Ringeklokke med kamera test: De 5 beste for 2024

Flere og flere tekniske gjenstander i husene våre blir smarte, og en fancy ringeklokke har faktisk ganske mange fordeler. Spesielt når det dukker opp flere pakker ved døra enn noen gang før, har den vært skikkelig kjekk.

Saken er at du får varsel når noen nærmer seg døra, og også når det dukker opp en pakke mens du ikke er hjemme. Flere av ringeklokkene vi har testet, kan faktisk se om det er en person som er på vei, eller bare nabokatten som tusler rundt – de kan til og med sjekke om personen har en pakke med seg. Du kan til og med snakke med budet via ringeklokken og si for eksempel at de kan legge pakken utenfor døra. Hvis du vil være skikkelig smart, kan du til og med låse opp den smarte dørlåsen din fra mobilen, få budet til å legge pakken inne i huset, og deretter låse igjen. Det er smart!

Ringeklokken fungerer også som et sikkerhetskamera, og Ring og Arlo har alle ekstra overvåkningskameraer som lar deg holde øye med hva som skjer rundt huset ditt.

Det er verdt å nevne at flere av ringeklokkene i denne testen går på batteri, så de er lett å sette opp, men du må huske å lade dem av og til.

Ringeklokke med kamera test: Alle våre favoritter

Artiklen er en annonse, da den er sponset av våre samarbeidspartnere

BILDE PRODUKT
Brawo Security
Brawo Security sin HD ringeklokke er den beste for deg som ønsker rask og sømløs tilkobling, med gode bilder og opptak som resultat
SJEKK PRISEN →
Arlo Essential Video Doorbell
Arlo Essential Video Doorbell passer perfekt for deg som ønsker valgfriheten mellom batteri- eller strømtilkobling
SJEKK PRISEN →
Ring video Doorbell Wired
Ring video Doorbell Wired vil være det beste valget for deg som handler på budsjett og ønsker å legge til en videofunksjon til en normal ringeklokke
SJEKK PRISEN →
Ring video Doorbell Pro 2 Hardwired
Ring video Doorbell Pro 2 Hardwired vil tilfredsstille dine forventninger om du ønsker å bruke din eksisterende strømtilkobling og HD-video
SJEKK PRISEN →
Eufy Video Doorbell 2K med basestasjon
Eufy Video Doorbell 2K passer perfekt for deg som ønsker lang batteritid og kostnadsfri lagring på egen kryptert lagring på basestasjonen
SJEKK PRISEN →

Merk at mintest.no er en side for samletester. Våre tester er basert på innhenting av informasjon fra troverdige kilder og produsenter. Vi har ikke testet de ulike produktene omtalt i denne testen selv. 

1. Brawo Security

SJEKK PRISEN →

En smart ringeklokke gir deg muligheten til å se hvem som er på den andre siden av døren din, selv når du ikke er hjemme. På den måten kan du til enhver tid ha oversikt over inngangspartiet ditt og på uvedkommende gjester.

Vi anbefaler Brawo Security og Arlo Essential Video Doorbell Wired fordi de leverer færre falske alarmer enn noen annen videoringeklokke vi testet, og at den gjennom PIR-teknologien skiller mellom mennesker, dyr, biler og pakker.

I vår omfattende test av videoringeklokker med kamera har Brawo Ringeklokken imponert oss på flere fronter, og det er derfor den står igjen som vår utvalgte vinner. Denne ringeklokken skiller seg ut som en eksepsjonell kandidat på markedet, med funksjoner og ytelse som virkelig imponerer.

Hvis du ikke har eksisterende strøm-ledninger, er Brawo Security (Battery-Powered) et brukervennlig alternativ med god bildekvalitet, og batteriet kan gi rundt tre måneders bruk på en full lading.

En særegen egenskap ved Brawo Ringeklokken som fanget vår oppmerksomhet er dens evne til å operere på både 2.4G og 5G dual band Wi-Fi. Dette gir en sømløs tilkobling og rask dataoverføring, noe som er avgjørende for en smidig brukeropplevelse. Installasjonen er også enkel og rask, med muligheten til raskt å koble fra kameraet for lading ved hjelp av den sikre sikkerhetsskruen.

Vår erfaring med Brawo Ringeklokken avslørte en imponerende batterilevetid på omtrent 3 måneder med 10 aktiveringer per dag. Ved hyppigere aktiveringer vil denne batteritiden kunne bli redusert.

