Tannbleking hjemme: Her er ekspertenes favoritter (2024)

tannbleking hjemme

VÅRE favoritt

  • Effektiv og langvarig resultat
  • God pris
  • Enkel prosess
SJEKK PRISEN →

Med tannblekingssett som inneholder alt du trenger for å gjennomføre vellykket bleking av tennene hjemme, er det enkelt å få en nydelig hvit tanngard som kan konkurrere med smilene til supermodeller. Med dagens skjønnhetsteknologi har det aldri vært enklere eller mer trygt å bleke tennene sine selv, og du trenger aldri mer å godta misfargede tenner som går utover selvtilliten og selvfølelsen din. Smør på en gele, sett på en tannskinne og voila! Kritthvite perletenner vil stråle mot deg når du smiler til deg selv i speilet på badet – hver eneste dag!

Tannbleking hjemme: her er ekspertenes utvalgte produkter

Etter å at vi har rådført oss med flere eksperter og lest gjennom en rekke anmeldelser fra mange strålende fornøyde kunder, er det ingen tvil om at det er Dentaworks som er vår best-i-test vinner. Dentaworks er et enkelt og profesjonelt tannblekemiddelsett som egner seg perfekt for alle kvinner og menn, spesielt de som aldri har bleket tenne sine før og er litt usikre på hvordan det skal gjøres. I settet får du med alt du trenger, inkludert en grundig bruksanvisning og råd fra profesjonelle tannpleiere, for et perfekt og varig resultat helt uten bivirkninger.

BILDE PRODUKT
Dentaworks Tannbleking
Dentaworks er et nøye utviklet tannblekemiddel med dokumentert effekt, som er skånsom og mild mot tennene dine og tannkjøttet ditt. En pakke inneholder nok til 56 behandlinger, og du vil merke en stor forskjell på tennene dine etter kun syv dager. Dentaworks har en forbrukervennlig pris, som er en ekstra bonus.
SJEKK PRISEN →
Dentway Starter Kit
Dentway Starter Kit er et perfekt og enkelt sett å bruke for alle som ønsker å oppnå det perfekte resultatet ved å bleke tennene sine hjemme. Geleen i Dentway Starter Kit fjerner på en profesjonell måte all misfarging av tennene dine, og etterlater dem strålende hvite.
SJEKK PRISEN →

1. Dentaworks – Best i test

dentaworks tannbleking

SJEKK PRISEN →

Er du lei av misfargede tenner som hindrer deg fra å gi ditt beste smil til hverdagen? Da vil Dentawork være din redning. Med Dentawork kan du enkelt bleke tennene dine selv, og du trenger aldri mer å la deg sjenere av misfargede tenner.

Dentawork er et elsket produkt fordi du får et profesjonelt resultat uten å måtte dra til tannlegen. Du bleker tennene med en gele som du smører på, og den er mild mot tennene og tannkjøttet. I settet medfører det tannskinner som du legger på tennene etter at du har smurt ut geleen. Geleen skal virke i 20 minutter. Gjenta prosessen to ganger om dagen til du har fått et ønsket resultat, det skjer vanligvis etter syv dager. Med på kjøpet får du med deg et tannfargekart som gjør at du enkelt kan se resultater.

Dentawork er et skjønnhetsprodukt som du kan bruke helt trygt. Den er utviklet og forbedret i mer enn ti år av profesjonelle fagfolk, og den unike formelen er pH-nøytral og peroksidfri som fjerner flekker, gulhet og annen misfarging på en fantastisk måte. Selv tannlegen din kunne ikke ha gitt deg et bedre resultat enn hva du kan få til hjemme på ditt eget bad.

I en pakke er det nok gele til ca. 56 behandlinger, så du får mye for pengene dine. Med Dentawork tilgjengelig på badet ditt kan du alltid gi verden ditt mest praktfulle og plettfrie smil – og til gjengjeld få den gode selvfølelsen du fortjener.

Les mer →


2. Dentway Starter Kit – Mest for pengene

tannbleking hjemme

SJEKK PRISEN →

Et praktfull smil som avslører en rad med skinnende, sterke hvite tenner er noe alle ønsker å ha. Et vakkert smil kan være inngangsbilletten til mange muligheter, og plettfrie tenner kan øke din selvtillit og selvfølelse ved at du føler deg elegant og skjønn når du smiler til deg selv i speilet.

Det er helt naturlig å oppleve at tennene får mer misfarge med tiden. Alt vi spiser og drikker i løpet av en dag påvirker tross alt tennene våre, og tennene vil naturlig bli mindre hvite selv om du er nøye med tannhygienen. Bare fordi noe er naturlig, betyr det ikke at vi bare må godta at det skal være slik. Med dagens skjønnhetsteknologi kan du ha hvite, strålende tenner hele tiden. Dentway Starter Kit er perfekt for deg som ønsker deg sunne og sterke tenner uten å måtte gå til tannlegen.

