Test av Reisepute: De 7 beste på markedet (2024)

Nakkeputer er en nødvendighet for mange reisende, enten det er på lange flyreiser, tog- eller bilturer, og til og med for en behagelig hvile hjemme. I 2024 har markedet for nakkeputer eksplodert med mange spennende og innovative design som gir ulike nivåer av komfort og støtte. For å hjelpe deg med å finne den perfekte reiseputen, har vi samlet og testet noen av de mest populære og interessante modellene som er tilgjengelige i år.

Nakkeputer kommer i forskjellige materialer, former og størrelser, som memory foam, mikroperler, oppblåsbare alternativer og mer. Noen modeller inkluderer til og med ekstra funksjoner som lommer, hette eller innebygd musikkavspilling. Med et så stort utvalg av produkter tilgjengelig, kan det være en utfordring å vite hvilken nakkepute som er best egnet for dine behov og preferanser.

I denne grundige testen vil vi evaluere hver nakkepute basert på kriterier som komfort, støtte, materialkvalitet, justerbarhet, brukervennlighet og pris. Vi vil også ta hensyn til spesielle funksjoner og innovative designelementer som kan gi en unik opplevelse og forbedre den generelle ytelsen til puten.

Ved å lese denne testen vil du få innsikt i hvilke nakkeputer som skinner på ulike områder, og forhåpentligvis finne den ideelle modellen som vil hjelpe deg med å sove komfortabelt og våkne opp uthvilt, uansett hvor du befinner deg.

Nederst har vi skrevet noen tips om hva du bør tenkte på når du skal kjøpe nakkepute.

Lyst til å vite mer? Les videre for en gjennomgang av favorittene.

Merk at mintest.no er en side for samletester.Våre tester er basert på innhenting av informasjon fra troverdige kilder og produsenter. Vi har ikke testet de ulike produktene omtalt i denne testen selv. 

Reisepute test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
REZT Reisepute
REZT Reisepute er den ultimate løsningen for de som lider av nakkesmerter under reise. Med perfekt kurveformet design gir denne nakkeputen støtte til nakken og hindrer at hodet faller fremover. Den er laget av førsteklasses memory foam som gir komfort og varig pute.
SJEKK PRISEN →
Avion Voyager
Avion Voyager nakkepute gir økt komfort og støtte under reise. Nakkeputen har en knapp i fronten som gir støtte og hindrer hodet fra å falle fremover. Den er laget av fleece stoff og har en hempe for å feste den på kofferten eller sekken. Bruken av mikroperler gir nakkeputen ekstra støtte og komfort.
SJEKK PRISEN →
Rubicson Komfortabel Nakkepute
Rubicson Komfortabel Nakkepute tilbyr en avslappende massasje med justerbar vibrasjon i to nivåer som kan redusere nakkesmerter, muskelspenninger, hodepine og stress under reiser. Nakkeputen passer både store og små nakker, er laget av myke materialer for ekstra komfort og er lett å ta med seg på reise.
SJEKK PRISEN →
Go Travel The Snoozer
Go Travel The Snoozer er en oppblåsbar nakkepute med patentert "lav bakkant"-design som passer tett rundt hodet og forhindrer at hodet faller sidelengs. Den er kompakt og rengjøringsvennlig, og reduserer nakkeproblemer på lange reiser.
SJEKK PRISEN →
Go Travel Supreme Snoozer
Go Travel Supreme Snoozer er en oppblåsbar nakkepute med en innovativ blanding av memory foam og luft som gir en skreddersydd støtte og optimal komfort under reisen. Nakkeputen har en flate bak som passer tett rundt hodet, sklisikker bakside og et supermykt, vaskbart trekk.
SJEKK PRISEN →
Wellpur Stranda
Wellpur Stranda er en nakkepute med bambuskull som gir optimal støtte og komfort under reisen. Nakkeputen er laget av trykkavlastende AIR memoryskum og tilført fuktabsorberende bambuskull. Trekket i 100% polyester kan vaskes på 60°C, og størrelsen på nakkeputen er 30x33x9 cm, noe som gjør den perfekt for reiser.
SJEKK PRISEN →
Go Travel Snoozer Reisepute
Go Travel Snoozer er en oppblåsbar nakkepute med et patentert "flat-back"-design som passer godt rundt hodet og nakken. Nakkeputen har oppblåsbare sidekamre som hindrer hodet fra å falle sideveis og en praktisk bæreveske som holder puten ren når den ikke er i bruk.
SJEKK PRISEN →

Artikkelen er en annonse, da den er sponset av våre samarbeidspartnere. Du finner ansvarsfraskrivelsen nederst i artikkelen.

