Test av kunstig juletre: Disse 7 er best i test (2024)

Julestemning er uten tvil knyttet til det lystige juletreet som lyser opp i hjemmet. Men å finne det perfekte juletreet kan være en utfordring. Kunstige juletrær blir mer og mer populære ettersom de er lette å håndtere, og de gir ingen rot med sagflis eller tørkede nåler på gulvet. I tillegg kan de gjenbrukes år etter år, noe som gjør dem til et bærekraftig valg for miljøbevisste forbrukere.

Vi har tatt på oss oppgaven med å søke gjennom markedet for å finne de beste kunstige juletrærne i forskjellige segmenter. Enten du søker etter det mest realistiske treet, det mest miljøvennlige, det beste for små leiligheter eller kanskje det mest overdådige og storslåtte, har vi samlet et utvalg for å hjelpe deg med ditt valg.

Vi har nøye gjennomgått hvert eneste produkt, vurdert dem basert på deres estetikk, holdbarhet, pris, og brukervennlighet. I denne oversikten vil du ikke bare finne varierte alternativer for kunstige juletrær, men også en dyptgående analyse av hva som gjør hvert tre unikt.

La oss hjelpe deg med å skape din ideelle juleatmosfære uten stress. Så len deg tilbake, ta deg en varm kopp gløgg, og dykk ned i vår grundige oversikt over de beste kunstige juletrærne på markedet i 2023. Vi håper du vil finne akkurat det treet som vil lyse opp hjemmet ditt denne julen og mange juler fremover.

Nederst har vi skrevet noen tips om hva du bør tenke på når du skal kjøpe kunstig juletre.

Lyst til å vite mer? Les videre for en gjennomgang av favorittene.

Merk at mintest.no er en side for samletester. Våre tester er basert på innhenting av informasjon fra troverdige kilder og produsenter. Vi har ikke testet de ulike produktene omtalt i denne testen selv. 

Kunstig juletre test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Pajala Infloria kunstig juletre
Pajala Infloria er det beste kunstige juletreet på markedet med en god pris og høy kvalitet. Treet er laget av PVC-plast og har en realistisk design. Det er enkelt å montere og oppbevare, og kan gjenbrukes år etter år.
SJEKK PRISEN →
Arjeplog Infloria kunstig juletre
Arjeplog Infloria er et kunstig juletre som gir mye for pengene. Med sin dekorative design og energieffektive LED-lys skaper treet en herlig julestemning. De praktiske hengslene gjør montering og oppbevaring enkelt.
SJEKK PRISEN →
Arvidsjaur Infloria kunstig juletre
Arvidsjaur Infloria er det ideelle kunstige juletreet med klassisk design. Laget av realistisk PVC-plast, imponerer dette treet med sin autentiske utseende. Det er enkelt å montere og oppbevare, og kan brukes år etter år.
SJEKK PRISEN →
Piteå Infloria juletre plast
Piteå Infloria er det beste kunstige juletreet i budsjettklassen. Laget av realistisk PVC-plast, gir treet en vakker og klassisk juletre-estetikk. Enkel montering og praktisk oppbevaring gjør det til et økonomisk og miljøvennlig valg.
SJEKK PRISEN →
Star Trading Calgary Juletre
Star Trading Calgary er det ultimate kunstige juletreet for de som ønsker luksus i premiumsegmentet. Med 450 varme hvite LED-lys skaper treet en strålende julestemning. Enkel montering og holdbar grankonstruksjon gjør det til et imponerende valg
SJEKK PRISEN →
Markslöjd Granlund
Markslöjd Granlund er det ideelle kunstige juletreet for deg med begrenset plass. Dette halve treet festes enkelt på veggen og gir den magiske julestemningen. Med LED-slynge og snødekket utseende skaper det en fortryllende atmosfære.
SJEKK PRISEN →
Star Trading Ottawa
Star Trading Ottawa er det annerledes kunstige juletreet for en unik julefeiring. Med sitt sorte design og 260 blendende LED-lys gir treet en spesiell julestemning. Justerbare greiner gir deg muligheten til å skape ditt eget personlige uttrykk.
SJEKK PRISEN →

1. Kunstig Juletre Pajala Infloria – Best i test

Juletre Hengseltre Infloria Grønn

SJEKK PRISEN →

Julen er en tid for glede, fellesskap og vakker dekorasjon. Og hva er vel mer tradisjonelt enn et vakkert juletre som lyser opp hjemmet? Pajala Infloria er det beste kunstige juletreet på markedet, og det er ikke uten grunn. Med sin blendende kombinasjon av en svært god pris og skyhøy kvalitet, vil dette treet definitivt gjøre julefeiringen ekstra spesiell.