Dentway Starter Kit er enkelt å bruke og det gir deg et profesjonelt resultat ved at det på en skånsom måte fjerner peroksid som misfarger tennene. Du smører en gele på tennene som skal virke i 30-60 minutter, og du trenger ikke å være bekymret for ising.

Med på kjøpet får du med råd om sunn tannhelse og tannbehandling, formbare tannskinner og oppbevaringsetui til tannskinnene samt en detaljert bruskansvisning. Dentway Starter Kit passer perfekt for absolutt alle, særlig deg som aldri har bleket tennene hjemme før – det er nemlig umulig å gjøre feil. Resultatet blir perfekt hver gang.

Les mer →


Hvorfor bør du bruke tannbleking? – Tannbleking hjemme test

Tennene våre blir utsatt for ytre påvirkning hver eneste dag. Mat og drikke vil over tid sette misfarging på tennene, og for mange vil slik misfarging være svært sjenerende. Kanskje har du sluttet å smile til andre folk fordi du er redd for at de skal legge merke til misfargingen, og dermed har påvirket selvtilliten og selvfølelsen din. Vi drømmer alle tross alt om skinnende tenner, og det kan være en stor plett på din indre og ytre skjønnhetsfølelse om du føler at tennene dine ikke lever opp til det hvite perle-idealet.

Tannbleking hjemme passer for alle

Tannbleking er et mirakelmiddel som passer til absolutt alle, og det vil på en effektiv måte fjerne misfarging slik at du får drømmesmilet ditt tilbake. Det er så å si umulig å gjøre feil. I et sett følger det med alt du trenger for et vellykket resultat og en grundig bruksanvisning – selv en tannlege kunne ikke gitt deg et mer profesjonelt resultat enn dagens nøye utviklede tannblekemidler.

Med tannblekemiddel lett tilgjengelig på badet vil du alltid ha skinnende hvite tenner som du stolt kan vise frem, og alt du trenger å gjøre er å smøre på en gele og sette på en tannskinne. Si for alltid nei til gule og misfargede tenner. En ekstra bonus er at mange tannblekemiddelsett er rimelige, og i det store bilde vil det være en billig og god måte å sikre deg pene og flotte tenner på.

Dette er lurt å vite før du bruker din tannbleking hjemme

Så lenge du bruker et tannblekmiddel som er grundig laget, testet og anbefalt så trenger du ikke å være skeptisk til å bruke tannblekemiddel, men det er et par ting det er smart at du vet slik at du får et best mulig resultat.

  • Har du noen problemer med tennene og tannhelsen din, så bør du rådføre deg med tannlegen din før du bruker et tannblekemiddel. Har du hull i tennene bør du få disse fikset av en tannlege før du bleker tennene. Om blekemidler kommer i kontakt med hullene kan dette føre til mye smerter.
  • Det er sjeldent det er bivirkninger knyttet til tannbleking så lenge du bruker et nøye testet og anbefalt produkt, som Dentaway eller Dentway Starter Kit. Disse produktene er utviklet for å forhindre ising og iling i tennene, og de er så skånsomme at de kan brukes av personer som sliter med ising fra før av. Skulle du allikevel oppleve sterk ising etter behandling bør du ringe tannlegen din.
  • Du oppnår det beste resultatet når du pusser og renser tennene dine før du påfører blekemidlet. Matrester, puss, tannstein og eventuelt røykebelegg vil hindre at blekemidlet kommer skikkelig til tennene. En generell god tannhygiene er viktig for å beholde hvite tenner, og generelt sørge for at tennene dine holder seg sunne og sterke.
  • Følg instruksene som følger pakken nøye, og bruk blekemidlet så ofte som det er anbefalt for å oppnå det perfekte resultatet.
  • Når du bleker tennene dine, og i dagene etter at du har avsluttet behandlingen bør ikke tennene dine komme i kontakt med sterke fargestoffer som rødvin, kaffe, rødbeter, tomatsaus og te. Tennene dine er mer porøse og mottagelig under og etter bleking, og derfor kan slike fargestoffer gjøre at tennene dine blir enda mer misfarget enn hva de var før du begynte behandlingen. Hvis du allikevel må ha morgenkaffen, så bruk et sugerør slik at væsken ikke kommer i kontakt med tennene dine.

Hvor ofte bør du gjøre tannbleking hjemme?

Når det er første gang du skal bleke tennene dine er det viktig at du bleker dem så ofte som det står på pakningen. Så lenge du har valgt et solid og godt produkt, som et av de vi har anbefalt, vil effekten vare lenge etter at prosessen er avsluttet, men du bør allikevel vedlikeholde resultatet med jevne mellomrom.

Gode tannblekemidler vil ofte gi resultater som med riktig pleie kan vare i flere år, men det er vanlig at man gjentar prosessen 1 gang i året for å unngå at den verste misfargingen kommer tilbake. Det du trenger å gjøre for å etterbehandle tennene er å bruke de samme tannskinnene som under forrige behandling, og kjøpe en gele som du smører på. Enklere blir det ikke.

Legg igjen en kommentar