Test av stellebord: Disse 8 er best i test (2024)

Vi har grundig vurdert en rekke modeller og delt dem inn i ulike kategorier for å hjelpe deg med å finne det som passer best for deg og ditt barn.

I vår test finner du stellebord som er ideelle for små leiligheter eller begrenset plass. Disse kompakte modellene er designet for å være funksjonelle samtidig som de tar opp minimalt med plass. Vi har også vurdert stellebord med ekstra lagringsplass, slik at du enkelt kan organisere bleier, klær og andre nødvendigheter.

For de som verdsetter stil og design, har vi inkludert stellebord som kombinerer funksjonalitet med moderne estetikk. Disse elegante modellene vil være et flott tillegg til ethvert barnerom eller baderom.

Videre har vi også sett på stellebord med justerbar høyde, som gir deg muligheten til å tilpasse arbeidshøyden etter dine preferanser. Dette kan være spesielt nyttig for foreldre med ryggproblemer eller som ønsker å unngå unødvendig belastning.

Uansett hvilket stellebord du er ute etter, håper vi at vår produkttest vil gi deg verdifull informasjon og veiledning i valget ditt. Husk at sikkerheten til ditt barn alltid er det viktigste, så vi anbefaler at du sjekker at stellebordet du velger oppfyller alle nødvendige sikkerhetsstandarder.

Les videre for å oppdage de beste stellebordene på markedet innenfor de forskjellige segmentene, og velg det som passer best for deg og din lille.

Nederst har vi skrevet noen tips om hva du bør tenke på når du skal kjøpe stellebord.

Lyst til å vite mer? Les videre for en gjennomgang av favorittene.

Merk at mintest.no er en side for samletester. Våre tester er basert på innhenting av informasjon fra troverdige kilder og produsenter. Vi har ikke testet de ulike produktene omtalt i denne testen selv. 

Stellebord test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Leander Linea™
Leander Linea™ er det ultimate stellebordet, med solid konstruksjon, praktiske funksjoner og stilig design. Justerbar høyde og høye kanter gir komfort og sikkerhet. Med to hyller for oppbevaring er det ideelt for den stilbevisste småbarnsforelderen.
SJEKK PRISEN →
Beemoo Care stellebord med badebalje
Beemoo Care stellebord med badebalje er den ultimate 2-i-1-løsningen for praktisk stell og bading. Fleksibel design og enkel overgang mellom stellebord og badebalje. Praktiske oppbevaringsmuligheter og sammenleggbart for plassbesparelse.
SJEKK PRISEN →
JLY Dream Stellebord
LY Dream stellebord kombinerer klassisk design og funksjonalitet til en god pris. Det stilrene bordet har høye kanter for barnets sikkerhet og inkluderer to hyller og en skuff for organisering av stelleprodukter. Maksimal vekt er 11 kg.
SJEKK PRISEN →
Beemoo Care Badekarstellebord
Beemoo Care Badekarstellebord er det beste valget i budsjettklassen. Med svært god pris, innebygd badekar og praktiske oppbevaringsrom, gir det mye for pengene. Tåler vekt opp til 15 kg, egnet fra nyfødt til 3 år.
SJEKK PRISEN →
Beemoo Care stellebord
Beemoo Care Stellebord er det ideelle reisestellebordet. Med sin praktiske formfaktor og enkel transport, tilbyr det god oppbevaringsplass for nødvendighetene. Perfekt for reiser, mindre husstander eller hytta.
SJEKK PRISEN →
JLY Dream med Uttrekkbar Badebalje
JLY Dream med Uttrekkbar Badebalje er det ideelle stellebordet med smarte løsninger i en kompakt formfaktor. Med uttrekkbar badebalje, lås- og svingbare hjul og god oppbevaringsplass, er det et praktisk kombinasjonsmøbel for nybakte foreldre.
SJEKK PRISEN →
Cam Volare Stellebord
Cam Volare er det perfekte stellebordet for deg med begrenset plass. Det tar liten plass når det brukes og kan brettes sammen for lagring. Med innebygd badebalje og praktiske oppbevaringsmuligheter er det ideelt for små bad.
SJEKK PRISEN →
JLY Combine Stellekommode
JLY Combine Stellekommode er det beste stellebordet som også fungerer som et møbel. Praktisk og stilren design med oppbevaringsløsning. Allsidig bruk - fra stellebord til kommode.
SJEKK PRISEN →

