Test av merkelapper: Disse 6 er best i test (2024)

Å holde orden kan være en utfordring i hverdagen. Enten det er i kjøkkenet, på barnerommet, på kontoret, eller i verkstedet, kan merkelapper være redningen for å holde oversikt og system. Men med et hav av ulike merkelapper å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvilke som er de beste for akkurat ditt behov. Derfor har vi gjort jobben for deg og satt sammen en produkttest der vi presenterer de beste merkelapper på markedet i forskjellige segmenter.

Vi har undersøkt ulike merkelapper for forskjellige bruksområder, fra kjøkkenet til kontoret, fra barnerommet til verkstedet. Vi har sammenlignet forskjellige typer merkelapper basert på forskjellige kriterier som holdbarhet, lesbarhet, brukervennlighet, design, og hvor godt de fester seg til forskjellige materialer.

Vi vet at forskjellige folk har forskjellige behov, og derfor har vi sørget for å inkludere en rekke merkelapper i vår test. Kanskje trenger du noe robust og holdbart for verktøyet i verkstedet, eller kanskje du er ute etter mer estetisk tiltalende merkelapper for å organisere kjøkkenskuffene. Uansett hva dine behov er, er vi sikre på at du vil finne noe som passer for deg i vår omfattende guide.

Nederst har vi skrevet noen tips om hva du bør tenke på når du skal kjøpe merkelapper.

Lyst til å vite mer? Les videre for en gjennomgang av favorittene.

Merk at mintest.no er en side for samletester. Våre tester er basert på innhenting av informasjon fra troverdige kilder og produsenter. Vi har ikke testet de ulike produktene omtalt i denne testen selv. 

Merkelapper test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
HERMA Premium
HERMA Premium merkelapper er testvinneren på markedet. Deres allsidighet, høykvalitetsmaterialer og brukervennlighet gjør dem ideelle for alle utskriftsbehov. Et pålitelig valg for profesjonelle og hjemmebrukere.
SJEKK PRISEN →
Avery Multi-Purpose Labels
Avery Multi-Purpose Labels er det beste valget for håndskrevne merkelapper. Med pålitelig klister og enkel håndskrivingsfunksjon, kan de brukes til forskjellige formål på kontoret og hjemme.
SJEKK PRISEN →
Capture
Capture merkelapper tilbyr et enormt utvalg med forskjellige størrelser, ideelt for organisering og merking. Med fjernbart klebemiddel og høy kvalitet gir de deg fleksibilitet og pålitelighet.
SJEKK PRISEN →
Avery assorted colors
Avery Assorted Colors merkelapper er det beste valget for fargekoding. Med en bredt utvalg av farger og størrelser, hjelper de deg med å organisere og identifisere forskjellige kategorier på en effektiv måte.
SJEKK PRISEN →
Leitz Icon
Leitz Icon er det beste valget for utskriftbare merkelapper. Med enkel utskifting av patroner og fokus på miljøvennlighet, kan du skape profesjonelle merkelapper til multiformål oppgaver. Tydelige og presise utskrifter hver gang.
SJEKK PRISEN →
HERMA Special
HERMA Special er de beste runde merkelappene på markedet. Med en matt overflate og høykvalitets spesialpapir, gir de et profesjonelt utseende. Kompatible med ulike skrivere og en problemfri bearbeiding.
SJEKK PRISEN →

1. HERMA Premium – Best i test

ERMA Premium - Permanet adhesiv - hvit merkelapper

SJEKK PRISEN →

Når det gjelder merkelapper, er det viktig å finne produkter av høy kvalitet som oppfyller alle dine behov. I vår grundige gjennomgang har HERMA Premium vist seg å være det beste alternativet på markedet i dag. Disse selvklebende merkelappene i A3-format er ideelle for attraktiv og enkel design av plakater, skilt, merking på messer, i butikkvinduer og salgslokaler. La oss utforske hvorfor HERMA Premium fortjener sin plass som vår testvinner, og beste merkelapper på markedet.

En av de mest imponerende egenskapene til HERMA Premium er dens allsidighet. Disse merkelappene passer perfekt til alle PC-skrivere, kopimaskiner og er også egnet for farge-laserskrivere og fargekopimaskiner. Uansett hvilken enhet du bruker, kan du være trygg på at HERMA Premium vil levere optimale resultater. Papiret av høy kvalitet og med høy oppløsning garanterer perfekt tonerfiksing og utmerkede resultater ved laserskriving, selv ved høy oppløsning.

En annen viktig faktor som gjør HERMA Premium til vår testvinner er kvaliteten på materialene som brukes. Disse merkelappene er laget av et førsteklasses spesialmateriale som er klorfritt bleket og inneholder ikke løsemidler. Dette betyr at du kan bruke dem med trygghet, vel vitende om at de ikke vil forårsake skade eller avgi skadelige stoffer. HERMA Premium er et miljøvennlig valg som gir deg pålitelige merkelapper uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Oppsummert

 • Allsidige merkelapper for plakater, skilt og merking
 • Høykvalitetsmaterialer, miljøvennlige og brukervennlige
 • Optimal utskriftskvalitet og pålitelige resultater

Les mer →

2. Avery Multi-Purpose Labels – Beste til håndskriving

Avery Multi-Purpose Labels

SJEKK PRISEN →

Med 1800 etiketter i hver pakke og en størrelse på 13 x 8 mm, kan du enkelt og smart merke alt fra mapper og hyller til matpakker og flyttekasser.

