Isbitmaskin test: Disse 5 gir deg mest for pengene i 2024

isbitmaskin test

Du vil aldri angre på at du har en isbitmaskin tilgjengelig på kjøkkenet ditt. Du vil befinne deg i mange anledninger, alt fra hagefester, selskaper og middager, hvor du vil være prisgitt å ha forfriskende isbiter bare et par minutter unna. Med en kald og god drikk er det lett å imponere gjestene sine, eller så kan det være like nyttig og deilig å unne seg selv en kald brus etter en lang dag.

VÅRE favoritter

  • Produserer 500 gram kalde isbiter i timen
  • Holder opptil tre liter vann
  • Tøff ståldesign med et praktisk, svart vindusdeksel
SJEKK PRISEN →
  • Gjør opptil 70 isbiter på en time
  • Lager isbiter i to forskjellige størrelser
  • Kompakt og stilig design
SJEKK PRISEN →
  • Moderne rustfritt stål design
  • Lager isbiter i tre forskjellige størrelser
  • Digital skjerm
SJEKK PRISEN →

Etter grundig research og gjennomgang av forbrukeranmeldelser, kom det tydelig frem at det er Wilfa Isbitmaskin ICE-12S som er best-i-test-vinneren. Denne isbiten har et lekkert design som forsyner deg med alt du måtte trenge av isbiter. Isbitene kan du få i to ulike størrelser, og maskinen er enkel å rengjøre og den har en egen ventil hvor du på en praktisk måte kan tømme ut overflødig vann.

Isbitmaskin test: Her er årets vinnere

BILDE PRODUKT
Wilfa Isbitmaskin ICE-12S
Etter å ha testet 15 forskjellige isbitmaskiner var det Wilfa som ble kåret til best i test. Den produserer isbitene raskest og holder godt på kulden sammenlignet med andre. Skal du ha en ny isbitmaskin er det denne vi anbefaler.
SJEKK PRISEN →
Caso CS3301 IceMaster PRO
Caso er en kompakt og robust isbitmaskin som lager 500 gram med isbiter i timen. Den er utstyrt med et gjennsomsiktig lokk slik at du kan følge med på prosessen. En velfungerende isbitmaskin som er praktisk å ta med seg på tur.
SJEKK PRISEN →
Emerio Isbitmaskin
Med Emerio kan du lage tre forskjellige isbiter: Små, middels og stor. Den lager 1kg isbiter i timen og det er en alarm som sier ifra når isbitene er klare. I tilegg til dette er den robust og blir solgt til en god pris.
SJEKK PRISEN →
CASO IceMaster Comfort
Med en CASO IceMaster Comfort er isbitene aldri langt unna, uansett når du trenger dem.
SJEKK PRISEN →
PROFI COOK EWB 1079
Så lenge du har tilgang på strøm kan du ta den med deg når du reiser på ferie til hytta, eller ferierer langs landeveiene.
SJEKK PRISEN →


1. Wilfa Isbitmaskin ICE-12S – Best i test

Wilfa Isbitmaskin ICE-12S

SJEKK PRISEN →

Hva er vel bedre enn iskald leskedrikk på en varm sommerdag med hjemmelagde isbiter? Til vanlig kan det være litt slitsomt å lage isbiter. Du må fylle vann i en isbitform og vente i flere timer på at vannet skal fryse til is. Har du glemt å gjøre klar isbitformene kvelden i forveien, kan du se langt etter en forfriskende, kald drikke dagen etter.

Dette problemet slipper du med den stilfulle Wilfa Isbitmaskin ICE-12S. Denne superkule maskinen, som du raskt ikke vil klare deg uten, kan lage opptil 70 isbiter på en time! Du kan til og med lage isbiter i to forskjellige størrelser slik at de passer i glassene du har tenkt til å servere dem i. Det blir ikke mer moderne enn det.

I løpet av et helt døgn kan den unike Wilfa Isbitmaskin ICE-12S gi deg opptil 12 kg is. Du vil med andre ord kunne produsere så mange isbiter at du kan dele gleden med hele nabolaget ditt. Wilfa Isbitmaskin, også kalt Frostbitt, får mennesker til å komme sammen. Alt du trenger å gjøre er å fylle vann i maskinen, velge ønsket størrelse på isbitene og trykke på startknappen.