Når det gjelder funksjonalitet, skuffet ikke Brawo Ringeklokken. Med en innebygd PIR-sensor og nøyaktig menneskegjenkjenning drevet av AI, gir den bare varsler ved oppdagelse av menneskelig bevegelse. Dette reduserer unødvendige forstyrrelser og holder deg informert om de besøkende som faktisk betyr noe.

Videre er den toveis lydkommunikasjonen enestående, takket være den innebygde mikrofonen og høyttaleren. Enten det er for å motta en pakke eller ønske gjester velkommen, kan du enkelt og klart kommunisere via Brawo Ringeklokken.

Designet med robuste, vanntette materialer, tåler ringeklokken tøffe værforhold, og AI-teknologien bidrar til å levere skarpere og mer detaljert videostrøm. Den intelligente evnen til å identifisere mennesker og justere fokus gir deg en ekstra grad av trygghet.

For de som ønsker integrasjon med deres Google Home Nest Hub eller Amazon Alexa, kan Brawo Ringeklokken enkelt kobles opp for å gi deg enda mer kontroll over hjemmesikkerheten din. Tilkoblingen har per nå restriksjoner mot video.

Alt i alt, med imponerende funksjoner, problemfri brukeropplevelse og pålitelighet, er Brawo Ringeklokken vår soleklare utvalgte vinner blant videoringeklokkene med kamera som vi testet. Hvis du leter etter en toppkvalitets løsning for hjemmesikkerhet, trenger du ikke lete lenger enn Brawo Ringeklokken.

Gode Egenskaper:

 • Dual band wifi-kompatibilitet (2.4G og 5G) gir pålitelig tilkobling og rask dataoverføring.
 • Brukervennlig design og rask montering gir en enkel opplevelse for brukerne.
 • Lang batterilevetid på ca. 3 måneder med 10 daglige aktiveringer sikrer sjeldne ladinger.

Ulemper:

 • Noen brukere kan oppleve utfordringer med tilkoblingen til Wi-Fi.

Spesifikasjoner

 • Oppløsning: Full HD
 • Opptakslagring: Øyeblikksbilder. Mulighet for abonnement og/eller SD Card på opptil 128GB
 • Lyd: Toveis lyd for sømløs kommunikasjon
 • Strømtilførsel: Oppladbart batteri / Micro USB

Les mer →

2. Arlo Essential Video Doorbell

SJEKK PRISEN →

På andreplassen finner vi Arlo Videoringeklokke, en imponerende kandidat blant videoringeklokkene. Denne ringeklokken har utmerket seg med sine avanserte funksjoner og imponerende ytelse.

Spesifikasjoner:

 • Oppløsning: 1536 x 1536 for skarpe bilder.
 • Opptakslagring: Mulighet for ubegrenset videolagring i opptil 30 dager med abonnement.
 • Lyd: Toveis lyd for sømløs kommunikasjon.
 • Strømtilførsel: Pålitelig kabeltilkobling.

Grunnene til å Vurdere:

Leverer god videokvalitet slik at du kan holde øye med hjemmet ditt.

Slankt og moderne design som passer inn overalt.

Integrerer enkelt med Alexa, Google Assistant og HomeKit for økt brukervennlighet.

Grunnene til å vurdere alternativer:

Funksjonaliteten er begrenset uten abonnement.

Krever kabeltilkobling for strøm, noe som kan være upraktisk for noen.

Kameraet med 180 graders synsfelt og 1:1 sideforhold gir deg en fullstendig oversikt over inngangspartiet, og området rundt.

Montering av ringeklokken kan kreve profesjonell hjelp på grunn av strømtilkoblingen. Alternativt tilbyr Arlo en batteridrevet variant, Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free.

Selv om den ikke nådde førsteplassen, er Arlo Videoringeklokke likevel en eksepsjonell investering. Integrering med smarthjem-plattformer som Alexa, Google Assistant og HomeKit er tilgjengelig, men full funksjonalitet krever et abonnement på Arlo Secure. Dette gir deg muligheten til å se gamle hendelser og gi besøkende beskjeder.

Les mer →

 

3. Ring video Doorbell Wired

SJEKK PRISEN →

 

På tredjeplassen finner vi Ring Video Doorbell Wired, som har utmerket seg som den beste rimelige videoringeklokken i denne testen. Denne ringeklokken tilbyr en overbevisende balanse mellom pris og funksjonalitet.