1. Leander Linea™ – Best i test

Leander Linea™ Stellebord

SJEKK PRISEN →

Når det kommer til stellebord, er det viktig å finne en løsning som er både solid, praktisk og estetisk tiltalende. Et stellebord er ikke bare et nødvendig verktøy for bleieskift og stell av barnet ditt, det kan også være en viktig del av interiøret i barnerommet. Her kommer Leander Linea™ inn som den perfekte kandidaten til å imøtekomme alle disse kravene og mer til.

Linea er et stellebord fra velrenommerte Leander, kjent for å lage produkter av høy kvalitet som er designet med tanke på både funksjonalitet og estetikk. Stellebordet er utformet med en smart, skandinavisk design som vil appellere til den stilbevisste småbarnsforelderen. Med rene linjer og en minimalistisk estetikk, blir Linea en lekkert innredningsdetalj i ethvert barnerom.

En av de viktigste egenskapene til Leander Linea™ er dets justerbarhet. Stellebordet kan enkelt tilpasses etter din egen høyde og behov. Det betyr at du kan stelle barnet ditt komfortabelt uten å måtte bøye deg unaturlig eller belaste ryggen. Dette er en uvurderlig funksjon som sikrer både din og barnets komfort under stelleprosessen.

Når det kommer til sikkerhet, går Leander Linea™ ingen kompromisser. Stellebordet er utstyrt med høye kanter som sikrer at babyen din forblir trygt på plass og forhindrer at han eller hun ruller av bordet. Dette gir deg som forelder en bekymringsfri stelleopplevelse og gir deg muligheten til å fokusere på det som virkelig betyr noe – å ta vare på barnet ditt.

I tillegg til solid konstruksjon og praktiske funksjoner, tilbyr Linea også god oppbevaringsplass. Med to hyller på undersiden har du muligheten til å organisere og oppbevare bleier, våtservietter og andre nødvendigheter innen rekkevidde. Dette gjør stelleprosessen mer effektiv, da du slipper å lete etter nødvendig utstyr underveis.

Leander Linea™ er uten tvil et premium stellebord som skiller seg ut på markedet. Med sin kombinasjon av soliditet, praktisk funksjonalitet og fantastisk stilrent design, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor dette stellebordet er en favoritt blant foreldre. Enten du er opptatt av å skape et vakkert barnerom eller ønsker det aller beste for ditt barn, vil Leander Linea™ stellebord være et valg du ikke vil angre på.

Spesifikasjoner

 • Materiale: Eik
 • Maksimal vekt: 11 kg
 • Høyde: 92 cm
 • Lengde: 70 cm

Oppsummert

 • Solid konstruksjon og praktiske funksjoner
 • Stilig design og justerbar høyde
 • Høye kanter for sikkerhet og hyller for oppbevaring

Les mer →

2. Beemoo Care – Beste sammenleggbare

Beemoo Care Sammenleggbart Stellebord med Badebalje

SJEKK PRISEN →

Når det kommer til stellebord, er funksjonalitet og plassbesparelse avgjørende faktorer. Beemoo Care har svaret med sitt innovative sammenleggbare stellebord med badebalje. Denne smarte 2-i-1-løsningen kombinerer det beste av begge verdener og gjør stell- og badeopplevelsen enkel og praktisk.

Beemoo Care stellebord med badebalje er utstyrt med en fleksibel design som lar deg enkelt bytte mellom stellebord og badebalje. Ved å felle ned stellematten, henger den på siden av stellebordet mens barnet bader. Denne smidige overgangen sparer både tid og plass, og gjør det mulig å ha alt du trenger innenfor rekkevidde.