1.REZT Reisepute – Vår Favoritt

SJEKK PRISEN →

For mange kan reising føre til nakkesmerter, spesielt på lange turer hvor man må sitte stille over lengre perioder. REZT Reisepute er en nakkepute som skiller seg ut fra resten og tilbyr den perfekte løsningen for de som lider av nakkesmerter under reisen.

Med sin perfekte kurveformede design gir denne nakkeputen støtte til nakken og hindrer at hodet faller fremover. REZT Reisepute kan justeres i størrelse og vinkel, og passer derfor til alle nakkestørrelser. Den kan gi støtte og komfort der det trengs.

Det er ikke alltid lett å holde putene rene under reise, men dette er ikke et problem med REZT Reisepute.  Den er laget av et pustende og mykt magnetisk stoff med millioner av små mikroperler som gir maksimal komfort. Den har også en selvutviklet, svettebestandig trekk som kan vaskes i maskin, slik at du alltid har en ren og frisk pute på reisen.

REZT Reisepute er laget av førsteklasses memory foam som bruker fem sekunders teknologi for å gi en komfortabel og varig pute. Den demper kroppen og lindrer smertefulle trykkpunkter for ultimate avslapning.

Dette produktet er ikke bare perfekt for reise, men også for å bruke hjemme. Du kan bruke den når du ser på TV, leser eller til å ta en kort lur på jobben. Denne nakkeputen er også en perfekt gave til venner og familie.

REZT Reisepute er også svært praktisk å ha med på reisen. Med størrelsen 11×9.2×4.6 tommer og vekt på 0,3 kg er det enkelt å bære rundt. Den kan også komprimeres ned til halv størrelse og festes på bagasjen med den smarte stroppen.

Alt i alt er REZT nakkepute den ultimate nakkeputen på markedet. Den er laget av førsteklasses materialer, gir perfekt støtte og komfort, og er praktisk å ha med på reisen. Det er derfor ingen tvil om at den er testvinneren blant nakkeputer.

Spesifikasjoner

 • Fyll: Memory Foam
 • BPA-fri
 • Farge: Svart
 • Merke: REZT

Oppsummert

 • Mykt behagelig materiale
 • Kan vaskes i maskin
 • Klar testvinner

Les mer →

2. Avion Voyager – Med mikroperler

SJEKK PRISEN →

Avion Voyager har en knapp i fronten som kan lukkes, noe som gir støtte og hindrer hodet fra å falle fremover. Dette gir deg en behagelig og smertefri reise.

Baksiden av puten er laget av fleece stoff, som gir deg ekstra varme og komfort på kjølige dager. Nakkeputen kommer også med en hempe som du kan bruke til å feste den på kofferten eller sekken. Dette gjør det enklere å bære med deg nakkeputen, og du vil aldri miste den.

En av de viktigste egenskapene til Avion Voyager er bruken av mikroperler. Disse små, runde kuler er laget av ekstremt finmalt plast og gir nakkeputen sin fleksibilitet og mykhet. De former seg etter nakken og hodet ditt, noe som gir økt støtte og komfort. Mikroperlene har også en ventilasjonseffekt, som gjør at nakkeputen holder seg sval og behagelig.

En annen fordel med mikroperler er at de er allergivennlige og hypoallergeniske. De er også enkle å vedlikeholde og rengjøre. Du kan enkelt ta ut mikroperlene og vaske nakkeputen i vaskemaskinen.

Avion Voyager er en fantastisk nakkepute som gir deg en behagelig reise. Med sin knapp foran, fleece bakside og hempe for å feste på kofferten, vil du aldri dra på reise uten den igjen. Bruken av mikroperler gir nakkeputen den ekstra støtten og komforten du trenger for å ha en avslappende reise.

Spesifikasjoner

 • Fyll: Mikroperler
 • Materiale: Fleece og polyester
 • Omkrets: 33 cm
 • Vekt: 148 gram

Oppsummert

 • Kan lukkes helt igjen
 • Avtagbar fleece
 • Mikroperler former seg etter nakken

Les mer →

3. Rubicson Komfortabel nakkepute – Med vibrasjon

SJEKK PRISEN →

Rubiscon Komfortabel nakkepute gir en lindrende og avslappende massasje i form av skånsom vibrasjon. Den er justerbar i to nivåer og kan tilpasses forskjellige behov. Den passer både store og små nakker, takket være dens myke og fleksible materiale.

