Dette er de beste skytestøttene på markedet for nøyaktig innskyting (2024)

 

Skyting er en kunst som krever presisjon, tålmodighet og riktig utstyr. En av nøkkelkomponentene for å sikre at skuddene dine er nøyaktige, spesielt når du skyter inn et våpen, er å ha en pålitelig skytestøtte. Mens mange skyttere kanskje tror at deres naturlige evne eller kvaliteten på deres våpen er det eneste som teller kan riktig støtte betydelig forbedre nøyaktigheten og komforten under skyting.

Men med et vell av alternativer på markedet, hvordan vet du hvilken som passer best for dine behov? Vel, du er heldig! Vi har gjort det tunge løftet for deg ved å undersøke de mest populære og høyt rangerte skytestøttene tilgjengelige i dag. Vi har kategorisert dem etter ulike segmenter for å sikre at uansett hva dine spesifikke behov eller preferanser er, vil du finne noe som passer.

Enten du ser etter en støtte som er lett å bære for mobile jaktutfordringer, en stasjonær støtte for bruk på skytebanen, eller noe midt imellom, har vi funnet alternativene som skiller seg ut i hvert segment. Det er verdt å merke seg at selv om en dyrere støtte ofte kan gi flere funksjoner eller bedre materialer, betyr ikke det nødvendigvis at den er den beste for alle. Derfor har vi sørget for å inkludere produkter i ulike prisklasser, slik at du kan finne den som gir best verdi for pengene, basert på dine individuelle behov.

Skytestøtte test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Caldwell Handy Rest NXT
Caldwell® Handy Rest NXT® er den ideelle skytestøtten som kombinerer kvalitet, brukervennlighet og pris. Den er laget av slitesterke materialer, tilbyr nøyaktig justering for skyting, og har en unik avtakbar pistolstøtte, alt til en rimelig pris.
SJEKK PRISEN →
Caldwell The Rock BR
Caldwell The Rock BR er en avansert skytestøtte ideell for dem som verdsetter presis justering. Med et fingertip justerbart vindsystem, rekylreduksjon, byttbare puter for ulike riflemodeller og et presist høydereguleringssystem, er den designet for nøyaktighet.
SJEKK PRISEN →
Caldwell Lead Sled 3
Caldwell Lead Sled 3 er en skytestøtte designet for å forbedre presisjon ved skyting. Den tilbyr justeringsmuligheter både foran og bak, samt en plass for sandsekker for økt stabilitet. Her snakker vi god verdi for pengene.
SJEKK PRISEN →
Caldwell The Rock Jr.
Caldwell The Rock Jr. tilbyr en optimal balanse mellom pris og kvalitet innenfor budsjettklassen for skytestøtter. Den har robust design, gode høydejusteringsmuligheter og leveres med både gummiføtter og metall pigg føtter for ekstra stabilitet.
SJEKK PRISEN →
Caldwell Fire Control Front Rest
Caldwell Fire Control Front Rest tilbyr toppmoderne presisjon i premiumsegmentet med sin avanserte “Fire Control” justeringsteknologi. Skytestøtten gir skyttere en uovertruffen kombinasjon av stabilitet og fleksibilitet, og retter seg raskt etter rekyl.
SJEKK PRISEN →
Caldwell Lead Sled DFT 2
Caldwell Lead Sled DFT 2 er en fremragende skytestøtte fokusert på rekylreduksjon. Med sin doble rammekonstruksjon og justerbarhet, tilbyr den en optimal skyteopplevelse for et bredt spekter av hagler og rifler.
SJEKK PRISEN →
Caldwell Universal Rear Shooting Bag
Caldwell Universal Rear Shooting Bag tilbyr optimal støtte for skyttere, laget av høykvalitets lær og slitesterkt polyester. Designet for presisjon og kompatibilitet, fungerer den spesielt godt med testvinneren og beholder sin form over tid.
SJEKK PRISEN →

1. Caldwell Handy Rest NXT – Best i test

Caldwell Handy Rest NXT

SJEKK PRISEN →

I jakten på den ideelle skytestøtten kan mange skyttere bli overveldet av det enorme utvalget av alternativer på markedet. Hvorfor er Caldwell® Handy Rest NXT® det opplagte valget? Svaret ligger i dens unike kombinasjon av kvalitet, brukervennlighet og pris.

For det første, når vi snakker om kvalitet, er det ingen overdrivelse å si at Handy Rest NXT er i en klasse for seg selv. Den er konstruert av slitesterke, men lette materialer som garanterer lang levetid, selv under de mest utfordrende forhold. For de som er bekymret for å skade deres dyrebare våpen, kan du være trygg; vuggen er laget av et spesielt materiale som er skånsomt mot våpenet, noe som eliminerer potensiell skade.