Badebaljen er utformet med tanke på brukervennlighet. Den er utstyrt med en praktisk tappeslange som gjør det enkelt å tømme ut vannet i vasken, badekaret eller gulvsluket. Dette gjør badeopplevelsen både tryggere og mer praktisk for både deg og barnet ditt.

For ytterligere bekvemmelighet er Beemoo Care stellebord utstyrt med flere oppbevaringsmuligheter. Fire praktiske lommer på siden av bordet gir deg muligheten til å organisere og oppbevare bleier, kluter, hygieneartikler og andre nødvendigheter på en ryddig måte. I tillegg finnes det en større oppbevaringsflate under bordet, slik at du kan ha alle nødvendigheter lett tilgjengelig.

En av de største fordelene med Beemoo Care stellebord med badebalje er dens sammenleggbare design. Dette gjør det til et ideelt valg for hjem med begrenset plass eller for bruk på hytta. De kryssende beina gjør at bordet kan enkelt felles sammen og oppbevares når det ikke er i bruk. Dette gir deg muligheten til å spare plass og opprettholde en ryddig og organisert stelleområde.

Spesifikasjoner

 • Materiale: PVC, plast, metall
 • Maksimal vekt: 11 kg
 • Høyde: 92 cm
 • Lengde: 81 cm

Oppsummert

 • 2-i-1-løsning for stell og bading
 • Fleksibel design og enkel overgang
 • Praktiske oppbevaringsmuligheter og sammenleggbart

Les mer →

3. JLY Dream stellebord – Klassisk design

JLY Dream stellebord

SJEKK PRISEN →

Hvis du er på utkikk etter et stellebord som kombinerer klassisk design med funksjonalitet og en god pris, bør du definitivt vurdere JLY Dream stellebord. Dette stilige og praktiske stellebordet vil ikke bare være en flott tillegg til barnerommet, men det vil også gi deg den nødvendige plassen og organisasjonen du trenger under stellrutinene.

Det første som slår deg med JLY Dream stellebord er det tidløse og stilrene designet. Dette stellebordet vil passe inn i ethvert barnerom, enten det har moderne eller mer tradisjonell innredning. Det er enkelt og elegant, med rene linjer og et diskret utseende som aldri går av moten. Hvis du er ute etter et stellebord som vil vokse med barnet ditt og som du ikke vil bli lei av å se på, er JLY Dream et utmerket valg.

Men ikke la det klassiske utseendet lure deg til å tro at JLY Dream stellebord ikke er funksjonelt. Tvert imot, dette stellebordet er designet med tanke på praktiske behov. De høye kantene sikrer at barnet ditt forblir trygt og sikkert under stellrutinene. Du trenger ikke bekymre deg for at barnet ditt ruller av eller faller ned mens du skifter bleier eller kler på det.

JLY Dream stellebord er også utstyrt med to hyller og en skuff, som gir deg god oppbevaringsplass til alle nødvendige stelleprodukter. Du kan enkelt organisere våtservietter, salver, bleier og andre ting du trenger innen rekkevidde. Dette er en stor fordel, da du ikke trenger å forlate barnets side for å hente nødvendigheter, og du har alt du trenger for hånden.

Når det gjelder sikkerhet, er JLY Dream stellebord testet og godkjent for en maksimal vekt på 11 kg. Dette betyr at du kan være trygg på at stellebordet vil være stabilt og sikkert for barnet ditt.