En av fordelene med vibrasjon i en nakkepute er at det kan bidra til å øke blodsirkulasjonen og redusere muskelspenninger. Det kan også hjelpe til å lindre hodepine og stress. Vibrasjonen kan også føre til at du sovner raskere og gir deg en dypere søvn.

Rubicson Komfortabel Nakkepute er laget av myke materialer som gir ekstra komfort. Den er også lett å ta med seg på reise, da den tar minimalt med plass og veier lite.

Så for å konkludere, Rubicson Komfortabel Nakkepute er en utmerket løsning for de som ønsker en avslappende massasje under reisen. Med dens justerbare vibrasjon i to nivåer, kan du enkelt tilpasse nakkeputen til dine behov og ønsker. Nakkeputen kan bidra til å lindre nakkesmerter og gi økt avslapping under reisen. Prisen er også svært konkurransedyktig, noe som gjør denne nakkeputen til et smart valg for de som vil ha god kvalitet til en god pris.

Spesifikasjoner

 • Merke: Rubiscon
 • Passer både store og små nakker
 • To vibrasjonsnivåer
 • Bruker 2 AA batterier

Oppsummert

 • Gir skånsom nakkemassasje
 • Øker blodsirkulasjonen
 • Prisvennlig

Les mer →

4. Go Travel The Snoozer – Lav bakkant

SJEKK PRISEN →

Go Travel The Snoozer er en oppblåsbar nakkepute som har revolusjonert måten vi reiser på. Den har et patentert «lav bakkant»-design som passer godt rundt hodet og nakken. Denne innovative funksjonen gjør at nakkeputen kan redusere nakkeproblemer på lange reiser.

Men hva er egentlig bakkant? Bakkant refererer til den delen av nakkeputen som er bak nakken når man bruker den. Go Travel The Snoozer har en lav bakkant som gjør at puten passer tett rundt hodet og gir støtte til nakken, noe som gjør den svært behagelig å bruke.

En annen fordel med det patenterte «lav bakkant»-designet er at det forhindrer at hodet faller sidelengs. Nakkeputen har også oppblåsbare sidekamre som gir ekstra støtte til hodet og forhindrer at det beveger seg fra side til side. Dette gir en ekstra sikkerhet og gjør at du kan sove trygt og komfortabelt under hele flyreisen eller kjøreturen.

Go Travel The Snoozer kommer også med en praktisk bæreveske som holder puten ren og kompakt når den ikke er i bruk. Det betyr at du kan ta med deg nakkeputen hvor som helst uten å måtte bekymre deg for skitt og støv. Når du skal bruke den, kan du enkelt blåse den opp på få sekunder.

Oppsummert er Go Travel The Snoozer en oppblåsbar nakkepute med et patentert «lav bakkant»-design som passer godt rundt hodet og nakken. Det er en utmerket løsning for å redusere nakkeproblemer på lange reiser. Med oppblåsbare sidekamre for å forhindre at hodet faller sidelengs, og en praktisk bæreveske som holder puten ren og kompakt når den ikke er i bruk, er Go Travel The Snoozer et must-have produkt for alle som ønsker å reise komfortabelt og trygt.

Spesifikasjoner

 • Merke: Go Travel
 • Oppblåsbar
 • Praktisk bæreveske
 • Tett rundt hodet

Oppsummert

 • Patentert lav bakkant design
 • Behagelig selv på lengre turer
 • Mye for pengene

Les mer →

5. Go Travel Supreme Snoozer – Memory Foam

SJEKK PRISEN →

Go Travel Supreme Snoozer er en oppblåsbar nakkepute som har en innovativ blanding av memory foam og luft, og som gir en helt ny nivå av komfort under reisen. Nakkeputen har en flate bak som passer tett rundt hodet uten å skyve det fremover, og takket være det supermyke trekket er den både snill mot huden og svært behagelig.

Memory foam er en type skum som er utviklet for å tilpasse seg kroppens form og gi en optimal støtte. Når du legger hodet på Go Travel Supreme Snoozer vil memory foam tilpasse seg hodets form og gi en behagelig og avslappende følelse. Det er som å ha en skreddersydd nakkepute.

Supreme Snoozer er også svært praktisk for reiser, da den kan brettes sammen for enkel oppbevaring. Nakkeputen har også en sklisikker bakside som gjør at den kan festes til enhver nakkestøtte, slik at den holder seg på plass under hele reisen.