Når det gjelder brukervennlighet, overgår denne skytestøtten mange av sine konkurrenter. Med evnen til å justere slik at utslaget blir rundt 2 meter på en 100 meters avstand, gir den skytteren fleksibiliteten til å foreta nøyaktige justeringer for det ideelle skuddet. I tillegg har den en avtakbar pistolstøtte, noe som gjør det enkelt å bytte mellom rifle og håndvåpen uten behov for ekstra utstyr.

Men hva som virkelig setter Handy Rest NXT i forsetet, er dens utrolige verdi. Gitt den høye kvaliteten og den brukervennlige designen, skulle man kanskje forvente en bratt prislapp. Men denne skytestøtten leverer topp funksjonalitet uten å tømme lommeboken.

Samlet sett, hvis du er ute etter en skytestøtte som kombinerer kvalitet, fleksibilitet og overkommelig pris, ser det ut til at Caldwell® Handy Rest NXT® er den skytestøtten de aller fleste bør investere i. Det er sjelden man finner et produkt som virkelig leverer på alle fronter, men denne skytestøtten gjør nettopp det.

Oppsummert

 • Slitesterkt og lett design
 • Nøyaktig justering for skudd
 • Avtakbar pistolstøtte inkludert
 • Utmerket valuta for pengene

Les mer →

2. Caldwell The Rock BR – Mange justeringsmuligheter

Caldwell The Rock BR

SJEKK PRISEN →

Når du ønsker presisjon i skyting, er det nødvendig med utstyr som matcher dine behov. Caldwell The Rock BR skiller seg ut nettopp ved å tilby det avanserte nivået av tilpasning og justering skyttere ofte søker etter.

Først og fremst har The Rock BR et presist fingertip justerbart vindsystem. Dette tillater skytteren å tilpasse seg raskt til endringer i vindforholdene, noe som er essensielt for å oppnå de beste resultatene. Når vi snakker om ytelse under avfyring, gir denne skytestøtten en imponerende rekylreduserende kapasitet, som gjør det betydelig mer komfortabelt for skytteren.

En annen nyttig funksjon er den medfølgende middels fylte posen som kan byttes ut med den inkluderte 3-lobe uutfylte posen, spesielt utformet for rifler med bred forstokk. Dette gir ytterligere fleksibilitet til skytteren for å tilpasse utstyret basert på våpenvalget.

Men det stopper ikke der. The Rock BR har et raskt, presist svingbart høydereguleringssystem. Dette, kombinert med uavhengig justerbare gummibelagte føtter, gir skytteren muligheten til å nøyaktig justere høyden basert på skytevinkelen og terrenget.

Sammenfattende, hvis justering og presisjon er hva du søker i en skytestøtte, er Caldwell The Rock BR svaret. Med dens avanserte funksjoner og robuste design, er det uten tvil at denne skytestøtten vil oppfylle behovene til den mest kresne skytter.

Oppsummert

 • «Fingertip»-justerbart vindsystem
 • Imponerende rekylreduserende kapasitet
 • Byttbare puter for rifletilpasning
 • Presist og raskt høydereguleringssystem

Les mer →

3. Caldwell Lead Sled 3 – Mye for pengene

Caldwell Lead Sled 3 Skytestøtte

SJEKK PRISEN →

For de som søker en solid skytestøtte, kan Caldwell Lead Sled 3 være et vurderingsverdig alternativ. Denne skytestøtten tilbyr funksjoner som har potensial til å forbedre presisjonen ved skyting, spesielt ved innskyting av børser, løp og kikkerter.

En av egenskapene ved Lead Sled 3 er dens kapasitet til å minimere feilmarginer. Dette kan være gunstig for de som ønsker mer konsekvente resultater. Justeringsmulighetene på denne modellen er også noe å merke seg. Brukere kan justere både foran og bak, noe som gir fleksibilitet i forhold til forskjellige våpen og skyteposisjoner.

Stabilitet kan ofte være en bekymring, spesielt med våpen med kraftig rekyl. Caldwell har tatt hensyn til dette ved å inkludere en plass for sandsekker på Lead Sled 3, som kan øke dens vekt og stabilitet under bruk.

Mens denne skytestøtten gir flere funksjoner rettet mot nøyaktighet og stabilitet, vil det alltid være viktig for brukere å vurdere sine individuelle behov og preferanser før investering. På overflaten virker Caldwell Lead Sled 3 som et omfattende verktøy for de som prioriterer presisjon, men som med alle produkter, er det viktig å undersøke nærmere for å bestemme om det er riktig for ens spesifikke situasjon.

