Kjøttkvern test: De 4 beste på markedet (2024)

Kjøttkvern test

Har du en kjøttkvern på kjøkkenet er det ingenting som vil sette grenser for hva du kan lage selv. Kvern din egen kjøttdeig eller lag utallige velsmakende pølser. Maten smaker alltid best når du har laget den selv, og det vil også imponere gjestene dine. La oss ta en titt på våre anbefalte produkter i denne kjøttkvern testen.

Etter grundige undersøkelser er det ingen tvil om at det er Bosch MFW66020 som er best-i-test vinneren. Den har en enorm kapasitet, er enkel å bruke, det følger med ekstrautstyr og den er kompakt. Det siste gjør at den ikke krever stor plass. ikke bare øker den mulighetene på kjøkkenet, men det en kvern som også kommer med lekkert design. Vi har ikke selv testet produktene, men vurderingen er basert på omtaler, beskrivelser og andre tilgjengelige kilder.

VÅRE favoritter

  • Passer til Kenwood kjøkkenmaskine
  • 3 forskjellige kniver
  • Høy kapasitet
SJEKK PRISEN →
  • Kapasitet på 3kg/min
  • Matebord med påmater
  • 600W effekt
SJEKK PRISEN →
  • Kaksprøyte inkludert
  • Universalt bordfeste
  • Robust støpejernsdesign
SJEKK PRISEN →

Kjøttkvern test: Her er årets 4 vinnere

BILDE PRODUKT
Bosch MFW66020
Denne superkule kvernen maler 3 kg med kjøtt i minuttet, og du kan lage både kjøttdeig og pølser med den. Den er praktisk utformet og har et integrert rom til ekstrautstyret. En kjekkere maskin skal du lete lenge etter.
SJEKK PRISEN →
Kenwood KAX950ME
Kjøttkvernen fra Kenwood gir deg mye for pengene dine. Den har en fantastisk effekt ytelse, er enkel å bruke og den er produsert i rustfritt stål. Dette er en kvern du alltid kan og vil være glad i.
SJEKK PRISEN →
Funktion Kvernen
Denne billige og solide kjøttkvernen har også et nostalgisk og vakkert preg over seg, og den gjør seg godt på kjøkkenbenken din i alle anledninger, men siden den er så kompakt kan den enkelt pakkes bort når den ikke er i bruk.
SJEKK PRISEN →
Westmark Kjøttkvern
Westmark Kjøttkvern er en nostalgisk skjønnhet som du opererer manuelt for å kverne kjøtt på en utsøkt måte. Den er laget av kvalitetsstøpejern, tåler mye og den passer perfekt inn på kjøkkenbenken din. Lett å vedlikeholde.
SJEKK PRISEN →

Kjøttkvern test: Her er våre favoritter

1. Bosch MFW66020 – Best i test

Bosch MFW66020

SJEKK PRISEN →

Elsker du å være på kjøkkenet og diske opp med klassiske og kreative retter? Da vil denne superlekre kjøttkvernen fra Bosch bli din nye bestevenn, og så fort den er installert på kjøkkenet ditt vil du ikke forstå hvordan du har overlevd uten.

Denne kjøttkvernen gjør nemlig mer enn å bare kverne kjøtt til kjøttdeig. Det følger med tre ulike hullskiver pluss et pølsehorn, så du kan lage alt fra kjøttboller til alle verdens varianter av pølser selv – noe som garantert vil imponere middagsgjestene dine!

Bosch MFW66020 har en god effekt, den kan kverne 3 kg i minuttet, og det følger med sikkerhetsfunksjoner for å gjøre kverneprosessen helt trygg. Maskinen står trygt, lager lite støy og har et praktisk bærehåndtak. Den tar heller ikke stor plass på kjøkkenbenken. Utstyret som følger med kan du oppbevare i et integrert rom i selve kvernen, det blir ikke mer praktisk enn det.