Pajala Infloria er et kunstig tre som imponerer med sin realistiske og naturlige utseende. Laget av PVC-plast, gir dette treet en autentisk følelse av et ekte juletre uten at du må bekymre deg for dryssende nåler. Med en imponerende høyde på 210 cm og en diameter på omtrent 140 cm, gir Pajala Infloria et imponerende syn i ethvert rom.

En av de mest imponerende egenskapene ved Pajala Infloria er dets enkle montering og oppbevaring. Greinene er permanent festet til stammen ved hjelp av hengsler som enkelt foldes ned når du skal montere treet. Denne smarte designen gjør ikke bare monteringsprosessen enkel og problemfri, men gjør det også enkelt å oppbevare treet etter jul. Med Pajala Infloria kan du glede deg over dette vakre treet år etter år.

Med sitt klassiske juletre design passer Pajala Infloria perfekt inn i ethvert hjem. Uansett om du foretrekker en tradisjonell eller moderne innredning, vil dette treet tilføre en touch av julemagi til rommet. Du kan pynte treet med dine favoritt julekuler, lys og annen dekorasjon for å skape den perfekte julestemningen.

Spesifikasjoner

 • Høyde: 210 cm
 • Bredde: 140 cm
 • Materiale: PVC
 • For inkludert

Oppsummert

 • Beste kunstige juletreet med god pris og kvalitet
 • Realistisk design i PVC-plast
 • Enkel montering og oppbevaring

Les mer →

2. Arjeplog Infloria kunstig juletre – Mye for pengene

Kunstig Juletre Arjeplog Infloria Med LED-lys

SJEKK PRISEN →

Arjeplog Infloria er laget av en kombinasjon av PE og PVC plast, noe som gir treet en naturlig og realistisk utseende. Denne nøye utvalgte kombinasjonen av materialer sikrer også at treet er slitesterkt og varer i mange år fremover. Med Arjeplog Infloria kan du nyte et vakkert juletre uten bekymringer om vissnende nåler.

Et av høydepunktene med Arjeplog Infloria er de 360 LED-lysene som er innebygd i treet. Disse lysene sprer en herlig julestemning med sitt varme og behagelige lys. Du trenger ikke bekymre deg for å kjøpe og installere separate julelys – Arjeplog Infloria har alt du trenger for å skape den perfekte atmosfæren.

Treet er utstyrt med hengsler på grenene, noe som gjør det enkelt å brette dem inn og ut. Dette gjør monteringsprosessen enkel og problemfri. Når juletiden er over, kan treet enkelt brettes sammen og oppbevares på en praktisk måte. Med Arjeplog Infloria får du ikke bare et dekorativt juletre, men også enkelhet og praktisk oppbevaring.

Med sine imponerende spesifikasjoner, som inkluderer 360 LED-lys, en 500 cm lang ledning og en grønn fot, er Arjeplog Infloria virkelig et kraftig juletre. Treet er IP-klassifisert som 44, noe som betyr at det er beskyttet mot vannsprut. Dette gjør det også trygt å bruke utendørs, noe som gir deg muligheten til å spre juleglede både innendørs og utendørs.

Arjeplog Infloria er det ultimate valget for de som ønsker et kunstig juletre som gir mye for pengene. Med sin dekorative design, energieffektive LED-lys og praktiske funksjoner, vil dette treet skape en magisk atmosfære i hjemmet ditt. Gjør julefeiringen ekstra spesiell med Arjeplog Infloria, et kunstig juletre som virkelig gir deg mye for pengene.

Spesifikasjoner

 • Høyde210 cm
 • Bredde132 cm
 • Antall LED-lys: 360 stk
 • IP-klasse: 44

Oppsummert

 • Dekorativt kunstig juletre med energieffektive LED-lys
 • Praktiske hengsler for enkel montering og oppbevaring
 • Skaper en herlig julestemning i hjemmet ditt

Les mer →

3. Arvidsjaur Infloria kunstig juletre – Naturlig design

Kunstig Juletre Arvidsjaur Infloria

SJEKK PRISEN →

Arvidsjaur Infloria er det ideelle kunstige juletreet for deg som ønsker et klassisk design som kan imponere til og med svigermor.

