Spabad test: 4 bad som gir spafølelsen hjemme (2024)

spabad test

Når kulden setter inn kan det være fristende å ta en oppvarmet dukkert i et behagelig spabad. Ved hjelp av jetdyser og behagelig temperatur kan du få en fullverdig spaopplevelse hjemme på terrassen. Ikke minst har det en fantastisk effekt på støle muskler etter en lang dag, og kan dermed være helt perfekt på hytta.

Imidlertid kan et spabad være en svært kostbar investering, derfor er det viktig at man finner frem til de beste modellene, samt de som dekker dine behov og kriterier. Derfor har vi finkjemmet markedet for noen av de beste modellene for norske hjem og plukket ut våre fire favoritter i denne testen. Hensikten med denne artikkelen er å gi deg en bedre følelse for hva du bør se etter når du skal kjøpe et spabad, samt fire verdige kandidater som du kan velge mellom.

For å finne frem til våre fire spabad har vi tatt utgangspunkt i tilgjengelig informasjon på nett. Vi har gått gjennom en rekke tidligere best i test artikler, innhentet informasjon fra produsenter og forhandlere, samt sett på tilbakemeldinger fra verifiserte kjøpere. Dette har gitt et allsidig grunnlag for våre vurderinger og resultert i denne listen.

Fordelen med et skikkelig spabad er at du kan nyte en avslappende massasje, eller lade opp til neste tur i marka. Alle kandidatene i denne testen har kraftige jetdyser, et integrert Kl8-3 kontrollpanel og gir deg muligheten til selv å velge hvilke vannfunksjoner du ønsker. Dermed kan du legge opp til en avslappende aften med din bedre halvdel, eller sette på en kraftig sportsmassasje for å lindre såre muskler etter en lang dag i skibakken.

Det spabadet som kom best ut av våre undersøkelser var Diamant fra produsenten Pooli. Dette er et slitesterkt og robust spabad med plass til syv mennesker, samt et praktisk rundt design som gjør det enklere å plassere enn store firkantede alternativer. Fortsett å lese for å se være fire kandidater, omtale av de fire og hvorfor du bør velge nettoppen av disse for å unne deg litt ekstra luksus i hverdagen.

VÅRE favoritter

 • Stillegående
 • KL8-3 kontrollpanel
 • Integrert massasje
SJEKK PRISEN →
 • Kraftige jetdyser
 • Integrert lydanlegg
 • Plass til syv personer
SJEKK PRISEN →
 • Flere vannfunksjoner
 • Kraftige jetdyser
 • Plass til 6
SJEKK PRISEN →

Spabad test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Pooli Utespa Diamant 7 personer
Dette runde spabadet for syv personer gjør det mulig å unne seg litt ekstra luksus i hverdagen. Spabadet er utstyrt med kraftige jetdyser, integrert lydsystem og stilig belysning. Denne modellen gjør det mulig å få bobler, rennende vann og massasje så det eneste du trenger her er litt tid i hverdagen.
SJEKK PRISEN →
Pooli Amazon 4 personer FM & BT
Har du begrenset med plass, men ønsker fortsatt å unne deg et behagelig spabad vil Amazon fra Pooli være en utmerket kandidat. Her får du et kompakt spabad fullt av alle de nødvendige funksjonalitetene som finnes i større modeller. Unn deg litt hverdagsluksus med dette slitesterke spabadet fra Pooli.
SJEKK PRISEN →
Pooli Donau 6 personer FM & BT
Pooli Donau kommer med kraftige jetdyser og et komplett utvalg av massasje. Derfor kan du synke ned i boblebadet etter en lang dag og få en avslappende massasje. I tillegg har spabadet integrert belysning og lydsystem med et praktisk KL8-3 kontrollpanel tilgjengelig fra badet.
SJEKK PRISEN →
Pooli Aquastar 5 personer FM & BT
Aquastar fra Pooli er et premium boblebad med plass til fem personer. Her får du en rekke funksjonaliteter, samt integrert FM og Bluetooth for lydanlegget. Dermed kan du selv kontrollere underholdningen og sette stemningen. Spabadet har integrert belysning, lyd og en rekke vannfunskjoner hvor du kan velge massasje eller bobler.
SJEKK PRISEN →

1. Pooli Utespa Diamant 7 personer – Best i test

Rundt Spabad fra Pooli Diamant for 7 Personer

SJEKK PRISEN →

Dette runde spabadet fra Pooli kommer i et stilrent design og har plass til hele syv personer samtidig. Særlig om vinteren vil det være avslappende å kunne ta seg en oppvarmet dukkert og motta en deilig vannmassasje etter en lang dag. Utformingen av spabadet gjør det enklere å plassere takket være det runde designet.