Avery Multi-Purpose Labels er spesielt utformet for håndskriving. Uansett om du bruker tusj, kulepenn, markør eller blyant, kan du enkelt skrive på disse etikettene med hvilket som helst skriveverktøy du har for hånden. Dette gjør dem utrolig praktiske og allsidige for en rekke bruksområder.

En av fordelene med disse merkelappene er deres pålitelige klister. De klamrer seg godt fast og sikrer at etikettene forblir på plass over tid. I tillegg kommer de i en praktisk mappe som gjør oppbevaring og organisering enkelt mellom bruk. Du vil spare mye tid og unngå manglende oversikt ved å bruke denne enkle og effektive etikettløsningen på kontoret, på skolen og hjemme.

Avery Multi-Purpose Labels er den ideelle løsningen for å opprettholde orden og oversikt. Enten det er i profesjonell eller personlig sammenheng, vil disse merkelappene hjelpe deg med å holde styr på viktige ting og eiendeler. Med deres pålitelige klister og enkel håndskrivingsfunksjon, er Avery Multi-Purpose Labels beste merkelapper for håndskriving.

Oppsummert

 • Pålitelige merkelapper for håndskriving
 • Allsidig løsning for organisering og merking
 • Enkel håndskriving, praktisk og pålitelig klister

Les mer →

3. Capture Fjernbart adhesiv – Fleksible

Capture Fjernbart adhesiv merkelapper

SJEKK PRISEN →

Capture merkelapper er det ideelle valget for deg som ønsker et enormt utvalg av merkelapper i forskjellige størrelser. Med 33600 etiketter i størrelsen 69 x 29 mm, vil du ha rikelig med alternativer tilgjengelig for å organisere og merke det du trenger.

Capture merkelapper er av høy kvalitet og designet med fjernbart klebemiddel. Dette betyr at du kan feste dem på forskjellige overflater og enkelt fjerne dem når det er nødvendig, uten å etterlate limrester. Denne fleksibiliteten gjør Capture merkelapper svært anvendelige i en rekke situasjoner.

Med et enormt utvalg av merkelapper til din disposisjon, kan du enkelt tilpasse størrelsen etter behov. Enten du trenger å merke produkter, organisere dokumenter eller opprette personlige etiketter, vil Capture merkelapper være det beste valget for deg. Deres fleksibilitet og variasjon gir deg friheten til å skreddersy merkingen etter dine behov og preferanser.

Capture merkelapper er det beste alternativet for deg som ønsker et bredt utvalg av merkelapper med forskjellige størrelser. Deres høy kvalitet, fjernbare klebemiddel og allsidighet gjør dem til et pålitelig valg for organisering og merking. Enten det er på kontoret, hjemme eller på skolen, vil Capture merkelapper hjelpe deg med å holde orden og struktur.

Oppsummert

 • Enormt utvalg av merkelapper i forskjellige størrelser
 • Fleksibelt fjernbart klebemiddel for enkel bruk
 • Høy kvalitet og pålitelighet for organisering og merking

Les mer →

4. Avery assorted colors – Fargekoding

Avery assorted colors

SJEKK PRISEN →

Hvis du bruker en fargekodingsystem på kontoret, vet du hvor viktig det er å ha pålitelige merkelapper som kan hjelpe deg med å organisere og identifisere forskjellige kategorier. Avery Assorted Colors merkelapper er beste merkelapper når det kommer til fargekoding. Med en pakke på 96 runde merkelapper i størrelsen 18 mm, får du et bredt utvalg av farger som vil gjøre livet ditt «mer fargerikt».

Avery Assorted Colors merkelapper er ideelle for ulike bruksområder. Enten du ønsker å lage en fargekodet veggplanlegger, merke dokumenter eller kategorisere forskjellige elementer, vil disse merkelappene hjelpe deg med å organisere på en effektiv måte. Den permanente adhesiven sikrer at merkelappene holder seg godt på plass, uansett hvor du plasserer dem.

Fargekoding er et nyttig verktøy for å skape orden og struktur i arbeidet ditt. Ved å bruke Avery Assorted Colors merkelapper kan du tilpasse fargekodingen etter dine spesifikke behov. Velg blant forskjellige farger for å skape et system som fungerer best for deg og ditt arbeidsmiljø.

Avery Assorted Colors merkelapper er det beste valget for fargekoding. Med deres omfattende utvalg av farger og størrelser, kan du enkelt skape en visuell organisasjon som er både effektiv og estetisk tiltalende. Spar tid, oppnå bedre struktur og gi livet ditt litt mer farge med Avery Assorted Colors merkelapper.

