Parfyme test: Her er 11 favoritter (Menn & Damer)

parfyme test

Parfymenes behagelige og unike dufter har vært elsket av menn og kvinner i mange hundre år. I dag eksisterer det et godt utvalg av deilige dufter til kvinner og menn som bringer frem både harmoni, selvsikkerhet, glød og kjærlighet. Det som gjør parfymer så unike og ettertraktede er at de løfter frem en persons unike historie – parfymens dufter blir din signatur.

ALANI by Kenza er parfymefavoritten blant damer verden over. Denne vakre og kjærlige parfymen har vunnet kvinners hjerter på grunn av sin edelhet og herlige blanding av friske og fyldige dufttoner av blomster og krydder.

1 Million er en herreparfyme som har blitt selve signaturduften til verdens menn fordi den med en forførende sensualitet kombinerer maskulinitet med tøffhet og rikdom. Mesteren Paco Rabanne har klart oppgaven med å kombinere blodmandarin, rose, peppermynte og kanel på en banebrytende måte.

Parfyme test: De fem beste parfymene for damer

VÅRE favoritter

1. Deep Red 50 ml

SJEKK PRISEN →

Deep Red er en sensuell hemmelighet fra Hugo Boss for den forførende og eventyrlystne kvinnen. Denne varme og aromatiske parfymen egner seg like bra om dagen som om kvelden, og den gir en duft som du aldri kommer til å glemme – ingen andre for den saks skyld heller.

Deep Red har en freidig orientalsk duft med en nydelig kombinasjon av solbær, pære, grapefrukt, fresia og ingefær. Parfymen baker det hele sammen med musk og vanilje.

Deep Red parfymen fra Hugo Boss passer til alle kvinner, og er et valg du garantert vil elske.

Les mer →


2. Naomi Campbell 50 ml

SJEKK PRISEN →

Naomi Campbell er kjærlighet fanget i en dekorativ og designerrik glassflaske. Denne moderne kjendisparfymen er skapt med omtanke for alle kvinner som vil ha det lille ekstra. Parfymen er en behagelig blanding av magnolia, kokos, mandarin, bergamott, liljekonvall, rose og jasmin. Parfymen blir avrundet med tonka, sandeltre, karamell og vanilje.

Denne eksepsjonelt unike parfymen åpner opp sansene dine og roer ned kroppen din, samtidig så vil du jo lukte aldeles nydelig hele dagen og hele kvelden – og det er akkurat det en parfyme er skapt for. Naomi Campbell er utvilsomt verdt alle pengene.

Les mer →


3. La Vie Est Belle 100 ml

SJEKK PRISEN →

La Vie Est Belle er en manifestasjon av skjønnhet, og er alle kvinners drøm. Den ikoniske parfymen til Lancômes er skapt spesielt for den moderne, intelligente, fryktløse og arbeidsomme kvinnen som krever og oppnår perfeksjon.

La Vie Est Belle er en vakker parfyme som fanger inn din daglige suksess, og får deg til å dufte av selvsikkerhet og eleganse. Parfymens duft er fruktig og floral med sine noter av iris og epatchouli. Sødmen er søt og fyldig, men ikke ubehagelig. Den legger seg mykt på huden din, og løfter også opp din naturlige sent.

Les mer →


4. Thank u next 30 ml

SJEKK PRISEN →

Er du en fan av Ariana Grande, vil du helt klart bli fan av hennes kjendisparfyme også. Parfymen hennes, som kommer i en hjerteformet glassbeholder, er oppkalt etter låten hennes som knuste alle rekorder på Spotify og YouTube over natten. Denne parfymen lever opp til låtlengden den er oppkalt etter.

Thank u next bobler over av aromatiske dufter som består av pære, villbringebær, kokos og roseblader. Det er også et hint av sprø makroner. Vi kan slå fast at denne herlige parfymen rocker, og får deg til å stråle som en superstjerne.

Les mer →


5. ALANI by Kenza 50 ml

SJEKK PRISEN →

Parfyme blir din signatur, en del av deg – det forteller din historie, og hvilken parfyme du velger blir avgjørende for hvordan historien din blir tolket av menneskene du møter på i livet ditt. ALANI by Kenza er en parfyme som oser av suksess og lykke. Den edle parfymen gir deg en forfriskende duft av blomster og søt frukt. Det er en kombinasjon av søthet og krydder som gjør denne parfymen så særegen, men aldri ubehagelig for sansene.

ALANI by Kenza er et utmerket valg for alle damer.

Les mer →


Parfyme test: De fem beste parfymer for menn

VÅRE favoritter

1. One Million 100 ml

SJEKK PRISEN →

Denne designerduften fra Paco Rabanne er en bestselger over hele verden, og det kommer ikke som noen stor overraskelse. 1 Million har en orientalsk, himmelsk duft som bringer sexy og tøffheten frem hos alle menn.

Paco Rabanne har klart å kombinere blod mandarin, peppermynte, rose og kanel på en forførisk og mystisk måte som vekker fantasien. 1 Million lukter selvsikkerhet, og det er en duft som holder hele dagen og hele natten og passer til alle menn. Denne parfymen har blitt mennenes signaturduft.