Spesifikasjoner

 • Materiale: Furu
 • Maksimal vekt: 11 kg
 • Høyde: 92 cm
 • Lengde: 71 cm

Oppsummert

 • Klassisk design og funksjonalitet til en god pris
 • Høye kanter for barnets sikkerhet
 • Innebygde hyller og skuff for organisering av stelleprodukter

Les mer →

4. Beemoo Care Badekarstellebord – Beste budsjettvalg

Beemoo Care Badekarstellebord

SJEKK PRISEN →

Beemoo Care Badekarstellebord er det klart beste valget i budsjettklassen. Dette allsidige stellebordet skiller seg ut med sin svært gode pris, samtidig som det tilbyr funksjoner og egenskaper som gjør det til et fleksibelt alternativ som kan brukes over lengre tid.

Beemoo Care Badekarstellebord kommer med en praktisk og lett rengjørbar stellematte, noe som gjør det enkelt å holde det rent og hygienisk. I tillegg tilbyr det en innebygd badekarfunksjon, noe som gjør det ekstra praktisk og tidsbesparende. Du trenger ikke å flytte barnet ditt fra stellebordet til badekaret – alt kan gjøres på ett sted.

Stellebordet er også utstyrt med små, praktiske rom på siden, som gir deg god oppbevaringsplass til stelleprodukter og andre nødvendigheter. Du kan enkelt ha alt du trenger innen rekkevidde, slik at du kan fokusere på å ta vare på barnet ditt uten avbrudd eller unødvendig leting etter ting.

En annen flott funksjon ved Beemoo Care Badekarstellebord er det store rommet i nedre kant. Dette gir deg nok plass til å oppbevare bleier, klær eller andre større gjenstander som du ønsker å ha innen rekkevidde, men samtidig holde dem utenfor synet. Dette bidrar til å opprettholde et ryddig og ordentlig utseende på stellebordet.

En av de mest imponerende egenskapene ved Beemoo Care Badekarstellebord er dens vektkapasitet på opptil 15 kg. Dette betyr at du kan bruke stellebordet i mange år, fra nyfødt til 3 år. Dette gjør det til et fleksibelt alternativ som vokser med barnet ditt, og som gir deg god valuta for pengene.

Spesifikasjoner

 • Materiale: PVC, stål, plast
 • Maksimal vekt: 15kg
 • Låsbare hjul
 • Inkludert vannslange

Oppsummert

 • Beste valg i budsjettklassen
 • Innebygd badekar og oppbevaringsrom
 • Tåler vekt opp til 15 kg, egnet fra nyfødt til 3 år

Les mer →

5. Beemoo Care Stellebord – Til reisen

Beemoo Care Stellebord

SJEKK PRISEN →

Når du skal ut på reise med babyen din, er det viktig å ha et stellebord som er både praktisk og enkelt å ta med seg. Her kommer Beemoo Care Stellebord inn som det beste valget for reiseentusiaster. Dette stilrene og funksjonelle stellebordet fra Beemoo er utstyrt med en rekke egenskaper som gjør det ideelt for reiseformål.

En av de mest fremtredende funksjonene ved Beemoo Care Stellebord er dets praktiske formfaktor. Det er utformet med tanke på reise og har en kompakt størrelse som gjør det enkelt å transportere. Stellebordet kan enkelt slås sammen og tar minimal plass i bagasjen. Det er enkelt å sette opp igjen når du trenger det, slik at du kan gi babyen din en trygg og komfortabel stelleopplevelse uansett hvor du befinner deg.

Beemoo Care Stellebord tilbyr også god oppbevaringsplass for alle nødvendighetene til babyen din. Med en praktisk kurv på ene siden og en hylle under stellebordet, har du nok plass til å organisere kluter, bleier, klesskift og andre viktige ting. Dette gjør det enkelt å ha alt du trenger innen rekkevidde, og du slipper å lete gjennom bagasjen etter nødvendigheter når du er på farten.

Dette stellebordet er ikke bare ideelt for reiser, men passer også utmerket for mindre husstander eller for å ta med seg på hytten. Den allsidige og kompakte formfaktoren gjør det til et praktisk valg uansett hvor du bruker det.

