Hengekøye test: De 6 beste på markedet i 2024

I vår hengekøye test vil du finne den perfekte hengekøyen for å nyte avslappende stunder utendørs, uansett om du skal på en eventyrlig tur i villmarken, tilbringe en ettermiddag i parken, eller bare slappe av i din egen hage.

I denne gjennomgangen har vi tatt for oss et bredt spekter av hengekøyer fra både kjente og nye produsenter. Vi fokuserer på nøkkelegenskaper som holdbarhet, materialkvalitet, komfort og brukervennlighet, samt ulike funksjoner som passer for forskjellige bruksområder og situasjoner.

Gjennom å lese vår hengekøye test for 2024, vil du få god innsikt i hvilke modeller som skiller seg ut og hva som gjør dem unike. Vi håper at denne oversikten vil være til hjelp i din jakt på den perfekte hengekøyen, slik at du kan oppleve enestående komfort og avslapning utendørs.

Nederst har vi skrevet noen tips om hva du bør tenkte på når du skal kjøpe hengekøye.

Lyst til å vite mer? Les videre for en gjennomgang av favorittene.

Merk at mintest.no er en side for samletester. Våre tester er basert på innhenting av informasjon fra troverdige kilder og produsenter. Vi har ikke testet de ulike produktene omtalt i denne testen selv. 

Hengekøye test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Ticket to the Moon Original Hammock
Ticket to the Moon Original Hammock er den ultimate hengekøyen for friluftsentusiaster i 2023. Den er laget av slitesterkt materiale, enkel å sette opp, tilpasser seg ulike omgivelser og værforhold, er komfortabel og har en fantastisk utsikt. Klar vinner i vår hengekøye test.
SJEKK PRISEN →
Ticket to the Moon Compact Hammock
Ticket to the Moon Compact Hammock er den perfekte kompakte hengekøyen for de som vil nyte naturen på en enkel og praktisk måte. Den er laget av høykvalitets materiale, enkel å sette opp og ta ned, tilpasser seg ulike omgivelser og værforhold, er komfortabel og har en fantastisk utsikt.
SJEKK PRISEN →
Ticket to the Moon King Size Hammock
Ticket to the Moon King Size Hammock en super hengekøyen for de som ønsker mye plass og komfort. Den tåler mye vekt, er enkel å sette opp og ta ned, og er utrolig komfortabel. Hengekøyen er ideell for en person, men kan også brukes av to personer som ønsker å dele plassen.
SJEKK PRISEN →
Hennessy Hammock Hengekøye Expedition
Hennessy Hammock Hengekøye Expedition er den ultimate premium hengekøyen for eventyrere som ønsker å ta med seg en hengekøye i tøffe forhold. Den er vanntett, vindtett og insektstett, og har en sideinngang og glidelås. Hengekøyen er ideell for både barn og voksne og leveres komplett med alt du trenger for turen.
SJEKK PRISEN →
Ticket To The Moon Tarp Regnbeskyttelse
Ticket To The Moon Tarp Regnbeskyttelse er den beste enkeltstående regnbeskyttelsen for hengekøyer på markedet i 2023. Den er allsidig, slitesterk og gir god beskyttelse mot regn og sol. Regnbeskyttelsen er også stor nok til å dekke de fleste hengekøyer og kan brukes til mye annet enn bare å henge over hengekøyen.
SJEKK PRISEN →
Frisport Hammock med Myggnetting
Frisport Hammock med myggnetting er en svært god hengekøye laget av slitesterkt og komfortabelt materiale. Hengekøyen er utstyrt med en myggnetting som gir deg beskyttelse mot insekter og er enkel å sette opp og ta ned. Den er stor nok til å gi god plass til å sove og er ideell for friluftsentusiaster eller de som elsker å sove ute.
SJEKK PRISEN →

1. Ticket to the Moon Original Hammock – Best i test

Ticket to the Moon Original Hammock

SJEKK PRISEN →

Hvis du er på utkikk etter den ultimate hengekøyen trenger du ikke lete lenger enn Ticket to the Moon Original Hammock. Dette produktet er en klar favoritt blant camping- og friluftsentusiaster over hele verden, og det er lett å se hvorfor.