Selve flasken ser ut som en gullbarre, og den skal symbolisere makt og rikdom.

Les mer →


2. Le Male 125 ml

SJEKK PRISEN →

Jean Paul Gaultier Le Male er en parfyme som har mestret kunsten med å kombinere kraftighet og sårbarhet på en velduftende og fornyende måte, og dette er nok grunnen til at denne minneverdige parfymen er svært populær og ettertraktet blant menn.

Le Male sin attraktive designerduft utgjøres av mint, kardemomme, bergamott, appelsinblomst, karve, kanel, vanilje, sandeltre og amber. De ulike duftene balanserer hverandre i behagelige og maskuline toner. Le Male er designet for sterke og modige menn på sin vei mot suksess.

Les mer →


3. Invictus 100 ml

SJEKK PRISEN →

Paco Rabanne er en mester i å lage banebrytende parfymer, og denne parfymen som kommer i en pokal er selve definisjonen av suksess. På en leken, atletisk og moderne måte er Ivictus en spenstig blanding av dufttonene grapefrukt, laurbladbær, jasmin, guaiactre, patchouli, eikemose og ambra.

Invictus passer for alle menn, og den holder deg frisk og attraktiv hele dagen. Dette parfymemerket er utvilsomt verdt pengene dine. Paco Rabanne designet Invictus for vinnere og denne maskuline parfymen åpner sansene på en sensuell måte og får helt klart mennesker til å legge ekstra godt merke til deg.

Les mer →


4. Basic Instinct 40 ml

SJEKK PRISEN →

Hvis du er på jakt etter en parfyme som du kan bruke hver dag, og som er nedtonet, men samtidig frisk og behagelig, er Basic Instinct uten tvil parfymen for deg. Denne parfymen egner seg for alle menn, i alle situasjoner og livsfaser.

Basic Instinct bygger på varme og forførende dufttoner, som varmer hjertet ditt, av lavendel, rose og melon. Dypere toner av tre og musk gjør denne parfymen maskulin, og duften holder seg frisk og tydelig hele dagen.

Parfymen kommer i lekker flaske som i tillegg gjør seg svært godt som en ekstra detalj på badet.

Les mer →


5. Classic 100 ml

 

SJEKK PRISEN →

Denne perfekte parfymen for menn har fått navnet sitt av en åpenbar grunn. Dette er en harmonisk parfyme som virker så oppløftende i hverdagen at du ikke kan unngå å elske Classic av Sergio Tacchini.

Harmonien skapes av en innovativ blanding av bergamott, rosmarin, lime, nellik, lavendel og sitronblad. Den fruktige blandingen har også et hint av det orientalske og majestetiske gjennom duftnotene patchouli, vetiver og sandeltre.

Classic er en ungdommelig og lattermild parfyme som åpner sanseverdenen din, løfter humøret ditt og bringer fram en lekende selvtillit – og alt dette i en snerten innpakning.

Les mer →


Hvordan velger du den riktige parfymen?

Det finnes mange deilige og populære parfymer der ute. Den aller beste måten å finne en parfyme på som bringer fram din personlighet og dine ønsker, er rett og slett å prøve seg fram. Test ut prøver for å se hvordan de kjennes og føles mot huden din. Dersom du er usikker, kan det være svært lurt å be om råd og hjelp. Parfymer kan sammenlignes med en god venn; den må velges ut med nøyaktig og omtanke.

Dufter forskjellig fra person til person

Det er viktig at du ikke kjøper en parfyme kun fordi den lukter godt på en du kjenner. Duften til en parfyme vil nemlig variere fra person til person. Dette skyldes at huden din har sin egen duft, og denne blander seg med parfymens. Derfor kan det godt skje at en parfyme som lukter deilig på en venninne, ikke lukter fullt så godt på deg. Ved siden av dette kan også temperaturen ha noe å si for duften. Det er også slik at lette parfymer passer godt om dagen, mens du kan bruke tyngre parfymer om kvelden.

Hvilke dufter liker du?

Tenk også gjennom hvilke dufter du liker. Hva er det som gjør deg glad? Hva skal parfymens dufttoner minne deg om? Liker du sterke og markante dufter, eller liker du det mer milde og søte? Er det fruktige og lekne dufttoner du er på jakt etter? Skal parfymen kun brukes i spesielle anledninger, eller er det en hverdagsparfyme du først og fremst er interessert i?

Når du vet hva du vil ha, vil du garantert finne den riktige parfymen for deg.

Hvordan bør du bruke parfyme?

Det anbefales at du bruker parfymen forsiktig og diskre. Sprayer du på for mye vil duftene bli overveldende og for sterke, og da får du ikke frem de naturlige og herlige dufttonene som gjør parfymen så spesiell.

Noen sprayer parfymen i luften og går gjennom den, men du kan også ta litt på fingeren din og påføre godlukten på håndleddene og på halsen ved ørene. Er parfymen mild, kan du uten problemer påføre litt mer enn hvis parfymen har sterke toner. Begynn forsiktig og bygg deg opp til perfeksjon. Husk at parfymen skal få frem deg.

2 kommentarer om “Parfyme test: Her er 11 favoritter (Menn & Damer)”

Legg igjen en kommentar