Nakkeputens størrelse er 49 × 28,5 cm og den veier kun 196 gram, noe som gjør den enkel å ta med seg på reiser. En annen fordel med Go Travel Supreme Snoozer er at trekket er lett å ta av og kan vaskes mellom bruk. Dette gjør at nakkeputen alltid vil være ren og frisk når du trenger den.

Oppsummert er Go Travel Supreme Snoozer en oppblåsbar nakkepute med en innovativ blanding av memory foam og luft, som gir et enestående nivå av komfort under reisen. Med en flate bak som passer tett rundt hodet uten å skyve det fremover, en sklisikker bakside og et supermykt trekk som kan vaskes mellom bruk, er Go Travel Supreme Snoozer en svært behagelig nakkepute og absolutt anbefalt.

Spesifikasjoner

 • Merke: Go Travel
 • Vekt: 196 gram
 • Størrelse: 49 x 28.5
 • Fyll: Memory foam og luft

Oppsummert

 • Behagelig memory foam
 • Sklisikker bakside
 • Brettes enkelt sammen

Les mer →

6. Wellpur Stranda – Bambuskull

SJEKK PRISEN →

Wellpur Stranda er en innovativ nakkepute med bambuskull som gir en unik og behagelig opplevelse under reisen. Nakkeputen er laget av trykkavlastende AIR memoryskum, og er tilført fuktabsorberende bambuskull for å redusere fuktighet og lukt.

AIR memoryskum tilpasser seg raskt nakkens konturer, selv i et kjølig sovemiljø. Dette betyr at nakkeputen vil gi optimal støtte og komfort uansett hvor du befinner deg. Bambuskullet har en porøs struktur som absorberer fuktighet og lukt, og bidrar til å holde nakkeputen ren og frisk.

En annen fordel med Wellpur Stranda er at trekket er laget av 100% polyester og kan vaskes ved 60°C. Dette gjør det enkelt å holde nakkeputen ren og hygienisk mellom reisene. Hvis du glemmer å vaske nakkeputen dagen før reisen, kan du enkelt legge den i tørketrommelen for rask og effektiv tørking.

Nakkeputens størrelse er 30x33x9 cm, noe som gjør den perfekt for reiser og transport. Den tar ikke opp mye plass i bagasjen, men gir likevel god støtte til nakken underveis.

Oppsummert er Wellpur Stranda en innovativ nakkepute med bambuskull som gir en unik og behagelig opplevelse under reisen. Med trykkavlastende AIR memoryskum, fuktabsorberende bambuskull og et vaskbart trekk i 100% polyester, er denne nakkeputen et utmerket valg for alle som ønsker en komfortabel og hygienisk reiseopplevelse.

Spesifikasjoner

 • Merke: Wellpur
 • 100% Polyester
 • AIR Memoryskum
 • Fuktabsorberende bambuskull

Oppsummert

 • Hygienisk nakkepute med bambuskull
 • Tar lite plass
 • Svært komfortabel

Les mer →

7. Go Travel Snoozer Reisepute – Godt Alternativ

SJEKK PRISEN →

Go Travel Snoozer er en unik oppblåsbar nakkepute som gjør sittende søvn under reisen til en drøm. Nakkeputen har et patentert «flat-back»-design som passer godt rundt hodet og nakken, og oppblåsbare sidekamre som hindrer hodet fra å falle sideveis. Dette gir en behagelig og trygg reiseopplevelse.

En annen fordel med Go Travel Snoozer er den praktiske bærevesken som følger med. Bærevesken holder nakkeputen ren når den ikke er i bruk, og gjør den enkel å ta med seg på reisen.

Nakkeputen passer godt rundt hodet og nakken, og reduserer stress på nakken ved lange reiser. Dette kan være spesielt viktig for personer som lider av nakkeproblemer eller har sensitiv nakke.

Oppsummert er Go Travel Snoozer en oppblåsbar nakkepute med et patentert «flat-back»-design som passer godt rundt hodet og nakken, og oppblåsbare sidekamre som hindrer hodet fra å falle sideveis. Med den praktiske bærevesken som holder puten ren når den ikke er i bruk, er Go Travel Snoozer et utmerket valg for alle som ønsker en komfortabel og trygg reiseopplevelse uten å belaste nakken.