Ticket to the Moon Original Hammock er laget av høykvalitets, slitesterkt materiale som er designet for å vare. Den er også super lett å sette opp og ta ned, noe som gjør den perfekt for de som liker å reise og utforske naturen. Hammocken kommer i en praktisk liten pakke som tar minimalt med plass i ryggsekken eller bagasjen.

En av de store fordelene med denne hengekøyen er dens evne til å tilpasse seg ulike omgivelser og værforhold. Den er perfekt for å henge mellom trær, men kan også enkelt festes til en stolpe eller annet solid underlag. I tillegg til at den tåler både vind og regn, er den også utstyrt med myggnetting for å beskytte deg mot uønskede insekter.

Ticket to the Moon Original Hammock er også utrolig komfortabel. Den er laget med en spesiell teknologi som gir optimal støtte og avlastning for ryggen og nakken. Du kan derfor ligge i den i timesvis og nyte den fantastiske utsikten eller bare slappe av med en god bok.

Hammocken kommer i en rekke forskjellige farger og størrelser, så du kan velge den som passer best for deg og dine behov. I tillegg til å være den ultimate hengekøyen for friluftsentusiaster, er den også et flott tillegg til hagen eller verandaen hjemme.

Alt i alt er Ticket to the Moon Original Hammock det klare beste valget for de aller fleste som er på utkikk etter en hengekøye i 2023. Den er laget av høykvalitets materiale, enkel å sette opp og ta ned, tilpasser seg ulike omgivelser og værforhold, er komfortabel og har en fantastisk utsikt. Ikke nøl med å kjøpe en i dag og opplev gleden av å henge og slappe av i en av de beste hengekøyene på markedet! En helt klar vinner av vår hengekøye test.

Spesifikasjoner

 • Makslast: 200 kg
 • Totalvekt: 480 g
 • Dimensjon utvendig LxBxH: 320×155 cm
 • Pakkmål ca: 37×10 cm

Oppsummert

 • Svært mye for pengene
 • Hengekøyen for de aller fleste situasjoner
 • Høy komfort

Les mer →

2. Ticket to the Moon Compact Hammock – Beste kompaktvalg

Ticket to the Moon Compact Hammock

SJEKK PRISEN →

For alle som liker å utforske naturen og ønsker å reise lett, er Ticket to the Moon Compact Hammock et must-have produkt. Denne kompakte hengekøyen er det perfekte valget for alle som vil nyte naturen på en komfortabel måte, men uten å måtte drasse på store og tunge utstyr. Denne hengekøyen imponerte stort i vår hengekøye test.

Ticket to the Moon Compact Hammock er en av de beste kompakte hengekøyene på markedet i 2023. Den er laget av høykvalitets materiale som er slitesterkt, lett og enkelt å pakke ned. Hammocken kan enkelt brettes sammen og legges i en liten pose som tar minimalt med plass i ryggsekken, sykkel- eller motorsykkelvesken.

En av de største fordelene med denne hengekøyen er dens evne til å tilpasse seg ulike omgivelser og værforhold. Den er perfekt for å henge mellom trær, men kan også enkelt festes til en stolpe eller annet solid underlag. Hammocken tåler både vind og regn, og er utstyrt med myggnetting for å beskytte mot uønskede insekter.

Ticket to the Moon Compact Hammock er også utrolig komfortabel. Den er laget med en spesiell teknologi som gir optimal støtte og avlastning for ryggen og nakken. Du kan derfor ligge i den i timesvis og nyte den fantastiske utsikten eller bare slappe av med en god bok.

Alt i alt er Ticket to the Moon Compact Hammock en svært god kompakt hengekøye for de som liker å pakke lett. Den er laget av høykvalitets materiale, enkel å sette opp og ta ned, tilpasser seg ulike omgivelser og værforhold, er komfortabel og har en fantastisk utsikt. Perfekt for alle som ønsker å nyte naturen på en enkel og praktisk måte.