Dette kunstige treet er laget av høykvalitets PVC-plast som gir en imponerende realistisk utseende. Med sin høyde på 210 cm og en diameter på omtrent 120 cm, vil Arvidsjaur Infloria fylle rommet med sin vakre tilstedeværelse. Dette treet er designet for å imitere et naturlig juletre så nøyaktig som mulig, slik at du kan skape den autentiske julefølelsen.

Arvidsjaur Infloria kommer med permanent festet greiner til stammen, som er utstyrt med praktiske hengsler. Dette gjør monteringen enkel og problemfri, og du kan enkelt folde ned greinene når du skal oppbevare treet. Denne smarte designen gjør at treet kan brukes igjen og igjen, slik at du kan glede deg over det år etter år.

Med Arvidsjaur Infloria kan du virkelig imponere svigermor med et kunstig juletre som ser så naturlig ut at hun ikke vil kunne skille det fra et ekte tre. Dette treet er det perfekte valget for de som ønsker et klassisk juletre med all sjarmen og skjønnheten som følger med.

Arvidsjaur Infloria er det ultimate kunstige juletreet for deg som setter pris på klassisk design og ønsker å skape en autentisk julestemning. Med sitt vakre og realistiske utseende, enkel montering og praktiske hengsler, vil dette treet garantert bli midtpunktet i ditt juledekor. Gjør julen ekstra spesiell med Arvidsjaur Infloria, det klassiske kunstige juletreet som vil imponere alle rundt deg.

Spesifikasjoner

 • Høyde: 210 cm
 • Bredde: 120 cm
 • Materiale: PVC
 • Fot inkludert

Oppsummert

 • Klassisk design med realistisk utseende
 • Enkel montering og oppbevaring med hengsler
 • Gjenbrukbart juletre for mange års bruk

Les mer →

4. Piteå Infloria juletre plast – Beste budsjett tre

Kunstig Juletre Piteå Infloria

SJEKK PRISEN →

Piteå Infloria er det beste kunstige juletreet i budsjettklassen, og det er ikke uten grunn. Med sin vakre og realistiske design, og et attraktivt prispunkt, vil dette treet gi deg mye glede uten å tømme lommeboken.

Piteå Infloria er laget av høykvalitets PVC-plast, som gir treet en realistisk utseende. Du vil bli imponert over hvor naturtro dette treet ser ut, med sine detaljerte grener og livaktige farge. Med en imponerende høyde på 210 cm og en diameter på omtrent 142 cm, vil Piteå Infloria skape en imponerende syn i ethvert rom.

En av de mest praktiske egenskapene til Piteå Infloria er de permanent festet greinene til stammen, som er utstyrt med hengsler. Dette gjør monteringsprosessen enkel og problemfri. Når juletiden er over, kan treet enkelt foldes ned og oppbevares uten å ta opp mye plass. Dette gjør det ideelt for fremtidige juler og gjør det til et økonomisk og miljøvennlig valg.

Med sine imponerende spesifikasjoner, inkludert en høyde på 210 cm og en grønn farge som gir en klassisk juletre-estetikk, er Piteå Infloria virkelig en vinner i budsjettklassen. Dette treet gir deg muligheten til å glede deg over en vakker juletradisjon uten å gå på kompromiss med kvalitet eller pris.

Piteå Infloria er det ideelle valget for de som ønsker et kunstig juletre av høy kvalitet til en rimelig pris. Med sitt vakre og realistiske utseende, enkel montering og praktiske oppbevaringsmuligheter, vil dette treet være en stjerne i din juledekor. Gjør julen ekstra spesiell med Piteå Infloria, det beste kunstige juletreet i budsjettklassen.