Spesifikasjoner

 • Merke: Go Travel
 • Oppblåsbar
 • Praktisk bæreveske
 • Vekt: 100 gram

Oppsummert

 • Firkantet design
 • Tar lite plass under transport
 • Bæreveske følger med

Les mer →


Innkjøp av nakkepute – hva bør jeg tenke på?

Når man skal kjøpe en nakkepute, er det flere faktorer man bør tenke på for å sikre at man får en komfortabel og støttende pute som passer ens behov. Her er noen tips og råd som kan hjelpe deg i prosessen:

Bruksområde: Først og fremst er det viktig å tenke på hvor og når du planlegger å bruke nakkeputen. Skal den brukes på lange flyreiser, bilkjøring eller mens du hviler hjemme? Hvis du skal bruke den på reise, er det kanskje lurt å velge en pute som er lett å bære og pakke sammen.

Materiale: Nakkeputer kommer i forskjellige materialer som minneskum, mikroperler, oppblåsbare puter og mer. Minneskum er populært fordi det former seg etter kroppen og gir god støtte, mens mikroperler gir en mykere og mer fleksibel pute. Oppblåsbare puter kan være praktiske på reise fordi de tar liten plass når de ikke er i bruk.

Form og design: Nakkeputer finnes i ulike former og design, som U-formede puter, rektangulære puter og mer. U-formede puter gir god støtte rundt nakken og er vanlige på reise. Det finnes også puter med ekstra støtte for hode og hake, som kan være nyttige for å holde hodet på plass når du sover.

Størrelse og justerbarhet: Størrelsen på nakkeputen er viktig for å sikre god støtte og komfort. En for liten pute kan føre til utilstrekkelig støtte, mens en for stor pute kan føre til ubehag. Velg en pute som passer din kroppsbygning, og vurder å kjøpe en justerbar pute som kan tilpasses etter dine behov.

Vedlikehold og hygiene: Det er viktig å tenke på hvor enkelt det er å rengjøre og vedlikeholde nakkeputen. Puter med avtagbart og vaskbart trekk er enkle å holde rene, noe som er spesielt viktig hvis du skal bruke dem på reise. Husk å følge produsentens anvisninger for rengjøring og vedlikehold.

Pris og kvalitet: Som med alle produkter, varierer prisen på nakkeputer. Det er viktig å finne en pute som passer ditt budsjett, men samtidig ikke gå på kompromiss med kvalitet og komfort. En dyrere pute er ikke alltid bedre, så undersøk ulike alternativer og les anmeldelser for å finne den beste puten for deg.

Allergivennlighet: Hvis du har allergi eller sensitiv hud, bør du være oppmerksom på materialene i nakkeputen og eventuelle allergener de kan inneholde. Hypoallergeniske puter er tilgjengelige for personer med allergi.

Merke og garantier: Det kan være lurt å vurdere merket og garantien som følger med nakkeputen. Et kjent merke er ikke nødvendigvis en garanti for kvalitet, men det kan gi en viss trygghet når det gjelder kundeservice og reklamasjon. Les anmeldelser og undersøk merkets omdømme før du bestemmer deg. Noen produsenter tilbyr også garanti for sine produkter, noe som kan være en ekstra sikkerhet.

Tilleggsfunksjoner: Noen nakkeputer har tilleggsfunksjoner, som innebygde høyttalere, lommer til mobiltelefonen eller justerbare stropper for å feste puten til stolryggen. Tenk på hvilke funksjoner som kan være nyttige for deg og om de er verdt en eventuell ekstra kostnad.

Disclaimer mintest.no

Våre favorittprodukter er valgt basert på personlige meninger og vår kunnskap. Det er ikke mulig for oss å teste hvert eneste produkt i alle kategorier. Det vi mener og sier her, reflekterer våre egne synspunkter.

Takket være provisjon fra flere firmaer vi omtaler og anmelder, kan vi tilby deg produkt-sammenligninger uten kostnad. Vi har en eierandel i visse kategorier med våre toppvalg.

Innholdet du leser nå er reklame, ikke en ekte nyhetsartikkel, blogginnlegg eller en oppdatering om forbrukerbeskyttelse. Personbildene brukt her er av modeller. Historiene og personene omtalt på denne siden er oppdiktede, basert på erfaringer fra brukere av disse produktene.

Utsagnene på dette nettstedet er individuelle og ikke en garanti for at du vil oppnå det samme. All informasjonen vi gir, enten det er tekst, bilder eller grafikk, er ment for generell orientering.