Spesifikasjoner

 • Maksimal vekt: 15kg
 • Materiale: Metall og tekstil
 • Høyde: 100 cm
 • Lengde: 80 cm

Oppsummert

 • Ideelt reisestellebord med praktisk formfaktor
 • God oppbevaringsplass for nødvendigheter
 • Enkel transport og kompakt størrelse

Les mer →

6. JLY Dream med Uttrekkbar Badebalje – Smarte løsninger

JLY Dream med Uttrekkbar Badebalje

SJEKK PRISEN →

Hvis du er på utkikk etter et stellebord som tilbyr smarte løsninger og samtidig har en kompakt formfaktor, bør du definitivt vurdere JLY Dream med Uttrekkbar Badebalje. Dette smarte stellebordet fra JLY gir deg både praktiske funksjoner og god oppbevaringsplass, og er et ideelt valg for deg som ønsker et multifunksjonelt møbel.

JLY Dream er et stilrent stellebord i tre, som kombinerer funksjonalitet med en attraktiv design. Det har en uttrekkbar badebalje, som gjør det enkelt å bade babyen din. Badebaljen er utstyrt med en tappeslange, slik at du enkelt kan tømme vannet i vasken, badekaret eller gulvsluket. Dette gir deg en praktisk og effektiv måte å håndtere badingen på.

En av de mest imponerende egenskapene ved JLY Dream er den uttrekkbare delen. Denne delen av stellebordet har fire lås- og svingbare hjul, som gjør det enkelt å veksle mellom bading og bleieskift. Du kan enkelt skyve ut badebaljen når du trenger den, og deretter skyve den tilbake når du er ferdig. Dette gjør stellebordet svært praktisk og plassbesparende.

JLY Dream tilbyr også god oppbevaringsplass for alle dine stellebehov. De to hylleplanene gir deg nok plass til å organisere vaskeluter, bleier og andre hygieneartikler. Du kan enkelt ha alt du trenger innen rekkevidde, slik at du kan fokusere på å ta vare på babyen din uten avbrudd.

Samlet sett er Beemoo Care Stellebord det beste stellebordet å ha med seg på reisen. Med sin praktiske formfaktor, god oppbevaringsplass og enkel transport, gir det den nødvendige funksjonaliteten og bekvemmeligheten for stellrutinene når du er på farten. Så neste gang du planlegger en reise med babyen din, kan du stole på Beemoo Care Stellebord for å gjøre stellrutinene enklere og mer praktiske.

Spesifikasjoner

 • Materiale: Tre
 • Maksimal vekt: 15kg
 • Høyde: 103 cm
 • Lengde: 83,5 cm

Oppsummert

 • Smarte løsninger i kompakt formfaktor
 • Uttrekkbar badebalje og lås- og svingbare hjul
 • God oppbevaringsplass og stilrent design

Les mer →

7. Cam Volare Stellebord – Liten formfaktor

Cam Volare Stellebord

SJEKK PRISEN →

Når man har begrenset med plass hjemme kan det være utfordrende å finne plass til alle nødvendige babyartikler. Et stellebord er en viktig del av babyutstyret, men det kan ofte være stort og klumpete. Derfor er Cam Volare et ideelt valg for deg med begrenset plass. Dette praktiske gulvstellebordet er utformet for å ta minimalt med plass når det brukes, og kan enkelt brettes sammen for lagring.

En av de mest imponerende funksjonene til Cam Volare er den innebygde badebaljen. Denne badebaljen er utstyrt med to anatomisk utformede seter, som passer perfekt for barn i forskjellige aldre. Det ene setet er beregnet for barn mellom 0-6 måneder, mens det andre setet er designet for barn mellom 6-12 måneder. Dette gjør det enkelt og praktisk å bade barnet ditt uten å måtte kjøpe ekstra utstyr.

Badebaljen har også en smart plugg med avløpsrør, noe som gjør det enkelt å tømme vannet etter bading. Du trenger ikke å bekymre deg for søl eller tungvint vannutslipp. Cam Volare tar hensyn til både praktiske og sikkerhetsaspekter ved bading av barnet ditt.