Spesifikasjoner

 • Høyde210 cm
 • Bredde142 cm
 • Materiale: PVC
 • Vekt: 12 kg

Oppsummert

 • Beste kunstige juletreet i budsjettklassen
 • Realistisk design med klassisk estetikk
 • Enkel montering og praktisk oppbevaring

Les mer →

5. Star Trading Calgary Juletre – Premium

Juletre Calgary Star Trading

SJEKK PRISEN →

Når det gjelder å skape den ultimate julestemningen, er Star Trading Calgary det kunstige juletreet som tar luksus til et helt nytt nivå. Dette fantastiske treet er det perfekte valget for de som ønsker det aller beste i premiumsegmentet. Med hele 450 varme hvite LED-lys, vil Star Trading Calgary virkelig gi deg den mest strålende juleopplevelsen.

Star Trading Calgary er et juletre som vil imponere både utendørs og innendørs. Det har en imponerende høyde på 210 cm og kommer med en grønn kabelfarge som sømløst integreres i juletreets estetikk. Grenene er permanent festet til stammen og kan enkelt felles ned når treet er montert. Denne smarte designen gjør monteringen enkel og problemfri, slik at du kan glede deg over treet uten unødvendig stress.

En av de mest slående egenskapene ved Star Trading Calgary er de 450 ferdig monterte varme hvite LED-lysene. Disse lysene skaper en blendende og glitrende effekt som sprer en herlig julestemning i rommet. Med ulike lysinnstillinger kan du tilpasse belysningen etter dine preferanser og skape den perfekte atmosfæren.

Star Trading Calgary er ikke bare et vakkert juletre, men også et tre som er bygget for kvalitet og holdbarhet. Med sin sterke grankonstruksjon og pålitelige paraplytre-design, kan du være trygg på at treet vil stå stabilt gjennom hele juleperioden.

For de som er ute etter det beste i premiumsegmentet, er Star Trading Calgary det ultimate kunstige juletreet. Med sitt blendende utseende, enkel montering og imponerende 450 LED-lys, vil dette treet gi deg en juleopplevelse du sent vil glemme. Skap luksus og magi i hjemmet ditt med Star Trading Calgary.

Spesifikasjoner

 • Høyde210 cm
 • Bredde140 cm
 • Antall lys: 450
 • Vekt: 16.92 kg

Oppsummert

 • Luksuriøst juletre med 450 LED-lys
 • Enkel montering og holdbar konstruksjon
 • Skaper en strålende julestemning i hjemmet

Les mer →

6. Markslöjd Granlund – Beste til veggen

Juletre Markslöjd Granlund Snø for Vegg

SJEKK PRISEN →

Å ha et vakkert juletre i hjemmet er en viktig del av julefeiringen. Men hva om du har begrenset plass? Da er Markslöjd Granlund det ideelle valget for deg. Dette unike halve juletreet festes enkelt på veggen og gir deg den magiske julestemningen uten å ta opp verdifull gulvplass.

Markslöjd Granlund er et snødekket halvt juletre i plast som er spesialdesignet for å passe mot en vegg. Dette innovative konseptet gjør det enkelt å ha et juletre selv om du har begrenset plass i hjemmet ditt. Du kan plassere treet i gangen, på soverommet eller hvor som helst du ønsker å skape den rette juleatmosfæren.

Treet leveres med en LED-slynge som har 120 lyspunkter og en 5 meter lang grønn strømledning. Dette gir treet en fortryllende glød som skaper den perfekte julestemningen. Du kan være sikker på at treet vil skinne vakkert gjennom hele juletiden. Med sin transformator er treet også trygt å bruke.

Markslöjd Granlund kommer i en kombinasjon av grønt og hvitt, som gir treet et friskt og snødekket utseende. Dette unike designet vil definitivt tiltrekke seg oppmerksomhet og legge til en ekstra touch av magi i rommet ditt.

For deg som ønsker et kunstig juletre, men mangler gulvplass, er Markslöjd Granlund det perfekte valget. Med sitt halve design som festes på veggen, kan du nyte den vakre juledekorasjonen uten å ofre plassen. Skap en magisk atmosfære med Markslöjd Granlund, det ideelle juletreet for deg med begrenset plass.

Spesifikasjoner

 • Bredde: 80 cm
 • Høyde: 210 cm
 • Dybde: 28 cm
 • IP-klasse: IP44

Oppsummert

 • Halvt juletre for veggmontering
 • LED-slynge og snødekket utseende
 • Perfekt for begrenset plass i hjemmet

Les mer →

7. Star Trading Ottawa – Sort juletre

Juletre Star Trading Ottawa

SJEKK PRISEN →

Julen er en tid for å skape minner og feire på en måte som er spesiell for deg. Hvis du ønsker å feire en litt annerledes jul, er Star Trading Ottawa det perfekte kunstige juletreet for deg. Med sitt sorte design og 260 blendende LED-lys vil dette treet gi deg en unik julestemning.