Spesifikasjoner:

 • Oppløsning: 1920 × 1080 for klare bilder.
 • Opptakslagring: Ubegrenset videolagring i opptil 30 dager med abonnement.
 • Lyd: Toveis lyd for effektiv kommunikasjon.
 • Strømtilførsel: Pålitelig kabeltilkobling.

Grunnene til å Vurdere:

Gir mye verdi for prisen, en økonomisk investering.

Tar opp lyd og video i høy kvalitet, gir pålitelig overvåking.

Kompatibel med Amazon Echo smarthøyttalere for en sømløs brukeropplevelse.

Grunnene til å Vurdere Alternativer:

Krever eksisterende ringeklokke for installasjon, kan være en begrensning.

Funksjonaliteten er begrenset uten abonnementspakke.

Mangler integrasjon med Google Assistant og HomeKit.

Ring Video Doorbell Wired er en ideell løsning for de som ønsker god ytelse til en overkommelig pris. Den leverer klart lydopptak og full HD-video, og kameraet sikrer pålitelig overvåking med sitt 155 graders synsfelt.

Ringeklokken krever en strømkabel og vil erstatte eksisterende ringeklokker. Du må også ta i betraktning at en innendørs høyttaler, som Amazon Echo Smart, Ring Chime eller Ring Chime Pro, er nødvendig. Integrering med Alexa er en fordel, selv om Google Assistant og HomeKit ikke støttes.

For å dra full nytte av eldre hendelser og ytterligere funksjoner, kreves et abonnement på Ring Protect. Dette gir også muligheten til å tilpasse kamerasoner for å motta varsler kun fra spesifikke områder.

Les mer →

4. Ring video Doorbell Pro 2 Hardwired

SJEKK PRISEN →

 

På fjerdeplassen finner vi Ring Video Doorbell Pro 2, en fremragende premium videoringeklokke som har gjort seg bemerket for sin eksepsjonelle ytelse og funksjonalitet.

Spesifikasjoner:

 • Oppløsning: 1536 x 1536 for høykvalitets bilder.
 • Opptakslagring: Ubegrenset videolagring i opptil 30 dager med abonnement.
 • Lyd: Toveis lyd for effektiv kommunikasjon.
 • Strømtilførsel: Pålitelig kabeltilkobling.

Grunnene til å Vurdere:

Leverer overlegen videokvalitet og krystallklar lyd.

Nattkameraet fanger farger i mørket for økt detaljrikdom.

Integrert med Alexa for smidig smarthjem-kontroll.

Grunnene til Å Vurdere Alternativer:

Funksjonaliteten er begrenset uten abonnementspakke.

Mangler integrasjon med Google Assistant og HomeKit.

Ring Video Doorbell Pro 2 er nesten en førsteplass, takket være sitt imponerende ytelsesnivå. Kameraet fanger inn video i imponerende kvalitet med 1:1 sideforhold og et synsfelt på 150 grader.

Det unike med denne modellen er evnen til å fange fargene i nattopptak ved å simulere farge, noe som forbedrer detaljene i mørket. Selv om det ikke er perfekt, gir det likevel en mer detaljert visning.

Ring Video Doorbell Pro 2 kan ikke beskrives som rimelig, men den gir absolutt valuta for pengene. Med en prislapp som matcher kvaliteten, er denne videoringeklokken et solid valg for de som vil ha det beste.

Les mer →

 

5. Eufy Video Doorbell 2K med basestasjon

SJEKK PRISEN →

 

På femteplassen utmerker Eufy Video Doorbell Dual seg som den beste videoringeklokken for større områder, og dette er ikke uten gyldige grunner.

Spesifikasjoner:

 • Oppløsning: 2560 × 1920 for imponerende bildekvalitet.
 • Opptakslagring: 16 GB gratis lokal lagring på basestasjon.
 • Lyd: Toveis lyd for klar kommunikasjon.
 • Strømtilgang: Batteridrevet for enkel installasjon.

Grunnene til å Vurdere:

Dual kameraer gir større bildeområde for økt overvåking.

Ingen abonnement kreves, takket være den inkluderte lagringsplassen.

Batteridrevet design gir fleksibel installasjon.

Grunnene til Å Vurdere Alternativer:

Større fysisk størrelse i forhold til andre modeller.

Begrenset funksjonalitet under lading.

Mangler støtte for Apple HomeKit.