Oppsummert

 • Forbedret presisjon ved skyting
 • Justerbar foran og bak
 • Plass til sandsekker
 • Svært stabil

Les mer →

4. Caldwell The Rock Jr. – Beste budsjettvalg

Caldwell The Rock Jr.

SJEKK PRISEN →

Å finne riktig utstyr for innskyting som er både funksjonelt og kostnadseffektivt kan være en utfordring. Blant de forskjellige skytestøttene i budsjettklassen fremstår Caldwell The Rock Jr. som et spesielt fornuftig valg.

Skytestøtten er inspirert av sin storebror, The Rock™. Selv om den kommer i en enklere utgave, bringer Rock Jr. mange av de samme funksjonene til bordet. Den behøver absolutt ikke å stå i skyggen av de dyrere modellene, og det er nettopp denne balansen mellom pris og kvalitet som gjør den til et attraktivt alternativ for mange skyttere.

Stabiliteten er en av dens sterkeste egenskaper. Dette skyldes dens robuste design og vekt. I tillegg til dette, byr den på en brukervennlig høydejusteringsfunksjon, som gir skytteren mulighet til å finjustere posisjonen. Dette kan være avgjørende for å oppnå nøyaktige skudd under forskjellige forhold.

Det er verdt å merke seg at Rock Jr. leveres med både non-slip gummiføtter og metall pigg føtter. De sistnevnte er spesielt designet for å kunne skrus fast i et trebord, noe som gir ytterligere stabilitet under skyting.

I sum, hvis man er på utkikk etter en solid og funksjonell skytestøtte i budsjettklassen er Caldwell The Rock Jr. et sterkt valg som kombinerer det beste fra funksjonalitet og økonomi.

Oppsummert

 • Robust og kostnadseffektiv skytestøtte
 • Brukervennlig høydejusteringsfunksjon
 • Non-slip gummiføtter og metall pigg føtter
 • Inspirert av The Rock™ modellen

Les mer →

5. Caldwell Fire Control Front Rest – Premium

Caldwell Fire Control Front Rest

SJEKK PRISEN →

Caldwell Fire Control Front Rest representerer toppen av presisjon innen skytestøtter. Dens innovative design og avanserte teknologi setter den klart foran konkurrentene i premiumsegmentet.

Når millimeterpresisjon er avgjørende, vil skyttere verne om verktøy som gir dem kontroll. Fire Control Front Rest tilbyr nettopp det. Med sitt avanserte justeringssystem, “Fire Control”, gir den skytteren muligheten til kontinuerlig, en-hånds justering av siktet i forhold til målet via en flerretning kontrollarm. Denne finjusteringen betyr at skytteren kan opprettholde sin posisjon uten å måtte endre grep eller skifte holdning.

Et av hovedtrekkene ved Caldwell’s Fire Control er at det lar skytteren gjøre grove justeringer av hvileposisjonen, for deretter å bruke kontrollarmen for flytende bevegelse for nøyaktig siktlinjejustering. Dette gir en kombinasjon av fleksibilitet og stabilitet som er uovertruffen i markedet. Sluttresultatet er at krysslinjene kan justeres raskt og nøyaktig mens skytteren forblir i en avslappet skuddposisjon.

I tillegg til den presise justeringsmekanismen, gir Fire Control Front Rest også rask og enkel justering etter rekyl, uten behov for å flytte hele hvileposisjonen eller løsne knapper. Med opptil 60” av vind- og høydejustering på 100 yards, er rask rettetning etter forrige skudd enkelt tilgjengelig.

Ja, prisen på Fire Control Front Rest kan være høyere enn mange av konkurrentene, men for dem som prioriterer presisjon over alt annet, er investeringen vel verdt det. Dens banebrytende teknologi og brukervennlighet setter en ny standard for skytestøtter i premiumsegmentet.

Oppsummert

 • Avansert “Fire Control” justeringsteknologi
 • Kontinuerlig, en-hånds siktlinjejustering
 • Rask rettetning etter rekyl
 • Uovertruffen stabilitet og fleksibilitet

Les mer →

6. Caldwell Lead Sled DFT 2 – Reduserer rekyl

Caldwell Lead Sled DFT 2

SJEKK PRISEN →

Caldwell Lead Sled DFT 2 markerer seg som en bemerkelsesverdig skytestøtte, primært rettet mot rekylreduksjon. Med sitt raffinerte design og teknologi, står den frem som et robust verktøy for skyttere som søker optimal ytelse.

Hovedfokuset bak Lead Sled DFT 2 er å minimalisere rekylen, som for mange skyttere kan være en betydelig utfordring. Dobbelt rammekonstruksjonen er kritisk i denne sammenheng, noe som sikrer en maksimal reduksjon av rekyl. Dette er en viktig faktor, spesielt for dem som bruker kraftige våpen og ønsker å forbedre sin nøyaktighet og komfort under skyting.