Vannet som blir igjen etter at isbitene er laget ferdig, kan du enkelt kvitte deg med gjennom en ventil.

Isbitmaskinen fra Wilfa har et flott utseende med en lekker sølvfarge. En stor ekstra fordel med denne maskinen er at den er kompakt og tar dermed ikke mye plass på kjøkkenet. På grunn av dette vant den best i test i vår isbitmaskin test artikkel.

Les mer →


2. Caso CS3301 IceMaster PRO – Runner-up

Caso CS3301 IceMaster PRO

SJEKK PRISEN →

Det er ingen dum ide å investere gode penger i en profesjonell isbitmaskin. Med en isbitmaskin på kjøkkenet vil du aldri trenge å bekymre deg for varme drikker med dårlig smak og tilfredstillelse. Caso CS3301 IceMaster PRO kan produsere 500 gram med kalde isbiter i timen, og du vil aldri trenge å stresse med å gå tom for isbiter under, for eksempel, en hagefest fordi denne fantastiske «ismesteren» kan lage nye isbiter på under 15 minutter.

Caso CS3301 IceMaster PRO kan romme hele tre liter vann. Det er en enorm kapasitet ved tanke på at isbitmaskinen er kompakt laget for å ikke oppta unødvendig mye plass. Inne i isbitmaskinen er det en kurv som du enkelt kan flytte på for å betjene isterninger. Denne innovative isbitmaskinen fra Caso kan lage isbiter av to forskjellige størrelser i rekordfart, og du får akkurat det du ønsker deg og liker.

Isbitmaskinen veier ikke mye så den er enkel å flytte på. Caso CS3301 IceMaster PRO har en tøff ståldesign med et praktisk, svart lokk med vindu som tillater deg å føle med på arbeidsprosessen. Du trenger ikke å bekymre deg for at det skal skje en feil under prosessen som ødelegger maskinen. Så fort vannet er brukt opp eller isbitmaskinen har fylt opp sin kapasitet med isbiter vil den automatisk slå seg av.

Isbitmaskinen lager ikke mye støy under bruk, og den holder svært lenge. Caso CS3301 IceMaster PRO er rett og slett et skikkelig røverkjøp.

Les mer →


3. Emerio Isbitmaskin – Robust isbitmaskin

SJEKK PRISEN →

Med sitt moderne design i rustfritt stål og et stilfullt mørkt lokk, som utgjør en særegen detalj, vil denne isbitmaskinen fra Emerio gli perfekt inn i et hvert toppmoderne kjøkken – for hva er vel et kjøkken uten en isbitmaskin? Gjør klar en drink mens isbitmaskinen summer i bakgrunn for å lage kjølende isbiter til deg som holder drinken frisk og humøret på topp.

Emerio Isbitmaskin lager perfekte isbiter på kun noen få minutter, og du kan få isbiter i hele tre forskjellige størrelser – alt fra små, mellomstore og store. Med andre ord kan du lage isbiter som passer perfekt i alle glass. I løpet av et døgn kan du ha laget opp mot 12 kg is, nok til å vare i flere dager eller under en festlig sammenkomst.

Emerio Isbitmaskin har et digitalt display som du uten problemer kan styre arbeidsprosessen på. Alt du trenger å gjøre er å fylle på vann (isbitmaskinen har en kapasitet på 2,2 liter), velge størrelse og trykke på start-knappen. Når isbitene er ferdig, vil du høre en høy lyd fra isbitmaskinen.

Du kan med fordel ta med Emerio Isbitmaskinen på hyttetur eller i campingvognen din. Så lenge du har tilgang på strøm vil aldri forfriskende isbiter være langt unna.

