du enkelt pakker sammen skriveren og putter den i ryggsekken før du begir deg ut på jobb eller eventyr.

Den kompakte fotoskriveren kan benytte papir opptil 100 x 148 mm og har en egenvekt på bare 860 gram. Dermed kan du skrive ut på fotopapir, kort og postkort uansett hvor du befinner deg i verden. Skriveren har plass til 18 ark om gangen og det gjør den utmerket til små og mellomstore jobber. Alt du trenger tilgang til er et strømuttak, deretter er du klar til å skrive ut ditt beste arbeid.

USB, USB-verft og Wi-Fi er tilgjengelig for å koble seg til denne fotoprinter. I tillegg er den kompatibel med AirPrint og mobile enheter med både iOS og Android operativsystem. Sammenlignet med andre bærbare skrivere har den dermed utvidet kompatibilitet og fungerer like godt med datamaskiner som nettbrett og mobiltelefoner.

Ønsker du deg en slitesterk fotoskriver av høy kvalitet vil Canon Selphy være et utmerket alternativ. Her får du den avanserte teknologien til Canon i et svært kompakt design og muligheten til å skrive ut bilder av høy kvalitet uansett hvor du befinner deg. Kompatibel med alle typer enheter vil denne skriveren fra Canon gjøre en utmerket jobb.

Oppsummert

 • Kompatibel med iOS, Windows, Android
 • USB, Wi-Fi og Bluetooth
 • Kun 860 gram

Les mer →

3.Fujifilm Instax Mini Link 2- Beste miniskriver

SJEKK PRISEN →

Fujifilm Instax Mini Link 2 er en portabel og brukervennlig miniskriver som gir deg muligheten til enkelt å skrive ut bilder fra din mobil eller et kompatibelt Fujifilm-kamera. Skriv ut bildene dine direkte fra din smarttelefon ved hjelp av den dedikerte appen (tilgjengelig for både iOS og Android), hvor du kan tilpasse dem med ulike rammer, filtre, tekst, og etiketter.

Med Instax Mini Link 2 kan du også legge til spesielle effekter ved hjelp av gester, og det unike ved denne skriveren er muligheten til å bruke den som fjernkontroll og fjernutløser, sikrer at du alltid får det perfekte bildet. I tillegg har den en spennende funksjon der du kan skrive ut QR-koder for videoklipp til dine bilder.

Som en oppfølger til den populære Instax Mini Link, kommer Mini Link 2 med flere nye måter å skape unike bildeminner på og dele dem med venner. Dette apparatet benytter den lett tilgjengelige Instax-filmen for utskrift, noe som gjør det til en ideell følgesvenn for alle dine fotoutskriftsbehov.

 

Oppsummert

 • Dedikert applikasjon for iOS og Android
 • Bruk som fjernutløser
 • Mulighet for å legge til QR-koder for videoklipp
 • Bruker lett tilgjengelige Instax-filmer for utskrift

Les mer →

 

4. HP Sprocket 200 – Beste budsjettløsning

HP Sprocket 200

SJEKK PRISEN →

HP Sprocket 200 er en kompakt og enkel fotoprinter som gjør det mulig å skrive ut bilder direkte fra din smarttelefon ved hjelp av Bluetooth 5.0 og HP sin egenutviklede teknologi. Her får du muligheten til å skrive ut bilder i farge med oppløsning opptil 313 x 400 dpi og maksimal størrelse 50 x 76 mm. Dermed er den utmerket for deg som ønsker å skrive ut en personlig hilsen eller dele morsomme minner fra sosiale medier.

På størrelse med en ekstern harddisk er denne skriveren fra HP enkel å bære med seg i vesken eller ryggsekken. Den benytter seg av HP Zink Sticky-backed fotopapir som gjør det mulig å klistre bildene på alle overflater. Det integrerte batteriet sørger for at printeren alltid er klar for nye eventyr og lades enkelt opp med en medfølgende lader.

Alt du trenger for å benytte deg av denne praktiske fotoprinteren er en smarttelefon med Bluetooth og HP sin praktiske app. Denne lar deg redigere bildene, legge til rammer og effekter, eller personifisere utskriften med morsomme hilsener og personlige preg før du skriver ut. Del dine favorittbilder fra turen, jubileumsbilder fra sosiale medier eller blinkskudd fra helgens eventyr raskt og enkelt.

Uansett om du ser etter en avansert fotoprinter eller enkel redigering vil du finne løsningen med HP sin Sprocket. Her får du teknologien til HP rett inn på din smarttelefon og muligheten til å skrive ut bilder av høy kvalitet uansett hvor i verden du befinner deg. Det kompakte designet gjør det enkelt å slenge printeren i ryggsekken eller vesken og du merker knapt nok at du har den med deg.

Oppsummert

 • HP app for smarttelefon
 • Høyoppløselige bilder
 • Android og iOS støttet

Les mer →

5. HP Sprocket Studio Fotoprinter – Beste smarttelefon printer

HP Sprocket Studio Fotoprinter

SJEKK PRISEN →

Sprocket Studio er en avansert og kompakt fotoprinter fra HP. Her kan du forvandle minner fra sosiale medier eller smarttelefonen din til høyoppløselige bilder i 300 x 300 dpi kvalitet. Skriveren håndterer glansfulle bilder og utskrifter i størrelsen 10 x 15 cm. Benytt Hp sin egen app for å gjøre eventuelle endringer og tilpasninger før du skriver ut de perfekte bildene.

Sprocket benytter Bluetooth for utskrift slik at du kan kontrollere skriveren med både nettbrett og mobiltelefon. Bildene kan enkelt justeres med ramme, tekst, filter og mye mer gjennom den integrerte applikasjonen, eller ditt foretrukne program. Kompatibel med både iOS og Android gir et bredt utvalg av redskaper som kan brukes til utskrift.

Skriv ut personlige hilsener eller del morsomme minner fra sosiale medier med dine nærmeste. Integrert støtte for Google Photos gjør det mulig å dele bilder med flere enheter for enklere utskrift uansett hvor du måtte befinne deg hen. Du kan enkelt velge om du ønsker farge eller svart hvitt utskrift og legge til eventuelle elementer og hilsener før du skriver ut.

Ser du etter en bærbar skriver som leverer høy kvalitet og samtidig er svært kompakt vil HP Sprocket Studio være et godt alternativ. Her får du en skriver som leverer høyeste bildekvalitet i et svært kompakt design. Vi liker spesielt godt at du får en rekke tjenester og teknologi fra anerkjente HP med på kjøpet, noe som gjør både bilderedigering og deling langt enklere.

Oppsummert

 • Egen HP app
 • Integrert med Google Photos
 • 300 x 300 dpi

Les mer →


Spørsmål og svar

Hva er en fotoprinter?

En fotoprinter er en skriver som er spesielt utviklet for å håndtere bilder med høy oppløsning slik som fotografier og lignende.

Hvorfor bør jeg bruke en fotoprinter og ikke vanlig printer?

Kvaliteten på utskrift fra en fotoprinter er langt høyere enn på de fleste kontorskrivere. Dette gjør at du kan dele dine beste bilder i det formatet de fortjener å bli delt i.

Fungerer de med smarttelefonen min?

Ja, alle skrivere i testen vår kommer med Bluetooth støtte og kan brukes med både Android og iOS.

Hvilke papir trenger jeg for min printer?

Dette er individuelt for hver printer, sjekk derfor kravene for størrelse og kvalitet for den printeren du har valgt.

Legg igjen en kommentar