Melkeskummer test: Disse 5 gir deg mest for pengene (2024)

melkeskummer test

På utkikk etter en ny melkeskummer? Vi har undersøkt flere av markedets mest populære melkeskummere for å finne det som best passer dine behov og ditt budsjett.

Melkeskummer test: For alle behov og prisklasser

VÅRE favoritter

  • God pris
  • Skummer melk på et knappetrykk
  • Varm og skummet melk på kort tid
SJEKK PRISEN →
  • Testvinneren
  • Funksjonsrik og tåler maskinvask
  • Kapsitet på 700 ml
SJEKK PRISEN →
  • Effektiv melkeskummer
  • God kapasitet og vakkert design
  • God pris
SJEKK PRISEN →

Med en ordentlig melkeskummer er det ikke lenger nødvendig å dra på café for å få en kaffeopplevelse i toppklasse. Og er det noe vi nordmenn virkelig liker, så er det kaffe i toppklasse.

En melkeskummer kan gjøre mye med måten man drikker, og opplever kaffen på. Man kan lage en luftig cappuccino, en søt kaffe latte og mange flere varianter. En melkeskummer er et godt valg for deg som allerede har apparat for å lage kaffe, men som ønsker å utvide sortimentet.

I undersøkelsen har modellene blitt vurdert etter kvalitet, pris, resultat og brukervennlighet.

BILDE PRODUKT
Severin Spuma 700
Med denne testvinnerenfår du en superfunksjonell melkeskummer av høy kvalitet. I følge oss finner du ikke bedre melkeskummer enn dette.
SJEKK PRISEN →
Champion Melkeskummer
Denne effektive melkeskummeren er perfekt for deg som handler på budsjett. Er du på utkikk etter en enkel og pålitelig modell, da vil denne innfri dine krav.
SJEKK PRISEN →
Sage Pro Melkeskummer
Melkeskummeren fra Sage byr på flere varierte innstiller som gir deg muligheten til å tilpasse melkeskummet etter din preferanse. Den er utviklet for å gi et enkelt, raskt og personlig resultat.Modellen passer utmerket for deg som er ute etter å briljere på kjøkkenet.
SJEKK PRISEN →

Her er markedets beste melkeskummere:

1. Severin Spuma Melkeskummer– Best I Test

Best i test melkeskummer

SJEKK PRISEN →

Flere troféer på hyllen

Modellen fra Severin er markedets mest populære modell, og en favoritt blant kritikerne. I flere tester, fra blant annet forbrukerliv og TestFazit, er den kåret til markedets beste melkeskummer.

Svært enkel å bruke

Severin er svært enkel i bruk, og veldig enkel å forstå. Den er spesielt utviklet for at en enklest mulig kan lage best mulig melkeskum. En fyller kun melk i beholderen og trykk på knappen, det er alt du trenger å gjøre for å få skummetmelk av profesjonell kvalitet.

Modellen leverer også et resultat i toppklasse. Konsistensen og luftigheten i melken er imponerende.

Stort utvalg av skumtyper

Med Severin har du mulighet til å lage en rekke forskjellige skum typer. Noen av disse er : varmt/kaldt skum, kompakt skum som kan ligge på toppen kaffen og varm melk uten skum.

Slik kan du lage den riktige typen melk til alle typer kaffe.

Forskjellige temperaturinnstillinger

Du har 5 forskjellige temperaturinnstillinger på maskinen: 45 grader, 50grader, 55 grader, 60 grader og 65 grader. Du kan derfor enkelt tilpasse temperaturen til det som best passer deg og kaffen.

Stor kapasitet og kannen er avtakbar

Hvis du har et større selskap er det ikke noe problem å lage melkeskum til alle sammen. Med Sevrin har du 700 ml med melkeskum som holder til flere kopper. I tillegg til dette er kannen avtakbar slik at du kan enkelt sette slummeren på stuen eller på et serveringsbord.

Godkvalitet, og enkel å vaske

Modellen kan vaskes i oppvaskmaskinen, og er derfor meget enkel å vedlikeholde.
Den har også høy kvalitet, og vil vare deg i mange år.

Oppsummert

🟢En allsidig modell som gir deg muligheten til å lage ulike typer skum med forskjellige temperaturer.
🟢Leverer et perfekt resultat hver eneste gang.
🟢Kan vaskes i oppvaskmaskinen
🟢Robust og elegant design.