Les mer →


2. Kenwood KAX950ME – Mest for pengene

Kenwood KAX950ME

SJEKK PRISEN →

Har du en kjøttkvern tilgjengelig vil det åpne opp for et hav av muligheter på kjøkkenet, og den enkle og praktiske kvernen, i rustfritt stål, fra Kenwood vil gjøre matlagingen 100 ganger mer spennende. Dette er en veldig liten kvern som du bare setter på benken når du trenger den.

Kenwood KAX950ME har en sterk og effektiv ytelse, og det medfølger tre ulike kniver som gjør at du kan kverne kjøttet fint, medium og grovt – du får akkurat det du vil ha. Denne solide kjøttkvernen gir deg så ekstremt mye for pengene, og du vil ha glede av den i mange år.

Med Kenwood KAX950ME tilgjengelig er det ingenting som stopper deg fra å bli nærmest helt selvforsynt med lekker og deilig kjøttmat. En annen bonus er at denne kvernen er veldig lett å rengjøre og holde vedlike.

Les mer →


3. Funktion Kvernen – Billigst

SJEKK PRISEN →

Denne billige og solide kjøttkvernen har også et nostalgisk og vakkert preg over seg, og den gjør seg godt på kjøkkenbenken din i alle anledninger, men siden den er så kompakt kan den enkelt pakkes bort når den ikke er i bruk.

Funktion Kvernen er støpt i et solid støpejern og den maler kjøtt på en perfekt måte drevet av din egen muskelkraft. Bestiller du Funktion Kvernen får du med deg en kakesprøyte på kjøpet, så det blir ikke enklere eller bedre å lage din egen kjøttdeig og dine egne smakfulle pølser. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan trylle frem på kjøkkenet ved hjelp av denne ypperlige kvernen.

For at kvernen skal stå støtt må du spenne den fast på kjøkkenbenken, men du trenger ikke å bekymre deg for at den etterlater merker. Funktion Kvernen tåler kun håndvask.

Les mer →


4. Westmark Kjøttkvern – Beste manuelle kvernen

SJEKK PRISEN →

Denne nostalgiske kjøttkvernen kommer du til å elske. Ikke bare fordi den tillater stor kreativitet på kjøkkenet, men fordi den minner om gode gamle dager. Westmark Kjøttkvern tar ikke opp noen plass, og den er veldig lett å hente frem når du skal bruke den.

Alt du trenger å gjøre er å sette den fast i kjøkkenbenken med skrustikken, putte kjøttet i trakten og kverne det ved hjelp av egen muskelkraft. Enklere og mer morsomt blir det ikke, du vil virkelig merke at maten smaker bedre når du legger en slik innsats i den.

Westmark Kjøttkvern er laget av støpejern, så det oser kvalitet av den og den er så elegant at den også kan stå fremme som kjøkkenpynt. Husk at du ikke må ha den i oppvaskmaskinen, kjøttkvernen tåler kun håndvask og du bør tørke av den umiddelbart etter bruk.

Les mer →

 


Tips til hva du bør se etter når du skal kjøpe en kjøttkvern

Du bør vite på forhånd om det er en manuell eller en elektrisk kjøttkvern du er ute etter. Skal du bruke kjøttkvernen mye, kan det på sikt være enklest å ha en elektrisk kjøttkvern, men sørg for at den har en god ytelse. Den bør nemlig kunne kverne minst 3 kg kjøtt i minuttet. Det er også praktisk at det følger med flere kniver og pølsehorn, slik at kvernen gir deg mange bruksmuligheter. Da blir det hele også morsommere.

Velg også kverner som er produsert av materiale med høy kvalitet, som rustfritt stål eller støpejern. Da vet du at maskinen er solid og tåler mye, og det er smart å investere penger i noe du kan ha glede av i mange år.

Et siste tips er at du bør tenke på hvor stor kvernen er. De fleste kjøttkverner er kompakte og praktisk designet slik at de skal ta opp minst mulig plass og kan oppbevares i en skuff når de ikke er i bruk.

Legg igjen en kommentar