Test av UV telt for Baby ter: De 6 beste alternativer (2024)

UV telt for Baby

Å beskytte våre små mot solens skadelige stråler er viktigere enn noen gang. Når sommeren kommer og solen skinner, er det en fryd å tilbringe tid utendørs med familien. Men babyens sensitive hud trenger ekstra beskyttelse, og det er her et UV telt for baby kommer inn i bildet.

I denne testen har vi nøye vurdert og sammenlignet de mest populære og nyskapende UV-teltene på markedet. Vi har tatt hensyn til sikkerhet, brukervennlighet, komfort og design for å gi deg den beste veiledningen i jakten på det perfekte teltet for din baby.

Så les videre for å finne ut hvilke UV-telt som utmerker seg i 2024, og hvordan du kan velge det mest passende teltet for å sikre at din lille engel får en trygg og behagelig solbeskyttelse.

Lyst til å vite mer? Les videre for en gjennomgang av favorittene.

Merk at mintest.no er en side for samletester. Våre tester er basert på innhenting av informasjon fra troverdige kilder og produsenter. Vi har ikke testet de ulike produktene omtalt i denne testen selv. 

UV telt for Baby test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Swimpy UV-Telt med Oppbevaringsveske
Swimpy UV-telt med Oppbevaringsveske er det beste valget for foreldre som ønsker å beskytte sine små mot solens skadelige stråler. Teltet er praktisk og romslig med klare instruksjoner for enkelt oppsett, og det kommer med en praktisk oppbevaringsveske. Swimpy UV-Telt er vår testvinner og anbefales på det sterkeste.
SJEKK PRISEN →
Swimpy UV-Telt Babblarna
Swimpy UV-Telt med Oppbevaringsveske tilbyr UPF 50+ solbeskyttelse og et lekent Babblarna-design, og kombinerer funksjonalitet og moro. Det praktiske pop-up-designet gjør oppsett og nedpakking enkelt, mens den medfølgende oppbevaringsvesken sikrer enkel transport. Et ideelt valg for foreldre som ønsker både beskyttelse og design.
SJEKK PRISEN →
Swimpy UV-Telt med Ventilasjon
Swimpy UV-Telt med Ventilasjon er et høykvalitets UV telt for babyer med integrert ventilasjonssystem som sørger for god luftsirkulasjon inne i teltet på varme sommerdager. Med UPF 50+ solbeskyttelse og en praktisk oppbevaringsveske er dette teltet et utmerket valg for foreldre som ønsker enkel og effektiv beskyttelse mot solen.
SJEKK PRISEN →
BabyMoov UV-Telt
BabyMoov UV-Telt er et praktisk og funksjonelt UV telt for babyer med en UV-beskyttelse på 50+. Med en 2-i-1 funksjon som både fungerer som en lekeplass og en reiseseng, et brettbart myggnett og et komfortabelt, polstret gulv, er dette teltet en utmerket løsning for de som ønsker smart funksjonalitet.
SJEKK PRISEN →
Nordbjørn Shadow UV-telt
Nordbjørn Shadow UV-telt er et praktisk og effektivt UV telt for babyer med UPF50+ solbeskyttelse og smarte lommer på innsiden. Teltet kan forankres i bakken og leveres med en praktisk oppbevaringsveske, og til tross for den lave prisen er det av høy kvalitet og gir god beskyttelse mot solen.
SJEKK PRISEN →
Swimpy UV-telt XL
Swimpy UV-telt XL er et praktisk og ekstra stort UV-telt med UV-beskyttelse på 30+. Med en praktisk transportveske og bøybare pinner for å holde teltet oppe, er dette teltet en utmerket løsning for de som trenger god beskyttelse mot solen til en rimelig pris.
SJEKK PRISEN →

1. Swimpy UV-Telt med Oppbevaringsveske – Best i test

Swimpy UV-Telt med Oppbevaringsveske

SJEKK PRISEN →

Swimpy UV-Telt med Oppbevaringsveske er det beste valget for alle foreldre som ønsker å beskytte sine små fra solens skadelige stråler. Med UV 50+ beskyttelse og med Oeko-Tex-sertifisert stoff, kan du være trygg på at teltet ikke vil skade barnet ditt på noen måte.

Teltet er praktisk og romslig med nok plass til en baby og alt utstyret som trengs for en dag på stranden. Det er også enkelt å sette opp takket være klare instruksjoner som følger med, og teltet kommer med en praktisk oppbevaringsveske for enkel transport og lagring.

Swimpy UV-Telt er et pop-up-telt som kan brettes sammen på noen få sekunder, noe som gjør det til et ideelt valg for foreldre som er på farten. Men husk å alltid feste teltet i underlaget ved vindfullt vær (teltpinner inngår ikke).