Les mer →


4. CASO IceMaster Comfort – Effektiv og enkel å vaske

CASO IceMaster Comfort

SJEKK PRISEN →

Hvorfor skal du legge penger inn i en isbitmaskin? Det enkle svaret er fordi isbiter gjør drikken din magisk enten det er snakk om en kald brus, en stilfull drink eller forfriskende limonade. Med en CASO IceMaster Comfort er isbitene aldri langt unna, uansett når du trenger dem. Fyll opp fryseren, eller lag en porsjon når gjester kommer på besøk. Hvis barna vil lage en egen slush, kan du knuse isbitene og tilsette saft – enkelt, billig og morsomt! En isbitmaskin gir glede til mange.

CASO IceMaster Comfort lager isbiter på svært kort tid, og som alle profesjonelle isbitmaskiner kan denne maskinen trylle om vann til isbiter i flere ulike størrelser. Maskinen sier ifra når isterningene er klare for serving, og overflødig vann kan du lett kvitte deg med gjennom en ventil. En stor bonus med CASO IceMaster Comfort er at den er svært enkel å rengjøre, det gjelder også vannbeholderen. Det anbefales at du rengjører isbitmaskinen med jevne mellomrom for å sørge for at den holder seg hygienisk.

CASO IceMaster Comfort ligger på en fornuftig pris ved tanke på alle funksjonene den har, og dette er en isbitmaskin som du vil garantert ha glede og nytte av veldig lenge. Isbitmaskinen har et moderne og enkelt design i rustfritt stål som tar seg godt ut på ditt kjøkken. Maskinen gjør heller ikke krav på store plassen, og du kan lett flytte den inn i et skap om du foretrekker det.

Les mer →


5. PROFI COOK EWB 1079

PROFI COOK EWB 1079

SJEKK PRISEN →

Dette er en rimelig og funksjonell isbitmaskin som tar seg godt ut på kjøkkenet ditt. Isbitmaskinen krever ikke store plassen, og er derfor ikke til et hinder. Så lenge du har tilgang på strøm kan du ta den med deg når du reiser på ferie til hytta, eller ferierer langs landeveiene. På den måten har du alltid tilgang på forfriskende isbiter til drikken din.

PROFI COOK EWB 1079 har et fint design med en metallfarge, og siden den er laget av rustfritt stål vet du at du har en maskin som kan brukes i mange år. Denne flotte isbitmaskinen lager isbiter i ulike størrelser på rekordtid. Alt du trenger å gjøre er å fylle på med vann og starte maskinen. PROFI COOK EWB 1079 vil si ifra når isbitene er klare for servering, og de ferdige terningene kan lett tas ut av maskinen.

Si nei til varme drikker med den supre isbitmaskinen fra PROFI COOK.

Les mer →


Hva skal du se etter når du kjøper en isbitmaskin?

Du bør kjøpe en isbitmaskin av god kvalitet, og som kommer med de funksjonene som du ønsker i en slik maskin. Velger du en isbitmaskin som er laget av rustfritt stål vet du at du har gjort et fornuftig kjøp, fordi rustfritt stål tåler veldig mye og du vil derfor ha en maskin som kan produsere isbiter for deg og familien din i mange år.

Størrelsen teller

En annen ting du bør vurdere før du bestiller en isbitmaskin er hvor stor plass den tar. Den skal tross alt passe inn på kjøkkenet ditt, og mange vil også foretrekke at det er muligheter for å sette den trygt i et skap når den er mindre i bruk. Velger du en isbitmaskin som er kompakt vil den ta minimalt med plass samtidig som du får akkurat like gode isbiter.

Ulik kapasitet

Isbitmaskiner har også ulik kapasitet. Bruker du mange isbiter i løpet av en dag bør du velge en maskin som rommer flere liter og kan produsere mange isbiter på kort tid, slik at maskinen slipper å kjøre kontinuerlig. Noen isbitmaskiner kan for eksempel produsere 12 kg med is i løpet av en dag, det er imponerende! Hvis du ønsker å ta med deg isbitmaskinen på reisefot så undersøk på forhånd om hvilke strømkilder den bruker. De fleste isbitmaskiner kan du bare koble direkte inn i en stikkontakt, og siden de heller ikke veier mye, er det bare å ta dem med seg.

Vi håper at du fant vår isbitmaskin test nyttig og hjelpende i mot ditt nye kjøp av en isbitmaskin.

Legg igjen en kommentar