Stellematten som følger med Cam Volare, er myk og vattert med høye kanter. Dette forhindrer at barnet ruller ut på kanten og minsker faren for fallskader. Du kan være trygg på at barnet ditt ligger komfortabelt og sikkert mens du steller det. I tillegg har stellebordet et brett for sjampo, balsam og andre flasker, samt oppbevaringsrom for såpe og vaskesvamp. Dette gjør det enkelt å holde alt du trenger innen rekkevidde, samtidig som du sparer plass på badet.

En ekstra fordel med Cam Volare er at bena kan foldes sammen. Dette gjør det enkelt å oppbevare stellebordet når det ikke er i bruk. Du kan enkelt legge det sammen og plassere det i et hjørne eller skap. Dette gjør Cam Volare til det perfekte stellebordet for deg med et lite baderom eller begrenset lagringsplass.

Cam Volare er egnet for barn i alderen fra nyfødt til 12 måneder. Dette gjør det til et allsidig stellebord som kan vare gjennom flere stadier av barnets utvikling.

Spesifikasjoner

 • Maksimal vekt: 11 kg
 • Høyde: 101 cm
 • Lengde: 77.5 cm
 • Vekt: 8.2 kg

Oppsummert

 • Minimalt plassbehov, kan brettes sammen
 • Innebygd badebalje og oppbevaringsrom
 • Perfekt for små bad eller begrenset lagringsplass

Les mer →

8. JLY Combine Stellekommode – Beste stellekommode

JLY Combine Stellekommode

SJEKK PRISEN →

Når du innreder barnerommet, er det viktig å velge møbler som er både praktiske og stilfulle. JLY Combine Stellekommode er den perfekte løsningen for deg som ønsker et stellebord som kan brukes lenge og samtidig fungere som et møbel. Denne stellekommoden tilbyr en praktisk og stilren design som vil passe perfekt inn i ethvert barnerom.

En av de største fordelene med JLY Combine Stellekommode er dens allsidighet. Du kan enkelt plassere en stellematte på toppen av stellekommoden, og dermed skape en komfortabel og trygg plass for bleieskiftet. Stellematten kan enkelt fjernes når barnet ikke lenger trenger bleieskift, og stellekommoden kan deretter brukes som en vanlig kommode. Dette gjør JLY Combine Stellekommode til et smart og langsiktig valg.

Stellekommoden er utstyrt med praktiske skap og skuffer som gir god oppbevaringsplass til klær, bleier, kluter og andre nødvendige ting. Du kan enkelt organisere og holde babyens ting ryddig og innen rekkevidde. Denne funksjonelle oppbevaringsløsningen gjør det enkelt å ha alt du trenger tilgjengelig under stellrutinene.

I tillegg til sin funksjonalitet, har JLY Combine Stellekommode også et stilrent design. Den er laget av materialer av høy kvalitet som vil vare lenge. Kommodens elegante utseende vil passe godt inn i ethvert moderne eller klassisk barnerom. Du trenger ikke å ofre stil for funksjonalitet med dette stellebordet som også fungerer som et møbel.

JLY Combine Stellekommode er den ideelle løsningen for deg som ønsker et stellebord som kan brukes lenge og samtidig være en del av den overordnede innredningen på barnerommet. Med sin praktiske oppbevaringsplass og stilrene design vil dette stellebordet være en investering som vil vare gjennom flere år av barnets oppvekst.

Spesifikasjoner

 • Materiale: Furu
 • Høyde: 98 cm
 • Lengde: 83.5 cm
 • Vekt: 47 kg

Oppsummert

 • Praktisk og stilren design
 • Oppbevaringsløsning for klær og nødvendigheter
 • Allsidig bruk fra stellebord til kommode

Les mer →


Innkjøp av stellebord – hva bør jeg tenke på?

