Overvåkningskamera test: Her er forbrukernes 5 favoritter (2024)

Overvåkningskamera test

 

Et utendørs sikkerhets kamera gjør det enkelt for deg å holde oversikten over hva som foregår på terrassen eller utenfor ytterdøren. Det kan hjelpe deg gi en følelse av trygghet hvis noe skulle skje da du har alt på kamera. Overvåkningskameraet vi anbefaler til jobben er Google Nest Cam Outdoor. Selv om du trenger et abonnemang for å utnytte premium funksjonene mener vi at det er verdt det. Du kan sette aktivitets soner, lagre vidoene som durer og går 24/7. Den er som en personelig agent som konstant følger med og sender deg varsler på telefonen hvis det skulle være noen bevegelse utenfor.

VÅRE favoritter

  • Innendørs og utendørs
  • Nattsyn
  • Full Hd og 180 graders synsvinkel
SJEKK PRISEN →
  • Sikkerhet uansett vær
  • På telefon - hele tiden
  • Klart som dagen. Også om natten
SJEKK PRISEN →
  • 2k-video med Hdr
  • Inbyggd spotlight
  • Visningsvinkel på 160 grader
SJEKK PRISEN →

Overvåkningskamera test – Her er våre favoritter

1. Nest Cam Outdoor – Best i Test

SJEKK PRISEN →

Nest Cam Outdoor er et wifi styrt overvåkningskamera som filmer i 1080p og har en wide angle view som sørger for at kamerat for med seg alt. Den kan også spille inn og ta inn lyd slik at du kan holde en samtale med den som står utenfor døren. Kameraet er 100% vanntett sammen med kablene og utstyret. Når du bestiller Nest Cam Outdoor får du med alt du trenger at utsyr som gjør det enkelt å installere kamerat hvor enn du skulle ønske.

Nest Cam outdoor kan integreres med en rekke programmer som lar deg bruke kamerat til å aktivere lys, termostat eller andre smart løsninger i hjemmet. Kameraet filmer med en 130 graders vinkel og du kan 8 x zoome i live vidoen.

Sammenlignet med andre overvåkningskameraer er Nest Cam Outdoor på et nytt nivå. Med Google sin cloud lagring kan du overvåke konstant. Nest Cam Outdoor er en av de første til å integrere dette. Det krever stor lagring og kapasitet for å utføre denne funksjonen, men google har løst problemet perfekt.


2. Logitech Circle 2

SJEKK PRISEN →

Logitech cicle 2 har mye av de samme funksjonene som nest Cam outdoor, men den har noen essensielle mangler som gjør at Nest Cam Outdoor vinner duellen. Logitch Cicle 2 har gratis sky lagring i 24 timer og du har muligheten til å oppgradere til større pakker hvis du ønsker dette. For et overvåkningskamera koster det 30kr/måneden og med flere kamera koster det 100kr.

Logitch tar ikke opp video 24/7, men den starter filmingen kun når det er bevegelse i bildet. Dette er for å spare på kapasitet og lagringsplass. I testene våre fant vi at dette ikke var noen stor nedside da kameraet er flink til å fange opp bevegelser selv om de er små.

Sammenlignet med Nest Cam Outdoor er ikke Circle 2 like god med tanke på video kvalitet og fleksibilitet. Circle 2 har en 3 meter lang installasjons ledning som begrenser hvor du kan plassere kameraet sammenlignet med Nest Cam som kjøres på Wifi nettet.


3. Arlo Pro 3 VMS4240P-100EUS

SJEKK PRISEN →

Arlo Pro 3 er et kompakt overvåkningskamera som kan brukes med trådløs tilkobling som gjør at den er super enkel å installere. Den er utstyrt med kraftige batterier som gjør dette mulig. Etter en ladning varer batteriene i flere måned selv ved hyppig bruk.

Med tanke på kamera kvalitet er Arlo Pro 2 på samme nivå som Nest Cam Outdoor. Den filmer i 1080p og filmer 130 grader.

Arlo Pro er det eneste overvåkningskameraet på listen vår som tilby gratis sky lagring i 7 dager. Når 7 dager har gått restarted kameraene for å forhindre at filmingen stopper opp og at lagringsdisken går full. I tillegg til dette sparer det på batteriene, men det har også en stor nedside.

I testene våre merket vi har det var rom i mellom hvert opptak som gjør at viktige klipp og tidspunkt kan gå glemt og ikke bli filmet. På grunn av dette er ikke Arlo Pro 3 et overvåknignskamera vi anbefaler vi hjemmets sikkerhet, men heller hvis du ønsker et kamera som kan brukes til å sjekke inn på hunden, barne eller andre aktiviteter.


