...

Stangholder test: Her er ekspertenes 5 utvalgte for 2020

stangholder test

Stangholdere er et utrolig nyttig redskap for alle som er glad i å fiske, og som kun ønsker det aller beste. Noen stangholdere er egnet for bil og er spesialdesignet for å frakte fiskestengene dine på en trygg og sikker måte, slik at du unngår at de knekker inne i bilen din. Stangholdere til bil er utviklet for å frakte fiskestengene dine trygt fram og tilbake uten at det skader lakken på kjøretøyet. Andre stangholdere er utviklet for båt, og de tillater at du kan ha flere stenger ute samtidig – dette vil maksimere din fiskelykke betraktelig. Stangholdere til båt holder fiskestangen din godt på plass selv når storfisken biter på.

Etter å ha snakket med eksperter og flere fiskeentusiaster er det ingen tvil om at det er Vac-Rac Quad Rack som er vår best-i-test vinner. Disse solide og sterke stangholderne fester seg godt til taket av bilen din uten å legge igjen stykke merker i lakken. Du kan frakte inntil åtte fiskestenger av gangen uten å risikere at de blir ødelagte. De holdes trygt på plass av elastiske bånd som er skånsomme mot stengene. Det finnes knapt stangholdere som har bedre kvalitet enn Vac-Rac Quad Rack.

Bilde
Produkt
Produkt Detaljer
#1 Test Vinner

Vac-Rac Quad Rack

Vac-Rac Quad Rack
Vac-Rac Quad Rack er solide og trygge stangholdere som du fester enkelt med vakuum til taket på bilen din. Du risikerer ikke riper i lakken, og kan på en lett og sikker måte frakte fiskestengene dine til fiskeplassen.

#1 Test Vinner

Vac-Rac Quad Rack

Vac-Rac Quad Rack er solide og trygge stangholdere som du fester enkelt med vakuum til taket på bilen din. Du risikerer ikke riper i lakken, og kan på en lett og sikker måte frakte fiskestengene dine til fiskeplassen.

For profesjonelle

Vac-Rac Standard Professional

Vac-Rac Standard Professional
Vac-Rac Standard Professional er stangholder til bil av førsteklasses kvalitet. Den tåler en trekkraft på opptil 40 kg. Det finnes knapt en bedre måte å frakte fiskestengene sine på, og du kan ta med deg hele åtte stenger.

For profesjonelle

Vac-Rac Standard Professional

Vac-Rac Standard Professional er stangholder til bil av førsteklasses kvalitet. Den tåler en trekkraft på opptil 40 kg. Det finnes knapt en bedre måte å frakte fiskestengene sine på, og du kan ta med deg hele åtte stenger.

Billig og bra

Scotty 400

Scotty 400
Scotty 400 er sterke stangholdere til båt som du får kjøpt til en svært rimelig pris. Stangholderen har topp- og sidemontering. Scotty 400 er en av de raskeste stangholderne på markedet, som effektivt snur seg etter fisken.

Billig og bra

Scotty 400

Scotty 400 er sterke stangholdere til båt som du får kjøpt til en svært rimelig pris. Stangholderen har topp- og sidemontering. Scotty 400 er en av de raskeste stangholderne på markedet, som effektivt snur seg etter fisken.


1. Vac-Rac Quad Rack – Best i test

SJEKK PRISEN →

Har du ofte opplevd at fiskestengene knekker når du skal dra ut å fiske? Fiskestenger du har brukt mye penger på og er glad i blir ubrukelige fordi stengene knekker når du pakker dem inn i bilen din – kanskje en bil som allerede er stappfull av annet fiskeutstyr. Knekte fiskestenger er alle fiskeres mareritt og store frustrasjon, men heldigvis finnes det en fantastisk løsning på dette problemet.

Vac-Rac Quad Rack er solide stangholdere til bilen som gjør at du kan frakte fiskestengene dine på en trygg og sikker måte. Med disse flotte stangholderne trenger du aldri mer å få fisketuren ødelagt fordi stengene knekker i bagasjerommet. Vac-Rac Quad Rack fester du til biltaket ditt med stangholderens fire sugekopper. Sugekoppene har et mykt vakuum som ikke skader eller lager merker i billakken, men de er likevel sterke nok til at de er sikre å bruke under kjøreturen. Det er svært effektivt og raskt å feste denne geniale stangholderen til bilen din, og de er like lette å ta av igjen.

En stangholder kan holde hele fire fiskestenger, og siden det følger med to stykker i en pakke kan du ta med deg så mye som åtte stenger til turen din. Fiskestengene dine blir holdt forsiktig på plass av elastiske bånd, og Vac-Rac Quad Rack har en søyle som gir en bra klaring mellom stengene og bilen. Stangholderne har også en formbar aluminiumsplate som gjør at stengene ligger rett på ujevne høyder.


2. Vac-Rac Standard Professional – Premium stangholder

 

SJEKK PRISEN →

Med disse profesjonelle og nøye utviklede stangholderne til bil har det aldri vært enklere å frakte fiskestengene dine på en trygg og effektiv måte fra fiskeplass til fiskeplass. Disse doble stangholderne har enorm god kapasitet, og tillater at du tar med deg hele åtte stenger samtidig.

Stangholderne har et kraftig vakuum som suger seg fast til alle overflater, men uten å legge igjen stygge merker i billakken. Stangholderne holder seg på plass under hele kjøreturen, og de er designet for å tåle en trekkraft på opptil 40 kg – noe som er utrolig imponerende. Dette er en av grunnene til at Vac-Rac Standard Professional er et høyt verdsatt produkt av fiskere. Kvaliteten er enormt bra og i tillegg er prisen svært fornuftig og akseptabel.

