Snorkeskinne Test – Enkel og effektiv hjelp mot snorking

Er du lei av å våkne av dine egne høye snorkelyder? Eller får du dytt fra partneren din fordi «nå snorker du igjen»? Snorking er et utbredt problem blant nordmenn, da opptil 50 % snorker regelmessig. Selv om det ikke nødvendigvis er farlig, kan det være svært plagsomt for din partner og påvirke både deres og din nattesøvn.

Artikkelen er en annonse, da den er sponset av våre samarbeidspartnere.

 

Vår Favoritt

Snorix Snorkeskinne 

Snorix Snorkeskinne er vår favoritt. Denne populære bestselgeren er et rimelig alternativ til snorkeskinne fra tannlege. Den er enkel å tilpasse og er behagelig å ha på hele natten.

 

Heldigvis finnes det løsninger for å stoppe snorking. Hvis du allerede har prøvd å unngå å sove på ryggen, brukt nesestrips, eller investert i en ergonomisk pute uten hell, kan en snorkeskinne være en utmerket løsning. En snorkeskinne anbefales typisk for mild til moderat snorking, så hvis du eller partneren din faller inn under denne kategorien, kan dette være et godt alternativ.

Hvordan fungerer en snorkeskinne?

En snorkeskinne, også kjent som en biteskinne mot snorking, fungerer ved å forme seg etter tennene dine og skyve underkjeven fremover. Snorking oppstår når man slapper av i svelget, og tungen vibrerer mot den myke ganen. Denne trange plassen i svelget er ofte årsaken til snorking. Ved å bruke en snorkeskinne, skapes det mer plass i svelget, noe som enten reduserer snorkingen betraktelig eller stopper den helt, til stor glede for både deg og din partner.

Effektiviteten av snorkeskinner

En studie utført av Odense Universitetssykehus i mai 2013 viste at snorkeskinner har en særdeles positiv effekt på flere typer pasienter med søvnapné. Dette understøtter at snorkeskinner kan være en effektiv løsning for mange.

Priser og alternativer

Du kan få kjøpt snorkeskinner hos tannlegen, på apoteket, eller online. Det er imidlertid stor prisforskjell. Hos tannlegen kan en snorkeskinne koste mellom 6.000 og 10.000 kr, og disse er spesialtilpasset ditt tannsett. Kjøper du derimot en snorkeskinne fra apoteket eller online, kan du selv tilpasse den ved å varme den i kokende vann og bite sammen for å forme den etter tennene dine. Prisene for disse ligger på mellom 250 og 1000 kr per skinne, og det er mulig å få kvantumsrabatt ved kjøp av flere.

Hva bør du velge?

Valget mellom en snorkeskinne fra tannlegen eller en billigere variant fra apoteket eller online avhenger av ditt tannsett. Har du et normalt tannsett, kan du trygt velge en rimeligere variant. Hvis du derimot har et spesielt tannsett eller tannproblemer, kan det være lurt å få en tilpasset snorkeskinne hos tannlegen. Har du alvorlig søvnapné, bør du også vurdere å oppsøke tannlegen for å få laget en spesialtilpasset skinne.

Vi anbefaler

Det er mange fordeler ved å kjøpe en snorkeskinne på nettet. En av de største fordelene er den betydelige besparelsen, da de laveste prisene på snorkeskinner ofte finnes hos nettbutikker eller på apoteket. En annen fordel er hygienen, da du med en billigere snorkeskinne har mulighet til å bytte den ut oftere. Det anbefales å gjøre dette hver sjette måned. Noen steder tilbyr også kjøp av flere snorkeskinner på én gang, noe som øker besparelsen din ytterligere.

Det finnes mange ulike konkurrenter på det norske markedet, men vi finner Snorix spesielt interessant.

Snorix – Vår Favoritt

SJEKK PRISEN →

Vår favoritt er Snorix. Snorix snorkeskinner er laget av trygge materialer som sikrer en trygg og komfortabel opplevelse.

Snorix er tilpasset for deg. Kok snorkestopperen i varmt vann og lag et avtrykk av tennene dine for en perfekt passform. Den er lett å tilpasse og justere, ettersom Snorix holder dine unike tannavtrykk for optimal passform, retensjon og støtte. Det myke materialet gjør det behagelig å ha på hele natten. Den er fullt justerbar i trinn på 1 mm, slik at du kan finne innstillingen som passer best for deg.

Snorix har over 10.000 fornøyde kunder og tilbyr en risikofri prøveperiode på 30 dager. Hvis produktet ikke lever opp til forventningene, kan du få pengene tilbake.

Erfaringer med Snorkeskinner

Mange brukere rapporterer positive resultater med snorkeskinner, ofte med betydelig reduksjon eller fullstendig opphør av snorking.

Ella O. fra Norge om Snorix: “Dette produktet stoppet snorkingen min umiddelbart. Jeg er veldig imponert over hvor effektivt det er.”

Maja H, 42 år, Norge om Snorix: “Endelig en løsning på min snorking! Dette produktet har gjort underverker.”

En God Investering for å Stoppe Snorken

Snorking påvirker både din egen søvnkvalitet og partnerens. Å redusere snorkingen kan derfor være en verdifull investering i din egen helse. Ved å bruke en snorkeskinne kan du umiddelbart oppleve bedre søvnkvalitet.

Søvnapné og Snorking

Søvnapné er en alvorlig tilstand som kan føre til dårlig søvnkvalitet, morgenhodepine og trøtthet gjennom dagen. Hvis du mistenker at du lider av søvnapné, bør du konsultere en tannlege for å få laget en spesialtilpasset søvnapné-skinne. Alternativt kan en snorkeskinne fra nettet være en god start for å forbedre situasjonen.

Vanlige spørsmål:

Hva kan man gjøre mot snorking? Sov på siden, unngå røyking og alkohol, og hold en sunn vekt. Hvis dette ikke hjelper, kan en snorkeskinne være løsningen.

Hvordan virker en snorkeskinne? Den skyver underkjeven frem for å åpne luftveiene, noe som reduserer eller stopper snorkingen.

Hva koster en snorkeskinne? Hos tannlegen kan prisen variere mellom 7.000 og 10.000 kr, mens snorkeskinner kjøpt på apoteket eller online kan koste så lite som 130 kr per stykk ved kjøp av flere.

Hvilken snorkeskinne skal jeg velge? Snorix er et godt valg for en rimelig og effektiv løsning, mens en spesialtilpasset skinne kan være nødvendig ved alvorlig snorking.

Med denne informasjonen kan du ta et informert valg og forhåpentligvis få en bedre natts søvn med mindre snorking.

Disclaimer mintest.no

Våre favorittprodukter er valgt basert på personlige meninger og vår kunnskap. Det er ikke mulig for oss å teste hvert eneste produkt i alle kategorier. Det vi mener og sier her, reflekterer våre egne synspunkter.

Takket være provisjon fra flere firmaer vi omtaler og anmelder, kan vi tilby deg produkt-sammenligninger uten kostnad. Vi har en eierandel i visse kategorier med våre toppvalg.

Innholdet du leser nå er reklame, ikke en ekte nyhetsartikkel, blogginnlegg eller en oppdatering om forbrukerbeskyttelse. Personbildene brukt her er av modeller. Historiene og personene omtalt på denne siden er oppdiktede, basert på erfaringer fra brukere av disse produktene.

Utsagnene på dette nettstedet er individuelle og ikke en garanti for at du vil oppnå det samme. All informasjonen vi gir, enten det er tekst, bilder eller grafikk, er ment for generell orientering.