Alt i alt er Swimpy UV-Telt med Oppbevaringsveske det beste valget for foreldre som ønsker å gi sine små den beste beskyttelsen mot solen. Det er ikke rart at dette teltet er vår testvinner og anbefales på det sterkeste.

Spesifikasjoner

 • UPF50+
 • Materiale: 100% Polyester
 • Ramme: Glassfiber
 • Størrelse: 100x155x75 cm

Oppsummert

 • Enkelt å sette opp
 • Enkelt å ta med seg med oppbevaringsvesken
 • Best i test

Les mer →

2. Swimpy UV-Telt Babblarna – Gøyalt design

Swimpy UV-Telt Babblarna

SJEKK PRISEN →

Swimpy UV-Telt med Oppbevaringsveske er et uv-telt som kombinerer både funksjonalitet og et gøyalt design. Med en solbeskyttelsesfaktor på UPF 50+, kan du være trygg på at ditt barn vil bli beskyttet mot solens skadelige stråler.

Teltet er dekorert med et morsomt Babblarna-motiv som vil appellere til både små og store. Det gir en ekstra touch av glede og moro til enhver utflukt eller ferietur.

Det praktiske pop-up-designet gjør at teltet er enkelt å sette opp og brette sammen, og det følger med en praktisk oppbevaringsveske som gjør det enkelt å ta teltet med på farten.

Swimpy UV-Telt med Oppbevaringsveske er virkelig et godt valg for alle foreldre som ønsker å kombinere funksjonalitet og design når det gjelder beskyttelse av deres små mot solens stråler. Med et gøyalt Babblarna-motiv og UPF 50+ solbeskyttelse, kan du være trygg på at dette teltet vil gi både moro og beskyttelse for barnet ditt.

Spesifikasjoner

 • UPF50+
 • Materiale: Polyester, elastan
 • Maskinvask: 40 grader
 • Leveres med oppbevaringsveske

Oppsummert

 • Gøyalt design
 • Enkelt i bruk
 • Mye for pengene

Les mer →

3. Swimpy UV-Telt med Ventilasjon – Med ventilasjon

Swimpy UV-Telt med Ventilasjon

SJEKK PRISEN →

Swimpy UV-Telt med Ventilasjon er et UV telt for baby av høy kvalitet som gir enkel beskyttelse mot solens skadelige stråler. Teltet har en solbeskyttelsesfaktor på UPF 50+ og er laget av 100 % polyester. Dette gjør at teltet gir en behagelig skygge og beskyttelse mot skadelig UV-stråling.

En av de beste funksjonene ved Swimpy UV-Telt er det integrerte ventilasjonssystemet. Dette sørger for at teltet ikke blir for varmt og at det er god luftsirkulasjon inne i teltet. Dette er spesielt viktig på varme sommerdager når temperaturene kan bli høye.

Teltet er enkelt å sette opp takket være tydelige instruksjoner og kommer med en praktisk oppbevaringsveske. Det er viktig å huske å feste teltet til underlaget ved mye vind, da teltpinner ikke er inkludert.

Swimpy UV-Telt med Ventilasjon er et flott valg for alle foreldre som ønsker å gi sin baby enkel og effektiv beskyttelse mot solen. Det integrerte ventilasjonssystemet gjør at teltet skiller seg ut fra andre UV telt for baby på markedet og gjør det til et utmerket valg for varme sommerdager.

Spesifikasjoner

 • UPF50+
 • Materiale: 100% Polyester
 • Vaskes med fuktig klut
 • Leveres med oppbevaringsveske

Oppsummert

 • Med ventilasjon
 • Settes raskt opp
 • Prisvennlig

Les mer →

4. BabyMoov UV-Telt – Fungerer som reiseseng

BabyMoov UV-Telt

SJEKK PRISEN →

BabyMoov UV-Telt er et praktisk UV telt for baby som kombinerer funksjonalitet og smart design. Teltet gir en effektiv beskyttelse mot solens skadelige stråler med en UV-beskyttelse på 50+. I tillegg har teltet en 2-i-1 funksjon som både fungerer som en lekeplass og en reiseseng.

Teltet har også et myggnett som du enkelt kan brette tilbake når det ikke er behov for det. Det komfortable, polstrede gulvet gjør at babyen kan leke og hvile på en myk og behagelig overflate.

En av de beste funksjonene ved BabyMoov UV-Telt er den kompakte, bærbare funksjonen med avtagbar kalesje. Dette gjør at teltet er enkelt å ta med seg på utflukter og ferieturer, og det tar minimalt med plass når det er lagret.

BabyMoov UV-Telt er et flott valg for alle foreldre som ønsker et praktisk og funksjonelt uv-telt for sin baby. Med 2-i-1 funksjonen og det kompakte, bærbare designet, er dette teltet en utmerket løsning for dem som ønsker smart funksjonalitet og beskyttelse mot solen.