Spesifikasjoner

 • Kompatibel med babybilstol
 • Setebredde: 32 cm
 • Lengde seterygg: 50 cm
 • Vekt: 9 kg

Oppsummert

 • Kompakt og tar liten plass i sekken
 • Prisvennlig
 • Mer liggeplass enn man forventer

Les mer →

3. Ticket to the Moon King Size Hammock – Best av de store

Ticket to the Moon King Size Hammock

SJEKK PRISEN →

Hvis du er ute etter en hengekøye med god plass, bør du absolutt sjekke ut Ticket to the Moon King Size Hammock. Denne hengekøyen er et fantastisk produkt som er spesielt designet for å gi god plass til en person, men også mulighet for to personer hvis man er glad i hverandre og ønsker å dele plassen.

Ticket to the Moon King Size Hammock er laget av høykvalitets materiale som er slitesterkt og designet for å tåle mye vekt. Hammocken har en maksvekt på 200 kg, noe som gjør den til et godt valg for større personer eller for de som ønsker å dele plassen med en venn.

Denne hengekøyen er også enkel å sette opp og ta ned. Den kommer med alt du trenger for å henge den opp, inkludert karabinere og stropper som gjør at du kan feste den til trær, stolper eller andre solide underlag.

En av de store fordelene med denne hengekøyen er at den er utrolig komfortabel. Den er laget med en spesiell teknologi som gir optimal støtte og avlastning for ryggen og nakken. Du kan derfor ligge i den i timesvis og nyte den fantastiske utsikten eller bare slappe av med en god bok. Hengekøyen er rett og slett perfekt for å slappe av i hagen eller på stranden, eller for å ta med på campingtur eller andre utendørs aktiviteter.

Ticket to the Moon King Size Hammock en fantastisk hengekøye for de som ønsker mye plass og komfort. Den tåler mye vekt, er enkel å sette opp og ta ned, og er utrolig komfortabel. Den er perfekt for å slappe av alene eller dele med en venn, og er et flott tillegg til enhver utflukt eller opphold. Det var enkelt å anbefale denne hengekøyen i vår hengekøye test.

Spesifikasjoner

 • Makslast: 200 kg
 • Totalvekt: 700 g
 • Dimensjon utvendig LxBxH: 320 x 230 cm
 • Pakkmål ca: 37 x 11 cm

Oppsummert

 • King size
 • Får plass til to personer
 • Enkel å sette opp

Les mer →

4. Hennessy Hammock Hengekøye Expedition – Premium

Hennessy Hammock Hengekøye Expedition Zip

SJEKK PRISEN →

Hvis du er på utkikk etter en premium hengekøye som tåler det meste så bør du sjekke ut Hennessy Hammock Hengekøye Expedition. Dette produktet er det perfekte valget for alle som ønsker en hengekøye av høy kvalitet som de kan ta med seg overalt.

Hennessy Hammock Hengekøye Expedition er utviklet for å tåle de tøffeste forholdene, enten det er i jungelen, på fjellet eller hjemme i hagen. Den er vanntett, vindtett og insektstett, så du kan være sikker på å være beskyttet mot alle slags elementer.

En av de store fordelene med denne hengekøyen er at den har en sideinngang og glidelås, slik at du enkelt kan gå inn og ut av hengekøyen. Det er også mulig å ligge diagonalt i hengekøyen, som anses å være den mest behagelige måten å ligge i en hengekøye på.

Hennessy Hammock Hengekøye Expedition leveres også med alt du trenger for turen. Hengekøyen kommer med en avtagbar myggnetting og et regntrekk, samt støttetau og en pakkepose med oppsettinstruksjoner på baksiden. Det følger også med standard 42″ lange «Tree Hugger» webbing stropper for å beskytte barken på trærne.

Hengekøyen har en maksimal personlengde på 180 cm og en vektgrense på 115 kg. Den er derfor ideell for de fleste mennesker og kan brukes av både barn og voksne.

Alt i alt er Hennessy Hammock Hengekøye Expedition den beste hengekøyen i premiumklassen og derfor inkludert i vår hengekøye test. Den er slitesterk, komfortabel og perfekt for å utforske naturen. Hengekøyen er ideell for de som ønsker å dra på eventyr og vil være forberedt på alle slags forhold.