Å kjøpe et stellebord til din lille skatt kan virke som en enkel oppgave, men det er faktisk flere aspekter du bør vurdere nøye. Ditt valg av stellebord kan ha betydning for babyens sikkerhet, din egen komfort, og effektiviteten av stelleprosessen.

Sikkerhet er det viktigste kriteriet når du velger et stellebord. Et stabilt og solid stellebord er avgjørende. Babyer kan være uforutsigbare og bevegelige, og stellebordet må være i stand til å tåle babyens vridninger og spark uten å vise tegn til ustabilitet. Høye kanter på stellebordet er også viktige for å forhindre at babyen ruller av bordet. Noen modeller tilbyr sikkerhetsreimer som en ekstra foranstaltning.

Når du tenker på sikkerheten, er det også viktig å vurdere bordets høyde. Stellebordet skal være på en slik høyde at du kan stelle babyen uten å måtte bøye deg for mye. Dette kan bidra til å forhindre ryggproblemer som kan oppstå hvis du bøyer deg over stellebordet mange ganger hver dag. Det er en god idé å prøve stellebordet i butikken før du kjøper det for å sikre at høyden er riktig for deg.

Stellebordets design og oppbevaringsmuligheter er andre viktige faktorer å vurdere. Mange stellebord kommer med innebygde skuffer eller hyller. Dette kan være svært nyttig for oppbevaring av bleier, våtservietter, kremer, klær og andre nødvendigheter. Å ha disse tingene lett tilgjengelige kan gjøre stelleprosessen enklere og mer effektiv.

Nå som vi har gått gjennom grunnleggende betraktninger ved kjøp av stellebord, la oss se på de forskjellige typene som er tilgjengelige på markedet:

 1. Frittstående stellebord: Dette er den vanligste typen og kommer ofte med oppbevaringsplass under stelleområdet. Disse bordene er generelt veldig stabile, og noen modeller kan konverteres til kommoder eller skrivebord når stellefasen er over.
 1. Veggmonterte stellebord: Disse er ideelle for små rom, da de kan foldes opp mot veggen når de ikke er i bruk. Det er viktig å sørge for at de er korrekt og sikkert festet til veggen for å forhindre ulykker.
 1. Stellebord til badekar: Disse stellebordene kombinerer stelleområdet med et badeområde. De kan være en god løsning hvis du har begrenset plass og ikke har rom til både et stellebord og et badekar.
 1. Stelleputer: Dette er den mest bærbare løsningen. De kan bres på hvilken som helst flat overflate, noe som gjør dem svært fleksible. Stelleputer er lette, og mange modeller kommer med en avtagbar og vaskbar overflate, noe som gjør rengjøring enklere.
 1. Kombinert kommode og stellebord: Dette er en god løsning for de som ønsker en integrert løsning. Dette møbelet har som regel en stor skuffrekke og et stellebord på toppen. Når stellefasen er over, kan du bare fjerne stelletoppen, og møbelet fungerer som en vanlig kommode.

stellebord

Når du vurderer hvilken type stellebord du skal kjøpe, er det viktig å ta hensyn til din personlige situasjon. Hvis du bor i en liten leilighet, kan et veggmontert stellebord eller en stellepute være det beste valget. Hvis du har god plass, kan et frittstående stellebord med mye lagringsplass være en god investering.

Et annet aspekt å vurdere er varigheten av bruk. Noen foreldre velger å investere i et dyrere, høykvalitets stellebord med tanke på å bruke det til fremtidige barn, mens andre foretrekker en mer økonomisk løsning som vil vare gjennom stellefasen for ett barn.

Husk også på at stellebordet må være praktisk. Du bør ha alt du trenger lett tilgjengelig. Mange foreldre setter pris på å ha hyller eller kurver hvor de kan lagre bleier, kluter, kremer, og ekstra klær.

I vår test over finner du mange gode alternativer i de forskjellige segmentene. Enten du er ute etter noe som er lett å ha med seg eller noe som også fungere som et møbelt har vi noe for deg.