Modellen Diamant er utstyrt med et avansert kontrollsystem som gjør det mulig å styre alle de forskjellige funksjonalitetene du finner i spabadet ditt. Her kan du kontrollere alt fra varmeinnstillinger til lyd, massasje og belysning i dette stilige spabadet. Panelet er enkelt tilgjengelig fra innsiden slik at du slipper å reise deg opp eller klyve ut av spabadet for å endre justeringer.

For å gi en best mulig opplevelse er dette spabadet utstyrt med kraftige jetdyser som du enkelt styrer via kontrollpanelet. Dysene byr på alt fra avslappende massasje til kraftigere tiltak for deg som ønsker en røffere behandling etter lange dager på jobb eller i marka. Ved hjelp av noen enkle knapper har du tilgang til et fullverdig utvalg av massasjetyper, så her er det bare å utforske hvilke du foretrekker.

Dette spabadet er en fullverdig spaopplevelse i en enkel innpakning. Her kan du styre massasjer, men også tilpasse stemningen ved hjelp av det integrerte lydanlegget og lyssystemet som du finner i spabadet. Dermed kan du selv velge om det skal manes opp til kamp med Rock’n’Roll, eller om du foretrekker noen avslappende melodier i bakgrunnen etter en lang dag.

Oppsummert

 • Kraftige jetdyser
 • Integrert lydanlegg
 • Plass til syv personer

Les mer →

2. Pooli Amazon 4 personer FM & BT – Best for små plasser

Pooli Amazon 4 personer

SJEKK PRISEN →

Amazon fra Pooli er et kompakt, men fortsatt fullverdig spabad for deg som ikke har en stor uteplass å boltre deg på. Boblebadet er utstyrt med en rekke spennende funksjonaliteter og byr opp til en avslappende dukkert. De integrerte funksjonene for massasje og kraftige jetdysene sørger for at du kan slappe av etter en lang og krevende dag på jobb eller ute i marka.

Spabadet kommer i en kraftig konstruksjon som er godt isolert med PU-isolasjon. Dette sørger for optimal oppbevaring av varme og reduserer dermed behovet for kontinuerlig oppvarming. Dette bidrar til å holde strømforbruket knyttet til boblebadet ditt stabilt nede slik at driftskostnaden ikke overskygger gleden av å ha et boblebad.

Pooli benytter kontrollsystemet KL8-3 i sine spabad og det er også dette systemet du finner i Amazon modellen. Kontrollpanelet er et enkelt system som gjør det mulig å kontrollere alle funksjonaliteter integrert i boblebadet på en enkel og praktisk måte. Fordelen med dette systemet er at du har full tilgang til betjeningspanelet fra innsiden av boblebadet og trenger dermed ikke tre ut for å justere noe, som kommer spesielt godt med i vinterhalvåret.

Takket være integrerte jetdyser gir dette boblebadet et komplett utvalg av massasje uansett om du søker en avslappende massasje, eller noe røffere etter en god treningsøkt. For å forhindre forurensninger i vannet er Amazon utstyrt med et ozonfilter som effektivt bryter ned bakterier. I tillegg er karet utstyrt med en sirkulasjonspumpe som er svært stillegående og tilpasset konstant bruk.

Oppsummert

 • Stillegående
 • KL8-3 kontrollpanel
 • Integrert massasje

Les mer →

3. Pooli Donau 6 personer FM & BT – Beste massasje

Pooli Donau for 6 personer

SJEKK PRISEN →

Dersom det høres fristende å synke ned i et varmt spabad etter en lang dag på ski vil Donau fra Pooli være et utmerket alternativ. Dette boblebadet kommer med en rekke funksjonaliteter og har plass til hele familien. Spaet er bygget på en kraftig konstruksjon og er godt isolert med PU-isolasjon.

Ved hjelp av PU-isolasjon holder spabadet godt på varmen og reduserer dermed kostnaden knyttet til oppvarming av vannet. Dette gjør at Donau er et kostnadseffektivt spabad sammenlignet med en rekke konkurrenter. I tillegg benytter Pooli ozonfilter i alle sine spabad for effektiv nedbrytning av forurensninger og bakterier, samt en sirkulasjonspumpe for å holde høy kvalitet på vannet. På denne måten slipper du å tømme bassenget så ofte, uten at dette går utover kvaliteten på vannet.