Eufy Video Doorbell Dual er utformet med to kameraer: ett som fokuserer på vanlig opptak og ett som er rettet mot bakken for å fange opp eventuelle leveranser på dørmatten. Dette gjør den ideell for de som ønsker kontroll over besøkende og leveranser.

Den batteridrevne modellen passer spesielt godt for leieboere eller de som foretrekker en enkel installasjon. Den medfølgende 16 GB lagringsplass eliminerer behovet for abonnement.

Det er viktig å merke seg at Eufy Video Doorbell Dual er fysisk større enn mange andre modeller, og batteriet kan ikke byttes ut. Dette betyr at ringeklokken ikke vil være operativ under lading. Selv om den er kompatibel med Alexa og Google Assistant, mangler den støtte for Apple HomeKit.

Hvis du mottar hyppige leveranser, kan Eufy Video Doorbell Dual være et utmerket valg for å øke sikkerheten rundt hjemmet ditt. For mer inngående informasjon, les vår engelskspråklige gjennomgang av Eufy Video Doorbell Dual.

Les mer →

FAQ: Smarte dørkameraer↴

Kablede vs. trådløse dørkameraklokker: hva er forskjellen?

Kablede videodørklokker bruker eksisterende ledninger fra dørklokken som er koblet til en dørklokke-transformator og ringeklokke for å gi kontinuerlig strøm, så de trenger ikke å lades opp. De fleste fungerer ikke når strømmen går, men noen har små batterier som holder dem i gang i noen minutter hvis det blir strømbrudd. Hvis du ikke har eksisterende ledninger, kan du bruke en AC-strømadapter (Ring og Nest selger egne; du kan også finne generiske).

Batteridrevne dørklokker, også kjent som trådløse dørklokker, blir drevet av et oppladbart batteri. Fordi de ikke har kontinuerlig strøm, må de “våkne” først når de oppdager bevegelse før de begynner å ta opp.

Hva er greia med størrelsesforholdet på en dørkamera, og hvorfor er det viktig?

Størrelsesforhold er nok mer viktig enn videokvalitet når det kommer til dørkameraer. Denne spesifikasjonen forteller deg hvilken form videoen får, om det er topp-til-bunn eller side-til-side, om du vil se trappa di og hele besøkende eller bare et hode-og-skuldre-bilde. Vanlige sideforhold inkluderer 4:3, 3:4, 16:9 og 1:1.

Størrelsesforhold står alltid med det horisontale nummeret først. Hvis det første nummeret er mindre enn det andre, blir bildet høyere enn det er bredt, altså «stilling i portrett». Hvis det første nummeret er større enn det andre (som i 16:9), blir bildet bredere enn det er høyt, eller «stilling i landskap». Hvis begge tallene er like, som i 1:1, blir det en firkantet visning.

Mitt tips er å gå for en firkantet visning når det er mulig, men hvis du har en bred inngangsparti – og vil se folk som nærmer seg fra venstre eller høyre, i tillegg til rett fram – kan 4:3 eller 16:9 passe bedre.

Å installere et kablet dørkamerakamera innebærer å koble til en strømkasse til ringeklokken din innendørs for å gi strøm til kameraet.

Hvordan installere et dørkamera?

Batteridrevne dørklokker er enkle å installere og krever vanligvis bare å skru monteringsbraketten til området rundt døren din. Noen kommer med muligheten til å bruke tapestrimler, så du trenger ikke engang ta fram skrutrekkeren.

Kablede dørklokker krever litt mer innsats. Og selv om du kan velge å betale rundt 2000 kr for å få en profesjonell til å installere det, er det en enkel jobb hvis du allerede har eksisterende ringeklokke-ledninger.

Jeg har skrevet en trinnvis guide for å installere Ring-dørklokker, men generelt sett innebærer stegene for en hvilken som helst kablet dørklokke følgende:

 1. Slå av strømmen til ringeklokken din
 2. Finn den innvendige ringeklokken og koble til strømkontakten som fulgte med dørklokken (dette hjelper med å gi strøm til den nye dørklokken)
 3. Fjern den gamle ringeklokken
 4. Fest monteringen for den nye dørklokken med skruer eller dobbeltsidig tape (noen har også en vinkelkile som gir bedre utsikt for personen foran døren)
 5. Koble ringeklokkeledningene til kontakt-skruene på dørklokken
 6. Fest dørklokken til monteringen, enten med skruer eller ved å snappe den på plass Slå på strømmen igjen