Spesifikasjoner

 • Maks Personlengde: 180cm
 • Vektbegrensning: 115kg
 • Materiale: 210 D Oxford nylon
 • Mesh: 30D polyester No-Se-Um netting

Oppsummert

 • Skyhøy kvalitet
 • Takler de aller fleste forhold
 • Priset som et premiumprodukt

Les mer →

5. Ticket To The Moon Tarp Regnbeskyttelse – Beste regnbeskyttelse

Ticket To The Moon Tarp Regnbeskyttelse

SJEKK PRISEN →

Hvis du er en av de som elsker å sove i hengekøye vet du at det ikke alltid er like lett å holde seg tørr når regnet pøser ned. Heldigvis finnes det nå en fantastisk løsning i form av Ticket To The Moon Tarp Regnbeskyttelse. Selv om dette er en hengekøye test ville vi også inkludere et svært viktig tilbehør.

Denne regnbeskyttelsen er det perfekte ekstrautstyret for din hengekøye når det regner eller dersom solen skinner litt for sterkt. Ticket To The Moon Tarp Regnbeskyttelse er den beste enkeltstående regnbeskyttelsen for hengekøyer som er tilgjengelig på markedet i 2023. Den passer til alle hengekøyer fra Ticket To The Moon, med unntak av den aller største, Mammock.

En av de største fordelene med denne regnbeskyttelsen er dens allsidighet. Den kan brukes til mye annet enn å henge over hengekøyen. Du kan for eksempel bruke den som et tak for å beskytte maten din når du spiser, eller som en ekstra beskyttelse mot regn over teltet ditt. Dette gjør Ticket To The Moon Tarp Regnbeskyttelse til et utmerket verktøy for alle utendørsaktiviteter.

Regnbeskyttelsen er laget av høykvalitets materiale som er slitesterkt og vanntett. Den måler 248 x 248 cm, og gir god dekning til hengekøyen og alt utstyret ditt. Den er også utstyrt med praktiske stropper og fester som gjør at du enkelt kan feste den til trær eller andre solide underlag.

Ticket To The Moon Tarp Regnbeskyttelse er den beste enkeltstående regnbeskyttelsen for hengekøyer på markedet. Den er allsidig, slitesterk og gir god beskyttelse mot regn og sol. Hvis du er en friluftsentusiast eller en som elsker å sove i hengekøye, så bør du absolutt sjekke ut Ticket To The Moon Tarp Regnbeskyttelse.

Spesifikasjoner

 • Integrert pakksekk
 • Material: 210T PU coated vanntett nylon polyester
 • Vekt: 660g
 • 8 knutepunkter

Oppsummert

 • Fleksibel regnbeskyttelse
 • Kompatibel med svært mange hengekøyer
 • Kan også brukes uten hengekøye

Les mer →

6. Frisport Hammock med myggnetting – Med myggnetting

Frisport Hammock med myggnetting

SJEKK PRISEN →

Hvis du er en friluftsentusiast som liker å sove ute i naturen, er det ingenting som slår en god hengekøye. Og når det gjelder hengekøyer med myggnetting, er Frisport Hammock et av de beste alternativene på markedet i 2023 i vår hengekøye test.

Frisport Hammock er en svært god hengekøye som er laget av høykvalitets materiale som er slitesterkt og komfortabelt. Hengekøyen er også utstyrt med en myggnetting som gir deg beskyttelse mot irriterende insekter når du sover ute i naturen.

En av de største fordelene med å ha en myggnetting på en hengekøye er at det gir deg frihet til å sove hvor som helst uten å måtte bekymre deg for insekter. Du kan nyte den friske luften og naturen uten å bli plaget av mygg og andre insekter.

Frisport Hammock med myggnetting er også svært enkel å sette opp og ta ned. Hengekøyen leveres med alt du trenger for å henge den opp, inkludert stropper og karabinere. Du kan derfor være oppe og sove i løpet av få minutter.

Hengekøyen er også stor nok til å gi deg god plass til å sove, og den er ideell for både voksne og barn. Den kan brukes både til å sove ute i naturen eller som et flott tillegg til hagen din når du vil slappe av i solen eller skyggen.