T-stolpene på stangholderne er tildekket av et mykt og skånsomt materiale som gjør at du kan feste stengene dine i alle mulige vinkler. Stengene blir godt beskyttet, og det er langt tryggere å frakte dem på denne måten enn å legge dem inn i en full bil. Vac-Rac Standard Professional stangholderne har en tilstrekkelig høyde slik at du kan frakte ferdigmonterte fiskestenger. Dette sparer deg for mye tid både når du skal begynne å fiske og når du skal pakke sammen for å reise til neste fiskeplass, eller dra hjem etter en vellykket tur.

Med profesjonelle stangholdere fra Vac-Rac har du den optimale beskyttelsen til dine dyrebare fiskestenger, og du trenger aldri mer å oppleve at frakten ødelegger fiskelykken din.


3. Scotty 400 – Mest for pengene

SJEKK PRISEN →

Når du skal være ute å fiske, ønsker du å gjøre og oppleve mer enn å bare passe på fiskestangen mellom hver napp. Du ønsker å oppleve og føle naturen rundt deg, og slappe av med noe godt å drikke og en deilig matbit mens du funderer over hvor stor din neste fisk vil bli. Hvilken fisk vil bite på, og kommer den til å kjempe imot? Men, når du hele tiden må sitte og vokte over fiskestangen, blir det mer utfordrende å slappe av og nyte omgivelsene rundt deg.

Derfor vil garantert Scotty 400 være til stor glede for deg som er en seriøs og ivrig fisker, og som ønsker å få med deg alt. Med disse perfekt utviklete stangholderne trenger du nemlig ikke å passe på fiskestangen din hele tiden. Du setter bare fiskestangen i stangholderen og du kan være trygg på at stangen står stødig og trygt, selv når du får napp. Med Scotty 400 kan du også maksimere din fisketur ved å ha flere stenger ute samtidig.

Disse praktiske og nette stangholderne har lynraske bevegelser som følger fiskens bevegelser, slik at stangen ikke knekker. Faktisk er Scotty den mest effektive og raskeste på markedet, og den er derfor svært populær hos blant annet ørretfiskere på Mjøsa. Stangholderne er laget av glassfiberforsterket nylon som er et veldig sterkt materiale. Scotty 400 monterer du enkelt fast på ripa på båten din eller på siden inne i båten med den medfølgende 241-BK monteringsplaten.


4. Cannon Stangholder – Billig og bra

SJEKK PRISEN →

Har du aldri brukt stangholdere før, bør du absolutt teste ut de flotte stangholderne til båt fra Cannon. Stangholderne ligger i en utrolig billig og fin prisklasse, men de er likevel av toppkvalitet. Med disse stangholderne vil du få en helt ny og magisk fiskeopplevelse, da de tillater at du kan slappe av mer og følge med på det som skjer rundt deg. Du trenger nemlig ikke å sitte å passe på fiskestangen hele tiden.

Cannon Stangholder holder fiskestangen din godt på plass, selv når du har fått napp på kroken. Den er designet med en egen lås som holder stangen trygt på plass. Designet og formen til denne solide stangholderen er rett og slett genial, og er derfor en stor fordel for alle som er seriøse med fiskingen sin.

Cannon Stangholder fester du enkelt på siden eller toppen av båten din. Du skrur den fast med skruer, som er laget slik at de ikke gjør noen skade på båten din. Kjøper du flere stangholdere fra Cannon kan du ha flere fiskestenger ute samtidig, og maksimere sjansen din får å få flest og størst fisk. Du kan også kjøpe med ekstrautstyr til Cannon Stangholderen din, som forlengere og adaptere.

Cannon Stangholder har en solid kvalitet og er anbefalt av fiskere. De holder svært lenge, er lette å ta med seg, skru på og av båten din og generelt bruke under turen. Det er heller ikke et problem å ta ut fiskestangen fort når fisken har bitt på.


Hvorfor bør du bruke stangholdere?

Stangholdere til båt og bil er en genial løsning for alle fiskere som ønsker seg en best mulig opplevelse, og en sikker oppbevaring og frakt av fiskestengene sine. Stangholderne holder fiskestengene dine godt på plass uten å ødelegge hverken stenger eller lakk på båt og bil.

Frakt av mange fiskestenger på en gang

Stangholdere til bil sørger for at du kan frakte med deg mange fiskestenger samtidig uten å ta sjansen på at de knekker i bilen din. Sånn sett er slike stangholdere en god investering, da du sparer penger ved å slippe å måtte kjøpe nye stenger hele tiden. Stangholdere til bil gjør fisketuren din også mer effektiv, siden du kan frakte ferdig oppsatte fiskestenger på taket av kjøretøyet ditt.

Stangholdere til båt tillater at du er mer til stede under fisketuren fordi du slipper å sitte å holde på stangen hele tiden. Det gjør stangholderen for deg, og de er laget for at fiskestangen skal holdes godt på plass selv når fisken sitter på kroken og kjemper imot. Alle profesjonelle og seriøse fiskere bruker slike nyttige stangholdere.

2 thoughts on “Stangholder test: Her er ekspertenes 5 utvalgte for 2020”

    • Hei, Atle.

      En stangholder bestemmer ikke hvilken retning stanga skal festes i – det er derimot noen sneller som festes på toppen av stanga slik at det ser slik ut.
      Stangholdere passer både til topp- og bunnmonterte fiskesneller.

Leave a comment