En annen fremtredende egenskap ved DFT 2 er dens utrolige fleksibilitet. Den kan tilpasses nesten alle hagler eller rifler. Dette gjøres mulig med den justerbare lengden på opp til 0,42 meter, som kan skreddersy støtten til ulike våpen. I tillegg gir muligheten til å skyve den fremre vuggen 18 tommer et ekstra lag av finjustering, slik at skyttere kan finne den perfekte balansen for sin spesifikke utstyrskonfigurasjon.

Når det gjelder størrelse og vekt, er DFT 2 bemerkelsesverdig solid. Den veier omtrent 10,9 kg, noe som bidrar til dens stabilitet. Samtidig har den en solid base på 0,76 meter i lengde og 0,3 meter i bredde, noe som sikrer at den står støtt selv under de kraftigste rekylene.

Oppsummert

 • Rekylreduksjon med dobbelt rammekonstruksjon
 • Tilpasser seg mange hagler/rifler
 • Justerbar opp til 0,42 meter
 • Solid vekt og base for stabilitet

Les mer →

7. Caldwell Universal Rear Shooting Bag – Beste tilbehør

Caldwell Universal Rear Shooting Bag

SJEKK PRISEN →

Når det gjelder presisjon i skyting spiller alle detaljer en viktig rolle. Caldwell Universal Rear Shooting Bag skiller seg ut som en utmerket assistent for skyttere. Denne skyteposen er designet med tanke på kvalitet og brukervennlighet, noe som gjør den til en ideell partner for kolben.

Først og fremst er Caldwell Universal Rear Shooting Bag laget av høykvalitets lær, noe som gir skytteren en fast og stabil hvile. Dette materialet gir ikke bare en følelse av luksus, men det sikrer også at posen gir optimal støtte til våpenet, og minimere mulige feil under skyting. Videre, i motsetning til noen andre skyteposer på markedet, er denne modellen også laget med et slitesterkt polyestermateriale. Dette materialet er kjent for ikke å strekke seg eller sige over tid, noe som betyr at posen vil beholde sin opprinnelige form selv etter mange års bruk.

En annen viktig bemerkning er posens kompatibilitet. Selv om den er spesialdesignet for å fungerer ekstra godt med testvinneren, er den også kompatibel med de fleste merker av fremre hvileputer. Dette gir skyttere fleksibilitet og sikrer at de får mest mulig ut av sitt utstyr.

Kort sagt, for de som søker etter en robust, pålitelig og kvalitativ skytepose til kolben, er Caldwell Universal Rear Shooting Bag et klart førstevalg. Med sin kombinasjon av lær og polyester sikrer den langvarig presisjon og stabilitet.

Oppsummert

 • Høykvalitets lær gir stabil støtte.
 • Slitesterkt polyester forhindrer strekking
 • Kompatibel med mange hvileputer
 • God kombo med testvinner

Les mer →


Innkjøp av skyestøtte – hva bør jeg tenke på?

Formål: Først og fremst er det viktig å definere hva du primært vil bruke støtten til. Er det for innskyting av våpen, for jakt, konkurranseskyting eller bare for moro skyld på skytebanen?

Kompatibilitet: Sjekk om skytestøtten er kompatibel med våpentypen du bruker, enten det er rifle, hagle eller håndvåpen. Som nevnt tidligere, fungerer for eksempel Caldwell Universal Rear Shooting Bag med de fleste merker av fremre hvileputer.

Materialkvalitet: Velg en støtte som er laget av robuste materialer. Høykvalitets lær og polyester, som de i Caldwell-produktene, gir en sikker hvile og holder formen over tid.

Justeringsevne: Evnen til å justere høyden og vinkelen på støtten kan være avgjørende for å oppnå den ønskede presisjonen. Dette er spesielt viktig når man skal skyte på ulike avstander.

Rekylreduksjon: For dem som bruker våpen med betydelig rekyl, kan en støtte som reduserer rekyl være gunstig. Dette bidrar til en mer komfortabel skyteopplevelse og kan også forbedre nøyaktigheten.

Stabilitet: En stabil støtte gir en jevnere plattform, som kan være avgjørende for nøyaktig skyting. Vurder også om det er mulighet for å legge til ekstra vekt, som sandsekker, for ytterligere stabilitet.

Pris versus kvalitet: Selv om man kan bli fristet til å gå for det billigste alternativet, er det viktig å vurdere verdi for pengene. Noen ganger kan en litt dyrere modell gi bedre funksjoner og lengre levetid.