Alt i alt er Frisport Hammock med myggnetting en svært god hengekøye for de som ønsker å sove ute i naturen uten å bli plaget av insekter. Hengekøyen er enkel å sette opp og ta ned, komfortabel og stor nok til å gi deg god plass til å sove. Hvis du er en friluftsentusiast eller en som elsker å sove ute, så bør du absolutt sjekke ut Frisport Hammock med myggnetting.

Spesifikasjoner

 • Vektbegrensning: 115kg
 • Vekt: 800 g
 • Tau inkludert
 • Kompatibel med tarp

Oppsummert

 • Komfortabel
 • Myggnett kan spiles opp til myggtelt
 • Enkel å sette opp

Les mer →


Innkjøp av barnevogn – hva bør jeg tenke på?

Når man skal kjøpe en hengekøye er det flere faktorer å vurdere for å sikre at man får en komfortabel, praktisk og slitesterk hengekøye som passer ens behov og preferanser. I vår hengekøye test finner du mange gode valg, og her er en liste over ting å tenke på før du går til innkjøp av en hengekøye:

Formål og bruksområde: Det første du bør tenke på er hva hengekøyen skal brukes til. Skal den være for avslapping i hagen, turer i skog og mark, eller for overnatting på backpacking- og campingturer? Dette vil påvirke hvilken type hengekøye du bør velge, samt hvilke materialer og tilbehør som er nødvendige.

Materiale og kvalitet: Hengekøyer er laget av forskjellige materialer, som bomull, polyester, nylon og hengekøyer i netting. Bomull er mykt og behagelig, men kan være tyngre og tørker saktere enn syntetiske materialer. Nylon og polyester er lette, sterke og tørker raskt, noe som gjør dem ideelle for utendørsbruk og camping. Hengekøyer i netting er luftige og passer godt i varme klima, men de kan være mindre komfortable enn andre typer hengekøyer. Vurder materialkvaliteten og slitestyrken før du kjøper.

Størrelse og vekt: Størrelsen og vekten på hengekøyen vil påvirke både komforten og hvor enkelt det er å transportere den. Enkle hengekøyer er vanligvis mindre og lettere, mens doble hengekøyer gir mer plass og kan være mer komfortable for to personer eller for dem som ønsker ekstra plass. Vær oppmerksom på hengekøyens vektgrense og velg en som passer for deg og eventuelle samboere.

Opphengssystem: Det finnes ulike opphengssystemer for hengekøyer, som stropper, tau og karabinere. Stropper er enkle å bruke og skånsomme mot trær, mens tau kan være lettere og mer kompakt, men krever ofte mer kunnskap om knuter og festeteknikker. Karabinere brukes ofte sammen med stropper eller tau for enkel opphenging. Velg et opphengssystem som passer dine behov og kompetanse.

Ekstra funksjoner og tilbehør: Enkelte hengekøyer kommer med ekstra funksjoner og tilbehør som kan øke komforten og brukervennligheten. Dette kan inkludere innebygde myggnett, regntrekk, lommer for oppbevaring og soveputer. Tenk på hvilke funksjoner og tilbehør som er viktig for deg og din bruk av hengekøyen.

Pris og merke: Prisen på hengekøyer varierer fra rimelige modeller til mer eksklusive og dyrere alternativer. Vurder budsjettet ditt og tenk på hva du er villig til å betale for hengekøyen. Husk at dyrere ikke nødvendigvis alltid betyr bedre kvalitet, men det kan være lurt å investere i en høykvalitets hengekøye fra et anerkjent merke, spesielt hvis du planlegger å bruke den ofte og i krevende forhold.

Retur- og garantiordninger: Sjekk hvilke retur- og garantiordninger som gjelder for hengekøyen du vurderer å kjøpe. Det er alltid lurt å ha muligheten til å returnere eller bytte hengekøyen hvis den ikke oppfyller forventningene dine eller hvis det oppstår problemer med kvaliteten. En god garantiordning vil også gi deg trygghet om at hengekøyen vil vare i lang tid.

hengekøye test

Legg igjen en kommentar