Spesifikasjoner

 • UPF50+
 • Avtagbar kalesje
 • Myggnetting
 • Polstret gulv

Oppsummert

 • Smart 2+1 design
 • Tar lite plass når det er pakket ned
 • Fungerer også som lekeplass

Les mer →

5. Nordbjørn Shadow UV-telt – Best på pris

Nordbjørn Shadow UV-telt

SJEKK PRISEN →

Nordbjørn Shadow UV telt for baby er et flott valg for de som ønsker et praktisk og effektivt uv-telt for sin baby til en rimelig pris. Teltet har en solbeskyttelse på UPF50+, som gir en effektiv beskyttelse mot solens sterke UV-stråler.

En av de beste funksjonene ved Nordbjørn Shadow UV-telt er de to smarte lommene på innsiden av teltet, som gir mulighet for å oppbevare småting som leker og smokker. Teltet kan også forankres i bakken for ekstra stabilitet.

Teltet leveres med en praktisk oppbevaringsveske, noe som gjør det enkelt å ta med seg på utflukter og ferieturer. Til tross for den lave prisen, er teltet av høy kvalitet og gir god beskyttelse mot solens skadelige stråler.

Alt i alt er Nordbjørn Shadow UV-telt et svært godt valg for alle som ønsker et praktisk og effektivt uv-telt til sin baby til tross for den lave prisen. Med solbeskyttelse på UPF50+, smarte lommer på innsiden og en praktisk oppbevaringsveske, er dette teltet en utmerket løsning for de som ønsker god beskyttelse mot solen til en rimelig pris.

Spesifikasjoner

 • UPF50+
 • Størrelse: 110 x 110 x 120 cm
 • Praktisk oppbevaringsveske
 • Kan forankres i bakken

Oppsummert

 • Prisvennlig
 • Enkelt å bruke
 • Praktiske oppbevaringslommer

Les mer →

6. Swimpy UV-telt XL – Ekstra stort

Swimpy UV-telt XL

SJEKK PRISEN →

Swimpy UV-telt XL er et ekstra stort og praktisk UV telt for baby som er perfekt for strandheng eller utflukter. Teltet gir god beskyttelse mot solens sterke stråler med en UV-beskyttelse på 30+.

En av de beste funksjonene ved Swimpy UV-telt XL er størrelsen på teltet. Med mål på L210 x B115 x H115 cm er dette et telt som gir god plass til både baby og foreldre. Teltet har også en praktisk transportveske med håndtak slik at det blir enkelt å ta med seg på turen.

Teltet har tre medfølgende bøybare pinner som brukes for å holde teltet oppe, samt fire spiker for å sikre at teltet sitter fast i bakken. Tekstilene er laget i henhold til Öko-Tex retningslinjer for å forsikre dere om at det ikke inneholder noen skadelige stoffer.

Swimpy UV-telt XL er et flott valg for alle som trenger et ekstra stort UV-telt til en fantastisk god pris. Med god beskyttelse mot solen og en praktisk transportveske er dette teltet en utmerket løsning for de som ønsker en enkel og rimelig måte å beskytte sin baby mot solens stråler.

Spesifikasjoner

 • UPF30+
 • Mål: L210 x B115 x H115 cm
 • Mål i transportveske: 52 x 7 x 18 cm
 • Spiker for godt feste

Oppsummert

 • For de som trenger et ekstra stort telt
 • Praktisk transportveske følger med
 • Tekstiler i henhold til Öko-Tex

Les mer →


Innkjøp av uv telt til baby – hva bør jeg tenke på?

Når du skal kjøpe et UV-telt til babyen din, er det flere viktige faktorer du bør vurdere for å sikre at du får et kvalitetsprodukt som gir optimal beskyttelse og komfort.
Her er noen av de viktigste elementene du bør tenke på:

UV-beskyttelse: Det viktigste formålet med et UV-telt er å beskytte babyen din mot skadelige UV-stråler. Sørg for å velge et telt som tilbyr høy solbeskyttelsesfaktor (SPF), helst 50+.

Materiale: Velg et telt laget av slitesterkt og lett materiale som tåler vind og vær. Teltet bør også være godt ventilert for å sikre at babyen din forblir kjølig og komfortabel.

Størrelse og vekt: Det er viktig å velge et telt som er romslig nok for babyen din og eventuelle søsken eller leker, men også lett og kompakt nok til å bære med seg og sette opp.

Brukervennlighet: Teltet bør være enkelt å sette opp og pakke sammen, selv for én person. Velg et telt med praktiske funksjoner som hurtigmontering og bæretaske.

Stabilitet og sikkerhet: Teltet må være stabilt og sikkert for å beskytte babyen din mot vind og andre elementer. Se etter telt med solide stenger, robuste fester og sterke ankere.

Design og farge: Du vil kanskje også vurdere estetiske faktorer som design og farge. Velg et telt som passer din stil og som babyen vil trives i.

Legg igjen en kommentar