Les mer →


2. Champion – Billig og bra

Champion melkeskummer

SJEKK PRISEN →

Enkel og pålitelig

Som en stor favoritt blant forbrukerene byr modellen fra Champion på høy kvalitet og en meget enkel bruk. Den er utstyrt med kun en knapp, og gir alltid et raskt og godt resultat.

Modellen passer best for den som ønsker et kjapt og godt resultat, som er praktisk å lage. Om en ønsker større variasjon burde man heller se på en av modellen som varierer i konsistens og temperatur.

Effektiv og brukervennlig

Når det kommer til brukervennlighet er det ingenting å klage på. Den har kun en knapp, og yter like godt hver eneste gang. Alt en trenger å gjøre er å tilsette melk og trykke på knappen så har man melkeskum.

Selv om den enkel, gir den et god resultat med luftig og god konsistens. Det er tydelig at champion har testet seg frem til den perfekte temperaturen og innstillingene for å levere optimal konsistens på melkeskummet. Da alt forarbeidet er gjort for deg er din jobb veldig enkel.

Enkel å rengjøre

Melkeskummeren har en nonstick overflate som forhindrer at melken brenner seg eller setter seg fast i metallet. På grunn av dette tar det kun noen få sekunder å rengjøre melkeskummeren etter bruk.

🟢Skummet blir perfekt hver eneste gang med god konsistens og smak
🟢Enkel å bruke da den har kun en knapp du må trykke på
🟢Rengjøringen tar kun noen få sekunder på grunn av nonstick overflaten

Les mer →


3. Sage Pro – Med Et Personlig Preg

Sage

SJEKK PRISEN →

Melkeskummeren fra Sage byr på flere varierte innstiller som gir deg muligheten til å tilpasse melkeskummet etter din preferanse. Den er utviklet for å gi et enkelt, raskt og personlig resultat.

Modellen passer utmerket for deg som er ute etter å briljere på kjøkkenet.

Produserer skummet raskt og effektivt

Etter at du har fylt i skummet og valgt de rette temperatur innstillingene tar det kort tid før skummet er klart. Dette er på grunn konstruksjonen og størrelsen på slummeren som gjør at temperaturen sprer seg raskere.

Vakkert og robust design

I tillegg til å fungere godt ser melkeskummeren også bra ut. Den er konstruert av rustfritt stål som gjør at den verken ruster eller lett får skrammer noe som resulterer i en melkeskummer som kan vare deg i flere år.

🟢Gir deg muligheten til å justere konsistensen og kvalitet etter din preferanse
🟢Lager skummet innen kort tid
🟢Vakkert og robust design

Les mer →


4. Krups Melkeskummer XL2000 – Pålitelig Melkeskummer

SJEKK PRISEN →

Krups er en populær melkeskummer i både cafeer og norske hjem. Modellen har fått gode tilbakemeldinger fra flere brukere og kritikere, og er en effektiv og pålitelig modell.

3 forskjellige typer skum

Krups gir deg et en overveldende med valg muligheter, men kun de du trenger. du får tre forskjellige skuminnstillinger: Cappuccino, latte og varm melk.

Siden skummeren tilpasser seg produktet du skal lage er det veldig oversiktlig og enkelt å bruke den. Etter at du har valgt en av valgene, lyser indikatoren opp og du kan følge med på prosessen igjennom det gjennomsiktige lokket.

Brukervennlig, og gir et godt resultat

Den er enkel å bruke og har vist seg å levere gode resultater uansett hvilken funksjon du bruker. Vi likte at det er kun tre funksjoner og at alle leverte et godt resultat.

Uten ledning – kan forflyttes hvor som helst

Melkeskummeren kan flyttes hvor du skulle ønske, og kan tas med både på tur, kontoret og i hagen.

Den er også utstyrt med en automatisk slukk-funksjon og et nonstick belegg som sørger for at den er driftssikker og enkel å rengjør.

🟢3 Ulike skum typer

🟢 kremaktig of mykt skum

🟢gjennomsiktig glass som lar deg følge med på prosessen

🟢god sikkerhet

🟢Trenger ingen ledning for at den skal fungere.

[maxbutton id=»4″ url=»x»

 

Har du allerede kjøpt deg en melkeskummer og er på utkikk etter en kaffetrakter, så anbefaler vi å lese vår kaffetrakter test.

Legg igjen en kommentar