Star Trading Ottawa er et nydelig sort kunstig juletre som skiller seg ut fra tradisjonen. Dette dristige og moderne treet vil være en samtalestarter og gi et friskt pust til din juledekorasjon. Med sin høyde på 210 cm og en bredde/lengde på 120 cm, vil Star Trading Ottawa fylle rommet med sin elegante tilstedeværelse.

En av de mest unike egenskapene ved Star Trading Ottawa er at du kan justere grenvinkelen etter eget ønske. Greinene har ingen stopp, slik at du kan skape din egen unike stil og uttrykk. Dette gir deg muligheten til å skape et virkelig personlig juletre som passer din egen smak og preferanser.

Star Trading Ottawa kommer med hele 260 LED-lyskilder, som skaper en fantastisk julestemning. Med sitt daylight-lys sprer treet en herlig glød som vil gjøre julefeiringen ekstra spesiell. Enten du plasserer treet innendørs eller utendørs, vil det bli et imponerende syn som fanger oppmerksomheten til alle som ser det.

Star Trading Ottawa er det annerledes og unike kunstige juletreet som vil gi deg en minnerik og spesiell jul. Med sitt sorte design, justerbare greiner og blendende LED-lys, vil dette treet gi deg muligheten til å skape din egen unike julefeiring. Gjør julen ekstra spesiell med Star Trading Ottawa.

Spesifikasjoner

 • Vekt: 8.61 kg
 • Høyde:210 cm
 • Bredde:120 cm
 • Farge: Sort

Oppsummert

 • Annerledes kunstig juletre med sort design
 • 260 blendende LED-lys for spesiell julestemning
 • Justerbare greiner gir personlig uttrykk

Les mer →


Innkjøp av kunstig juletre – hva bør jeg tenke på?

Når man skal kjøpe et kunstig juletre, er det flere faktorer man bør vurdere for å sikre at treet man kjøper tilfredsstiller ens forventninger og passer inn i hjemmet. Julefeiringen er en tid fylt med glede og kjærlighet, og treet er et sentralt symbol for denne høytiden. Derfor er det viktig å velge et tre som skaper den rette stemningen.

Først og fremst bør man vurdere størrelsen på treet. Det er viktig å tenke på hvor mye plass man har til rådighet, og hvor stort et tre man ønsker. Kunstige juletrær kommer i en rekke størrelser, fra små bordmodeller til store trær på flere meter. Mål plassen hvor du planlegger å plassere treet for å unngå å kjøpe et tre som er for stort eller for lite. Det kan være lurt å huske at treet ikke bare skal passe inn i rommet i høyden, men også bredden.

Kvaliteten på treet er også en viktig faktor. Noen kunstige juletrær ser mer realistiske ut enn andre. Prisen kan ofte reflektere kvaliteten, men det er verdt å merke seg at et dyrere tre ikke alltid betyr et bedre tre. Se nøye på bildene hvis du kjøper online, og les anmeldelser for å få en idé om hva tidligere kjøpere synes. Er grenene tett sammenføyde? Har treet en naturlig grønnfarge, eller ser det unaturlig plastikkaktig ut? Dette er alle aspekter som kan påvirke hvor fornøyd du er med kjøpet.

Fordelene med et kunstig juletre er mange. For det første er de miljøvennlige, da de kan brukes år etter år, noe som reduserer behovet for å hogge ned ekte trær. For det andre krever de lite vedlikehold; det er ingen barnåler å rydde opp, og de trenger ikke vanning. De er også allergivennlige, noe som kan være en stor fordel for de som reagerer på ekte trær.

Dessuten kan mange kunstige trær være forhåndsdekorerte, noe som sparer tid og krefter. Til slutt er de trygge og brenner ikke lett, noe som gjør dem til et sikrere alternativ, spesielt for familier med små barn og kjæledyr. Til tross for disse fordelene, er det fortsatt viktig å huske på at et kunstig tre er en investering, og man bør derfor tenke nøye gjennom valget før kjøpet.

kunstig juletre test