4. Netatmo Presence Home Kamera

SJEKK PRISEN →

Netatmo er et moderne overvåkningssystemet som gir et godt bilde sammen med en kraftig lampe som lyser opp. Den har et av de beste kameraene vi har sett, men på grunn av den avanserte installasjonen var vi nødt til å sette den på 4.plass.

Inkludert i kameraet får du et godt lagring og smart varslingssystem som er enkelt tilgjengelig i appen. På grunn av deres avanserte teknologi kan du sette opp varslinger utifra om det er mennesker, dyr eller en bil inn i bildet.

Den har de grunnleggende funksjonene på plass, men vi savnet funksjoner som timeplan og aktivering fra appen. Designet kan vi heller ikke skryte av da det ser noe strengt ut og gjør at det er vanskelig for nybegynnere å komme i gang.


Hvem er vår Overvåkningskamera test tilegnet?

Hvis du har et overvåkningskamera som peker mot terassen,, garasjen eller ved ingangsdøren kan du få en innsikt i hva som skjer utenfor på kveldstid eller når du er bortreist. Om noen skulle prøve å pirke opp ytterdøren, stjele posten din eller at det er rotter i søppelen din så vil du se det. Med den nye teknologien har overvåkningskameraene muligheten til å varsle deg hvis det er bevegelse utenfor huset ditt. Når du får varslingen har du mulighet til å se igjennom mobilen din hva som foregår.

I tillegg til dette har du mulighet til å indentifisere personene som står utenfor døren din. Hvis det er en venn har du mulighet til å komunisere med de igjennom telefonen da de fleste overvåkningskameraene på listen vår har audio både inn og ut.

Det er ingen grensse på hva de ulike kameraene integreres med i dag. Du har tyv alarm, audio, termostat, lys aktivering og mye mer.

Hvordan valgte vi de ulike overvåkningskamera systemene

Når vi skulle finne de beste overvåkningskameraene på markedet var vi ute etter de med gode og praktiske funksjoner som er nyttig i hverdagen. I tillegg til dette ville vi ha et kamera som var enkelt å sette opp selv for de uerfarne.

Vi vet at det er forskjellige mennesker som kommer til å lese dette innlegget så derfor har vi også testet en rekke forskjellige kameraer med både wifi integrasjon, termometer og hack-proof kameraer.

Igjennom å lese eksisterende kunders tilbakemeldinger og resultater fra eksisterende test artikler fikk vi snevret ned listen til noen få kameraer. Disse analyserte vi med disse punktetene.

Bilde resolusjon: Når man skal kunne identifisere personer og se objekter tydelig er det viktig med en god bilde resolusjon. Vi fokuserte på  kameraer med 1080p video. Hvis du skulle finne et kamera med 720p burde det ikke koste deg mer enn 1000kr.

Hvor gode de fungerte på natten: Det er som oftest på natten de mystiske tingene skjer og derfor er det spesielt viktig at kameraet fungerer godt på denne tiden av døgnet. Vi anbefaler å teste ulike posisjoner på kameraet da vi så at dette ga gode resultater.

 Alarmer: Vi søkte også etter kameraer som ga alarm når det skjedde bevegelse i kameraet sitt bilde. Alarmen trengte ikke å gå av fra kameraet, men heller en notifikasjon på ipadden, pcen eller telefonen slik at du kunne ha mulighet til å sjekke kameraet uansett om du skulle være bortreist.

Lagringskapasitet: Et av de største problemene til billigere overvåknigns kameraer var lagringskapasiteten. Sky lagring er den optimale måten å lagre filmene på, men disse krever stor kapasitet og koster en del penger som betyr at du må betale ekstra i måneden for dette. Det finnes også kameraer med SD kort, minne pinne etc, men disse er langt fra praktiske da du må overføre filene til pcen selv.

Lyd: En av grunnene til at vi ønsket et kamera på kontoret var for å kommunisere med de som sto utenfor. «kom inn», «døren er åpen» etc. Dette kan du gjøre med modeller med lyd output og input, men dette er det ikke alle som har.

Smart-hjem integrasjoner: Smart hjem er noe som blir mer og mer populært for hvert år derfor lette vi etter kameraer som kunne integreres med forskjellige program som åpnet opp for flere tekniske muligheter.

Strømforsyning: Vi foretrekker kameraer som er drevet av batterier istedenfor ledning da disse er enklere og raksere å installere da det ikke kreves hverken en elektriker eller noen form for teknisk kunnskap. Baksiden med disse er at du må bytte batterier, derfor var dette et punkt vi sjekket i testen: Hvor lenge holder batteriene og får du en alarm når det begynner å bli tomt?

 

Legg igjen en kommentar