Oppsummert

 • Beste merkelapper for fargekoding
 • Omfattende utvalg av farger og størrelser
 • Permanente adhesiver sikrer pålitelig festing

Les mer →

5. Leitz Icon – Maskinskrevne

Leitz Icon - Hvit - Roll

SJEKK PRISEN →

Kanskje håndskriften din ikke er like god som den en gang var? Med Leitz Icon kan du enkelt og effektivt lage profesjonelle merkelapper til multiformål oppgaver.

Leitz Icon er utstyrt med en praktisk snap-on patron som gjør utskifting enkelt og problemfritt. Du kan skrive ut på papirkort med en bredde på opptil 57 mm, og takket være det intelligente kortopbevarings-labelpatronsystemet kan du enkelt se hvilken tape som er satt i maskinen og hvor mange etiketter som er igjen.

En av fordelene med Leitz Icon er at den bruker et papirmateriale i stedet for klæbemiddel. Dette gjør at merkelappene har en miljøvennlig profil, og patronen er til og med laget av resirkulert papir. Du kan derfor være trygg på at du velger et produkt som tar hensyn til miljøet.

Med Leitz Icon kan du skrive ut merkelapper av høy kvalitet som passer til dine behov. Uansett om du trenger navneskilt, avtalekort eller andre typer etiketter, vil Leitz Icon levere profesjonelle resultater. Du trenger ikke bekymre deg for håndskriften din, da maskinen gir deg en presis og tydelig utskrift hver gang.

Leitz Icon er det beste valget for deg som ønsker utskriftbare merkelapper. Med enkel utskifting av patroner, bredt utvalg av utskriftsmuligheter og fokus på miljøvennlighet, er Leitz Icon den perfekte følgesvennen for kontoret eller når du er på farten. Spar tid, få profesjonelle resultater og gjør merkelappene dine virkelig imponerende med Leitz Icon.

Oppsummert

 • Beste merkelapper for utskrift
 • Enkel utskifting av patroner
 • Fokus på miljøvennlighet og profesjonelle resultater

Les mer →

6. HERMA Special – Beste runde merkelapper

HERMA Special - Papir - matt - fjernbart selv

SJEKK PRISEN →

MSR
Når det kommer til runde merkelapper, er HERMA Special det beste valget på markedet. Disse matte merkelappene, med en diameter på 85 mm, tilbyr enestående kvalitet og funksjonalitet som vil imponere deg.

HERMA Special merkelapper er laget av høykvalitets spesialpapir som er klorfritt bleket. De har en matt overflatefinish som gir et elegant og profesjonelt utseende. Enten du bruker dem til personlig bruk eller i en bedriftssammenheng, vil HERMA Special merkelapper gi et imponerende resultat.

Disse merkelappene er perfekte for alle typer PC-skrivere, inkludert laserskrivere, blekkskrivere og punktmatriseskrivere. De er også kompatible med kopimaskiner og multifunksjonsmaskiner. Med sin høye oppløsning og spesielle etikettpapir garanterer de perfekt tonerfiksing og best mulige utskriftsresultater, selv ved høy oppløsning.

En annen fordel med HERMA Special merkelapper er deres problemfrie bearbeiding. De har en beskyttende kant rundt hele etiketten, noe som gjør det enkelt å håndtere dem uten å skade eller rive dem. I tillegg har de en optimal planhet, slik at de ligger flatt og jevnt på underlaget.

HERMA Special merkelapper er det beste valget for runde merkelapper. Deres matte overflatefinish og høye kvalitet gir et profesjonelt utseende. Uansett om du trenger merkelapper til personlig bruk, arrangementer eller forretningsformål, vil HERMA Special merkelapper imponere deg med sitt resultat. Rett og slett beste merkelapper med rundt design.

Oppsummert

 • Beste runde merkelapper med matt overflate
 • Høykvalitets spesialpapir for profesjonelt utseende
 • Kompatibel med forskjellige skrivere 

Les mer →


Innkjøp av merkelapper – hva bør jeg tenke på?

Når du skal kjøpe merkelapper, er det flere faktorer du bør vurdere.

Først, vurdere materialet til merkelappen. Den skal være robust og tåle daglig bruk. Hvis det er til klær, bør de tåle både vask og stryking.

Neste, se på størrelsen og formen på merkelappene. De bør være store nok til å være lesbare, men ikke så store at de blir påtrengende.

Tenk på hvordan merkelappene festes. Noen er selvklebende, mens andre må syes på. Velg det som passer best for deg.

Design er også viktig, spesielt hvis merkelappene skal brukes på barnas klær eller eiendeler. Velg lyse og attraktive farger som barna vil like. Sist, men ikke minst, sjekk pris og kvalitet. Det kan være fristende å gå for de billigste merkelappene, men husk at kvalitet ofte koster mer.

I vår test finner du mange gode alternativer til forskjellige bruksområder.

beste merkelapper