For å gi en fullverdig spaopplevelse har Donau integrert belysning og et omfattende lydanlegg. Disse kontrolleres enkelt fra KL8-3 kontrollpanelet i kanten av boblebadet, dermed har du full kontroll på underholdningen uten at du trenger å klyve ut av bassenget en kald vinterkveld.

Som et fullverdig spabad har donau en rekke vannfunksjoner inkludert i kontrollpanelet sitt. Her kan du få bobler, rennende vann og massasje fra en rekke dyser. Disse finnes både i setet og bunnen av boblebadet slik at alle kan nyte den behagelige opplevelsen fra en komfortabel sitteplass. Dette blir fort høydepunktet for hytteturen og med plass til hele 6 personer kan både familie og venner ta seg et velfortjent bad.

Oppsummert

 • Kraftige jetdyser
 • Flere vannfunksjoner
 • Plass til 6

Les mer →

4. Pooli Aquastar 5 personer FM & BT – Premium

Pooli Aquastar 5 personer

SJEKK PRISEN →

Aquastar fra Pooli er et spabad av høy kvalitet som kommer med et bredt spekter av integrerte funksjonaliteter. Med plass til fem voksne og et enkelt KL8-3 kontrollpanel kan hele familien unne seg et varmt og avslappende bad etter en dag i skibakken. Spabadet kommer i en kraftig konstruksjon og benytter PU-isolasjon for optimal varmebevaring. Det gjør seg derfor utmerket på hytten uten at det blir et kostnadsspørsmål for oppvarming av vannet.

For å gi et komplett utvalg av massasje og vannfunksjoner har Aquastar en rekke kraftige jetdyser strategisk plassert rundt i boblebadet. Disse gjør det mulig å velge mellom flere forskjellige typer massasje, samt bobler og rennende vann. Vi liker spesielt godt at man velger hvilke type massasje man ønsker slik at spabadet både kan gi en avslappende aften, men også en skikkelig sportsmassasje etter en lang dag utendørs.

Skulle du ønske å sette stemningen er dette en smal sak i Aquastar sitt spabad. Gjennom det integrerte KL8-3 kontrollpanelet kan du enkelt styre både lyd og lys mens du sitter i badet. Dermed slipper du klyve ut på terrassen en kjølig vinterkveld for å endre på justeringene. Dette gjør det også mulig å velge om du ønsker en avslappende kveld med din bedre halvdel, eller om Rock’n’Roll skal sette stemningen for en hard treningsøkt.

For et spabad er Pooli Aquastar et utmerket premium alternativ for deg som ønsker det absolutt beste. Til tross for at badet har plass til fem voksne har det et relativt kompakt design og kan enkelt plasseres på terrassen. Sirkulasjonspumpen er svært stillegående og det integrerte ozonfilteret sørger for høy vannkvalitet selv ved hyppig bruk av flere personer.

Oppsummert

 • Plass til 5 personer
 • Ozonfilter
 • God varmeisolasjon

Les mer →


Spørsmål og svar

Trenger man elektriker for å installere et spabad?

Ja, de fleste produsenter (inkludert Pooli) krever at ditt spabad installeres av en autorisert elektriker for at garantien skal være gjeldende. Årsaken til dette er at det er flere IP standarder som skal opprettholdes under installasjon.

Hva er forskjellen på spabad og boblebad?

Et enkelt boblebad har ofte begrenset funksjonalitet utover bobler. Spabad derimot byr på massasje, bobler og en rekke andre funksjonaliteter som gir en langt bredere opplevelse for de som sitter i bassenget.

Kan spabad stå utendørs?

Ja, alle spabad omtalt i denne testen er konstruert for å stå utendørs. De er derfor perfekt egnet for terrassen på hytta eller en platting du ønsker å plassere det på hjemme. Det viktigste er at det er tilgang på strøm og vann på lokasjonen det skal monteres, samt at underlaget tåler vekten av bassenget.

Hvordan vedlikeholder man et spabad?

Det viktigste vedlikeholdet for et spabad er at man følger instruksene hva angår sirkulasjonspumpe og filter. Dette vil sikre at vannet holder en høy kvalitet, samt at motoren ikke overbelastes. Utover dette bør du se på instruksjonen fra produsent for hva som gjelder akkurat ditt spabad.

Finnes det tilbehør til Pooli spabad?

Det finnes en rekke tilbehør til de forskjellige spabadene til Pooli. Blant annet kan du velge trapp og bassengtrekk for å beskytte ditt basseng når det ikke brukes. En monterbar trapp vil gjøre det enklere å tre inn og ut av bassenget, men vil ta noe mer plass på gulvflaten rundt bassenget.

Legg igjen en kommentar